Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lavial meu face cam de 2-maxim 3 ori pe zi, dar din pacate nu am scapat de colici , inca ne chinuim

Monica80distractie placuta cu sotul!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

laurairina daca pana azi nu am fost convinsa ca zambeste constient ,azi m-am convins.....venise de la plimbare cu buni si tocmai ce il dezbracasem si voiam sa le fac o poza ,cand am inceput sa-i vb ..a zambit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

dupa mult timp am gasit cateva clipe de ragaz sa pup si eu mamicile si burticile.
Recunosc, nu am mai reusit sa ciitesc din urma, nu pot tine pasul cu voi, insa consult prima pagina ori de cate ori imi da liber piscotelul
Felicit si eu mamicile si le urez sa le traiasca bebeii, sa fie sanatosi si papaciosi, iar burticilor le urez nastere usoara si bebei sanatosi.
Noi suntem bine, cu exceptia crizelor de colici. Se pare ca infacolul la noi nu a avut efect, pediatra ne-a recomandat schimbarea si acum parca elimina gazele mai bine. In rest totul ok, azi am fost la dr., suntem bine. Vlad a luat bine in greutate, are 5 kg si 59,5cm, mananca numai lapte de la san si a facut falcute. Eu sunt bine dupa cezariana, astept controlul de 6 sapt.
Fetelor va pup pe toate , nu dau nume ptr. a nu omite pe cineva, si va multumesc ptr. aceasta perioada frumoasa petrecuta impreuna.

mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Floricik asteptam noutatile de la monitorizare...poate-poate...

Monica80 daca tot vine tati ,poate 'sarbatoriti' revenirea si ..apare si "printesa" voastra, la unii functioneaza ,la altii nu ( Vezi Simonette)..

Lavi multumim de comentarii

Doris cred ca e neplacuta asteptarea asta,dar bb va veni la momentul potrivit

Camyce grozavii spui tu acolo!! nu-mi vine sa cred ..chiar se poate intampla asa ceva ,sa te joci cu viata unui copil?!offff.....offf..unde traim?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Doris draga, eu una te inteleg si sincer te compatimesc! Pai simt eu una ca nu mai pot si il ingramadesc pe barbata-miu si-l fortez sa ne jucam de-a futata, bine ca nu fuge nici el prea tare! Si tin sa va spun ca nu am nicio placere.....numai sa stimulam De ce nu incercati si voi? Daaa, o partida mai salbatica si cu eliberare musai in interior
Eu sincer te inteleg si te cred ca nu mai poti si iti doresc sa ne tii treze chiar la noapte

Myani la noi se poate negocia usor! Cum sa ma supar??? Nicidecum

Lavi noi incercam zi de zi....dar acum a intervenit ceva pe vineri si cred ca vineri seara mai prestam ca poate sambata-duminik Gata......vreau sa scap de burtoi si sa tin in brate putuloi

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ionela ai dreptate din pacate ca iarba rea piere greu, domnisoarele astea nu ar sta acasa pentru nimic in lume si mai greu sa aiba cineva curaj sa le oblige sa faca asta.
Asa e...in mai putin de 48 de ore voi avea inca un bebe in brate

Lidia iti multumesc.Stiu ca sunt pe cele mai bune maini

Monis pup si eu cei doi topaitoriCe vesti aveti de la pediatru?

Crissa multumesc.Deci in mai putin de doua saptamani vei avea bebelusul in brte.

Floricik sa ne zici cu ce vesti vii de la monitorizare.Eu nu am avut contractii la nici un tns de pana acum si am facut 3.

Lavi super ca ati scapat de colici

Monica80 sper sa nasti asa cum iti doresti tu,cat mai curand

Simonette ce tare esti cu joca de-a f.ta
Deci cu asta te ocupi de cand stai acasa si nu te vedem pe forum

Laurairina ma bucur ca a fost bine controlul rechinasei,bravo si pt cresterea in greutate.

Doris ai tot dreptul sa scrii orice,sa te" vaiti" daca simti nevoia ,sa ne spui cand te doare ceva sau te bucura ceva,noi suntem alaturi de tine.Eu desi am zis adesea ca nu realizez ca voi naste ,ca asta se va intampla la anul, nu as fi suportat sa depasesc termenul asa ca te cred ca iti este foarte foarte greu.

Many bani falcosul si pe mami a lui.

Ramonika transmite pupici tuturor.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput

Doris draga, eu una te inteleg si sincer te compatimesc! Pai simt eu una ca nu mai pot si il ingramadesc pe barbata-miu si-l fortez sa ne jucam de-a futata, bine ca nu fuge nici el prea tare! Si tin sa va spun ca nu am nicio placere.....numai sa stimulam De ce nu incercati si voi? Daaa, o partida mai salbatica si cu eliberare musai in interior
Eu sincer te inteleg si te cred ca nu mai poti si iti doresc sa ne tii treze chiar la noapte

Myani la noi se poate negocia usor! Cum sa ma supar??? Nicidecum

Lavi noi incercam zi de zi....dar acum a intervenit ceva pe vineri si cred ca vineri seara mai prestam ca poate sambata-duminik Gata......vreau sa scap de burtoi si sa tin in brate putuloi

37+ cu Nicholas Ellan

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

buna! pt fetele din iasi poate sunt interesate:
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Iasi-_Ghidul_spagii_in_maternitate_0_163184184.html . sper sa mearga linkul!
Cosmina Stanciu, sapt 37

Mergi la inceput

Many-bany ma bucur sa te revad si ca sunteti bine

Stephy nu chiar toata ziua ca noi ne vedem destul de putin ca el lucreaza mult si noaptea si ziua cand e acasa le cam doarme! Si apoi la noi e casa plina mai mereu si copiilor le place sa stea intre noi la propriu asa ca atunci cand reusim sa furam cate un dus impreuna sau chipurile sa ma bag in pat sa-l adorm pe tati....... mai gresim Dar faza e ca eu n-am chef deloc o fac numai ca sa pregatesc locul si sa stimulez lucrurile Stiu....nu-s intreaga

Camy, ma intreb ce fel de oameni or fi aia care schimba eticheta vaccinurilor si injecteaza tampenii unor pui atat de mici a caror viatza le-o incredintam.......RUSINE! Ma gandesc la cei care nu-si permit sa-si cumpere vaccinurile! Noi am mers pe schema de la stat si totul a fost ok! Aici se face Infanrix asa ca am scapat de cumparat

37+ cu Nicholas Ellan

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Miany e super Davidutz,a crescut tare mult ,e frumos foc si zambetul ala cred ca te-a dat pe spate ,bine ca erai cu camera foto in mana.
Imi pare rau de burtica,nu te gandi acum ca te mosteneste pe tine,
Nepotelul meu s-a constipat tocmai de la debridat care ar trebui sa regleze tranzitul...la el a facut rau,cum i l-a scos a inceput sa faca kk singur si sa nu mai planga la fiecare partisor.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput