Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Intrebare: Cate scaune fac copiii vostri? Al meu ma termina...face si de 6...7 ori pe zi...putin....dar face, si pe langa asta da si niste partzuri din alea cu stropi...si cum nu suporta sa fie murdar...am ajuns sa schimb si 10-12 scutece pe zi!

Vestea buna e ca am scapat de colici!

Pun la socoteala cam 5 scaune pe zi.... dar toate scutecele ( 7-8-9 pe zi) sunt si putin murdare de scaune. Consumam cam un pachet mare de scutece de 70 bucati in 9-10 zile

La 1 luna ati scapat de colici? uuuu!!! uraaaaa,.... deci mai putem trage speranta si noi.... ce bine ar mai fi!!!

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

La multi ani mamicilor Monis, Miany si dana pt cele trei comori Iulian, davud-Andrei si david.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

fetelor, azi intram in 40-a saptamana. sper sa nasc cat de curand pt ca nu mai pot si nu mai am rabdare.
imi vine si sotiorul acasa azi (a fost plecat ultimele 3 luni) si speram sa ne scoata un pic la plimbare si sa nasc cat mai repede.
va pe burtici pe viitoarele mamici si proaspetii bebelusi grasunici si frumusei.

viitoare mamica de Maria

39+

Scuza-ma, nu m-am putut abtine... Daca vrei sa nasti mai repede, cum vine baga-l in sedinta in dormitor..........sau oriunde iti face tie placere si ai mai multe sanse asa

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lylyana ti-am savurat povestea!!! Mie orice poveste mise pare captivanta.......pacat de durerea si chinul tau! Dar la final se merita Multumim ca ne-ai povestit

La multi ani bebelusilor care au implinit cate o lunitza sau chiar doua Dragi mamici!!! Sa va creasca mari comorile

Eu azi........din umbra!
Cred ca bb meu o sa se lase asteptat! Am eu asa impresia asta.... Pai cat de activa am fost eu ma temeam sa nu nasc inainte de vreme iar acum ma joc de-a f.ta.acu sotul zilnic si nimic.....nici un semn cat de mic Sigur veti zice ca sunt dusa

37+ cu Nicholas Ellan

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Simonette eu zic sa faci exact ce ai sfatuit-o pe monica...vezi...poate poate...apare si putzulica nr 3 pup

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hmm..am ajuns si eu de la pediatra, am facut bilantul de o luna: 1.1kg luate intr-o luna, fata nu are candida pe limbuta, e pur si simplu de la laptic..si sa folosesc glicerina cu stamicin si pe sfarcuri si pe limbuta rechinasei. Cat despre vaccinuri, doctorita a zis ca ea nu sfatuie pe nimeni sa cumpere vaccinurile alea, si le face pe cele gratuite de la stat..ca intradevar e diferenta de o injectie in minus parca..si bla bla..dar ea nu considera ca trebuie sa aruncam cu banii pe vaccinurile alea. Si merg pe mana ei.

Miany, pt vestile de la Andre, abia astept sa 'o citesc', sa ii simt bucuria din glas, cum e ea implinita cu printesica acasa! Ma uitam la o pozica de-a lui Davidutu, unde zambeste, a inceput sa zambeasca constient??? Ca sunt tare curioasa care e evolutia mai incolo..tot pandesc si eu cate un zambet mai constient a rechinilei

Lylyana si eu am citit povestea nasterii, auzi tu sa nu raspunda doctorul, eu cred ca ma crizam rau de tot! sunam asistenta de la cabinetul lui, faceam ca toti aia

La multe lunite bebeilor: David Andrei, Iulian, David!!!

Mihamora, felicitari pt buricutul cazut!!Sa il pastrati ca amintire Si cand citesc ca esti mai relaxata acum la bb2 ..asa as vrea sa fiu si eu, dar nu prea imi iese

Jay, eu totusi ii fac masaj dupa fiecare baita, cu lapte de corp de la Bubchen, il fac in ideea ca se oboseste rechinasa si poate..poate doarme mai linistita dupa. Plus ca la masaj ar trebui sa ii intind mai bine manutele, piciorutele pt dezvoltare mai armonioasa..lucru care mie nu prea imi reuseste..dar macar incerc

Dienutze
, pupam printesa care doarme numa' pe carnita de mami, da zi-mi si mie..ca rusinica sa imi fie tot ma intreb de ceva vreme( nu dati cu rosii de nestiinta mea ): ce-s alea urdori???

