Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Am fost de dimineata la dr si se pare ca fata mea nu vrea sa iasa la aer
( cum zice Lumi). Ii place la caldurica.
Pt ca in spital era full ( revolutie frateee ) merg diseara ca tot e dr de garda si imi face si o monitorizare. Cred ca trebuie sa ma apuc de treaba, sa ma agit pe aici...poate poate se intampla ceva

Floricik 39+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

am uitat sa zic de vaccinuri, la calin le-am facut pe alea care costa si asa ii voi face si carolinei, si numai pe cele obligatorii, iar la ror ma mai gandesc. despre cele gratuite stiu un caz care a facut o complicatie urata dupa antipolio, nu mai stiu exact ce dar rezultatul este ca de atunci a devenit violent si nu se mai poate intelege nimeni cu el. prefer sa nu risc.

Mami de Calin (8 mai 2007) si Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Am reusit sa pun "pozici" noi ....pentru cine e amator sa ne vada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Miany foarte frumoase pozicile. Are David niste falcute dulci . A luat tare frumos in greutate. bebe frumos si mami fericita

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare din nou! am intrat asa, fugitiv...ca acum mandretea de fecior doarme si am putin timp disponibil....Shtephypupaceala la tine...

Ionelamaria...habar nu am ce o sa se intample cu bebeii ai caror parinti nu dispun de resurse financiare pt a cumpara vaccinul

Miany multam fain pt vestile despre Andre

Ionela...iti multumesc si tie pt informatiile despre Ramonik

Intrebare: Cate scaune fac copiii vostri? Al meu ma termina...face si de 6...7 ori pe zi...putin....dar face, si pe langa asta da si niste partzuri din alea cu stropi...si cum nu suporta sa fie murdar...am ajuns sa schimb si 10-12 scutece pe zi!

Vestea buna e ca am scapat de colici!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camelia86

Miany foarte frumoase pozicile. Are David niste falcute dulci . A luat tare frumos in greutate. bebe frumos si mami fericita

37+

multu;ti-am admirat si eu pozele ..ai fost o mireasa tare draguta si esti la fel si gravidutza...vei fi o mamica tare frumoasa si sunt convinsa ca veti avea un copil tare reusit...Doamne-ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

fetelor, azi intram in 40-a saptamana. sper sa nasc cat de curand pt ca nu mai pot si nu mai am rabdare.
imi vine si sotiorul acasa azi (a fost plecat ultimele 3 luni) si speram sa ne scoata un pic la plimbare si sa nasc cat mai repede.
va pe burtici pe viitoarele mamici si proaspetii bebelusi grasunici si frumusei.

viitoare mamica de Maria

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Miany...sunt super pozele cu Davidutztul tau...e un frumos si un dragalash...sa dea DD sa iti umple viata numai de bucurii!

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
[Miany multam fain pt vestile despre Andre

Intrebare: Cate scaune fac copiii vostri? Al meu ma termina...face si de 6...7 ori pe zi...putin....dar face, si pe langa asta da si niste partzuri din alea cu stropi...si cum nu suporta sa fie murdar...am ajuns sa schimb si 10-12 scutece pe zi!

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

cu pla ,lavi...ma bucur ca ati scapat de colici...fii fericita ca faceti "KK" ,noi ne chinuim de numa si plangem amandoi;e normal sa faca atat ,daca il alimentezi la san..las ca face tati bani de "pampersi"

P.s multumim de aprecieri si voi sunteti niste scumpi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Salutare din nou! am intrat asa, fugitiv...ca acum mandretea de fecior doarme si am putin timp disponibil....Shtephypupaceala la tine...

daca papa titi asa face, la fel si al meu, dar eu trag pampersul si vad ce-i acolo daca e de schimbat sau nu.

bravo ca ati scapat de colici, bine ca nu au tinut mult

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere

Mergi la inceput