Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara
Raspunsuri - Pagina 14
monis5 spune:

La multi ani Lauradi!!!!

La multe lunite David Andrei by Miany si David by Dana!!!

Va poftim si noi la chef

si va pupam tare si multumim pentru urari 

(aia 2 topaitori suntem eu si Iulian
)
Stephy - 
si eu zic ca nu e candida aia (vad ca si Mihamora zice la fel...), vedem azi cu pediatrul. Pupici pe burtica aflata la final 

Tiusca - subscriu!
Iesitul in 2 face cel mai bine la cap in perioada asta. 
Simina - spor la cumparat blugi cand oi reusit tu!. Merci de raspunsul cu vaccinurile.
Eu tot nelamurita sunt inca.![]()
Lylyana - scuze ![]()
am intrebat si eu (eu de obicei ma insel la prima impresie). Tipa din salon cu mine era f incantata de dr. Calciu, dar ei erau prieteni de familie si atunci am suspectat-o de subiectivism
. Imi pare rau ca ai avut tu ghinion, dar asta e deja trecut. 
Crissa - multumim de info cu preturile vaccinurilor
. Tu cum mai esti? 
Dienutze - si Iulian a schimbat deja integral un rand de piele si deja a inceput cu al doilea... Il dau in continuare cu ulei de masline.
Cel mai enervant este ca tine policele vesnic strans si in pliul ala de la baza degetului s-a dus pielea si acum aproape a facut rana
.
Arcadia - W.A.S.P. ?!?!?
ce vremuri!!! ascultam in liceu. De atunci am cam trecut spre altele si am uitat de "tatici". Dar copilul clar are de ascultat multa muzica. Sper sa nu vina cu cine stie ce aiureli (maus in haus sau mai stiu eu ce va fi la vremea aia 
) (negatia se ia de la directia de prot copilului de la sectorul unde ai nascut)
Ancutza - Iulian nu e chiar asa agitat cum zici tu, dar i se mai inatmpla si lui. Il linistesc invelindu-l intr-o paturica in care ii prind f lejer manutzele (astfel incat daca chiar se agita sa si le poata scoate singur) ca sa nu-si mai dea cu ele in cap sau sa-si bage degetele in ochi. Merge in 4 cazuri din 5. 
Eu as vrea sa fiu atat de informata si sigura pe mine, incat sa nu-i fac copilului nici un vaccin. Cum nu sunt nici una, nici alta, cred ca-i fac minimul obligatoriu. Sa vedem acum care schema... 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
DORIS_71 spune:
Shtephy sa fim noi sanatoase si sa aducem pe lume copii sanatosi ca intr-un mod sau altul o sa dam noi de veste fetelor.
Doris
40+ 6 zile
Matteo ......
poze
crissa13 spune:
stephy, ma intrebai acum vreo 1-2 zile daca pe 14 nasc, da asa a ramas, trebuie sa mai fac niste analize si sa mai merg o data la dr sa vad daca i s-a schimbat garda.
Succes vineri, o sa fiu pe faza cu
. 
monis, sunt bine in principiu, ca mai toate gravidele in perioada asta, cu temeri, sa fie bebe sanatos ca si floricik, cu probleme de respiratie, cu arsuri, lucrurile obisnite. acum ma tot chinui sa imi fac bagajul de spital, si nu ma pot hotari ce sa iau la mine pt bebe, pt spital. imi trebuie si hainute pt el cat stau sa o sa fie infasat cu scutece de la ei? desi citesc zilnic forumul, nu am tot timpul dispozitia sa raspund.
La multi ani pt bebe Iulian!!! sa fie sanatos, sa va bucurati de el.
miany La multi ani pt bebe David!!!
dana n. si pt Davidutul tau!!
Pup toate burticile si mamicile cu bebeii 
37 +
Robert Andrei
AMR 14 zile
monica_80 spune:
Lylyana, ai povestit f frumos; imi pare rau ca aud tot mai multe povesti de genul acesta in spitalele de stat din romania. ce ar fi daca toata lumea ar fi draguta, te-ar ajuta, ar zambi, ti-ar face viata un pic mai usoara? deja visez prea departe...
doar nu merge nimeni de placere in spital...dar cam asta e mentalitatea pe la noi
..
Lylyana, te
, iti urez multa sanatate si tie si bebelusului tau si sa te bucuri de el.
viitoare mamica de
Maria
39+
Ancutza_Bro spune:

LA MULTI ANI COPILASI FRUMOSI DAVID ANDREI, DAVID SI IULIAN IAR MAMICILOR MIANY, DANA SI MONIS SA VA TRAIASCA PUIUTII
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
Ancutza_Bro spune:
monis am incercat si eu in mai multe randuri faza cu infasatul(invelitul in paturica) si prinsul manutelor...daca e prea lejer isi scoate mainile in 2 secunde si incepe sa dea din ele, iar daca e prea strans si nu le poate scoate se enerveaza rau tare si urla ![]()
da' nu-i bai...mamy are rabdare ...inca

Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
Lidia74 spune:
LYLYANA am citit povestea ta. Ce conteaza e ca s-a terminat cu bine si acum sunteti amandoi sanatosi.
Sa va bucurati toata viata de clipe frumoase

arcadia spune:
camelia86, dankutza, multumesc, m-am lamurit 
la multi ani iulian, david si david andrei 
mi s-a facut o pofta grozava de tort...cred ca ies sa cumpar unul 
monis mie inca imi plac astia mai "vechi"
concertul la care ai fost tu il ochisem si eu de vreo 2 luni, da eram sigura ca pe vremea aia o sa nasc si chiar am fost in spital.
dienutze, si la pitica mea i se cojeste pielea. cred ca ar trebui sa ii fac baita, da inca nu i-a cazut buricul si n-am curaj..da poate imi fac totusi.
Mami de
Calin (8 mai 2007) si
Carolina (24 noiembrie 2009)
floricik spune:
LA MULTI ANI LAURADI ! 
LA MULTI ANI FULGUSORILOR NOSTRI FRUMOSI
DAVID ANDREI, DAVID, IULIAN !
Floricik
39+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
miany75 spune:
camelia86,doris71,crissa13,floricik multumim de urari si sa va dea DD copii sanatosi ,mancaciosi si necolicosi

ionelamaria,monis,arcadia,ancutza multumim la fel;sa cresteti mari ,sanatosi si cuminti![]()
shtephy multumesc de intrebare ;suntem asa si asa ,in zilele in care facem "kk' mancam mai bine ,iar daca nu mancam in consecinta..sunt cam necajita din cauza asta ,dar sper sa se rezolve ;maine mergem la bilant si vedem ce mai zice pediatra.
(p.s nu stiu daca nu ma mosteneste ,am si eu un colon spastic ,care mai imi da batai de cap)
incerc sa pun si niste poze mai incolo ,daca ma lasa fiu-meu..![]()