Ancutza, daca Sabinuta ta e agitatisimo doar noaptea stai bine..a mea si ziua e cam la fel, doar pe carne de om doarme, cum dau sa o mut in pat de la mine din brate, zici ca are spini patu, frate, imediat e treaza

Floricik, vad ca Ema ta vrea inca la mami la caldurica, stie ea ce stie Las ca acus acus ne anunti ca au inceput contractiile, ca s-a rupt apa..

Monica, daca tot vine sotioru si daca tot asteptati bebelu..nu strica nescai activitati mai rusinoasee Ca dupa...aveti de asteptat

Raluci, la fel si eu cu pampersii, bag o ocheada daca e chiar nevoie sa il schimb.. Noi intr-o luna am consumat vreo 2 pachete X 43buc plus 1 pachet X 92pampersi..deci media ar fi pe zi...stati sa scot calculatoru..hmm..media e de 6 pampersi pe zi!! Dar.., am mare noroc ca desi alaptez la san, schimb cam vreo 3-4 pampersi de kk/zi, restu doar cu pisshu si poate un strop de kkuta!

Simonettee, ce 'sportivi' sunteti voi doi..las ca acus acus te auzim si pe tine la un sms/telefon de prin spital,cu bebita no3 in brate!

Pupici muuulti la gravidutele noastre care stau ca pe spini zilele astea asteptand marea intalnire : Doris, Simonette, Monica, Floricik, Stephy!

Restu mamicilor, ce faceti? RamonaC, Lorelix, Roxyaly, Krelia, Smaranditza, Fdaniela, Pirelia sper ca sunteti bine si ca bebeii va acapareaza cu totul

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Eu azi........din umbra!
Cred ca bb meu o sa se lase asteptat! Am eu asa impresia asta.... Pai cat de activa am fost eu ma temeam sa nu nasc inainte de vreme iar acum ma joc de-a f.ta.acu sotul zilnic si nimic.....nici un semn cat de mic Sigur veti zice ca sunt dusa

37+ cu Nicholas Ellan

AMR 2+!!!!!

Intr-un cuvant(sau doua); esti mortalaaa!!! Bine ca se poate ! numai vezi ca mai e un pic pana la mos Nicolae!!

P.S nu te supi,nu?
aaa si multumim de comentarii vizavi de pozici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetelor eu simt ca nu mai pot. Sunt cu moralul la pamant, nu mai am rabdare sa ascult pe nimeni, nici la tele nu mai am rabdare sa ma uit, ma enerveaza orice. Nici in pat nu mai pot sta ca ma dor toate alea, ma foiesc pe toate partile si ma intorc in reluare cu pietroiul asta in fata, nu mai poooooooooooooooot.........

Scuzati-ma.

Doris 40+ 6 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Nu ma luati in seama, cred ca sunt isteriile unei gravide care a depasit termenul. Cu toate astea simt ca inebunesc daca al meu BB nu iese mai repede.

Doris 40+ 6 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

am uitat sa zic de vaccinuri, la calin le-am facut pe alea care costa si asa ii voi face si carolinei, si numai pe cele obligatorii, iar la ror ma mai gandesc. despre cele gratuite stiu un caz care a facut o complicatie urata dupa antipolio, nu mai stiu exact ce dar rezultatul este ca de atunci a devenit violent si nu se mai poate intelege nimeni cu el. prefer sa nu risc.

Mami de Calin (8 mai 2007) si Carolina (24 noiembrie 2009)

si eu stiu un caz carea iesit treaba urat de tot ..
plus ca am mai aflat de la un medic pediatru ca vaccinurile sunt expirate si le schimba eticheta..

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput