Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Lavial meu face cam de 2-maxim 3 ori pe zi, dar din pacate nu am scapat de colici , inca ne chinuim

Monica80distractie placuta cu sotul!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

multumim vedem ce iese

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Simonette trebuie sa fii foarte tare cand le zici copiilor ca il adormi pe tati.Cand or creste si isi vor aminti,Luca mai ales,se va amuza de mami cea grijulie cu tati care nu poate adormi singur.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

buna! pt fetele din iasi poate sunt interesate:
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Iasi-_Ghidul_spagii_in_maternitate_0_163184184.html . sper sa mearga linkul!
Cosmina Stanciu, sapt 37

super tare!
fetelor de pe forum, va sfatuiesc sa cititi si voi pt ca din pacate asta e modelul standard aplicat la toate spitalele si maternitatile de stat din romania.
rusinos!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

fetelor am si eu o intrebare...o prietena de-a mea si-a facut analizele pt a ramane insarcinata...si la papanicolau i-a iesit frotiu de tip inflamator...m-a intrebat pe mine daca stiu ce inseamna insa eu nu stiu ce sa-i zic...am comparat cu rezultatul meu de la papanicolau dar la mine nu scrie nimic de genul asta...daca stie cineva ce inseamna v-as fi recunoscatoare daca m-ati lamuri...
Cosmina Stanciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:

buna! pt fetele din iasi poate sunt interesate:
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Iasi-_Ghidul_spagii_in_maternitate_0_163184184.html . sper sa mearga linkul!
Cosmina Stanciu, sapt 37

Merci mult...interesant articol!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:

fetelor am si eu o intrebare...o prietena de-a mea si-a facut analizele pt a ramane insarcinata...si la papanicolau i-a iesit frotiu de tip inflamator...m-a intrebat pe mine daca stiu ce inseamna insa eu nu stiu ce sa-i zic...am comparat cu rezultatul meu de la papanicolau dar la mine nu scrie nimic de genul asta...daca stie cineva ce inseamna v-as fi recunoscatoare daca m-ati lamuri...
Cosmina Stanciu

hmm..nu ar fi trebuit sa scrie papanicolau si un grad?de la 1 la 5? in care 1 reprezinta un col perfect, 2 e cam normal-se intalneste la majoritatea celor ce au inceput viata sexuala, 3-se repeta in general, 4,5- e clar cancer..Dar inflamator mie imi suna cumva ciudat..Dar nu ma baga in seama, caci nu stiu prea multe despre el, atat stiu ca pe al meu aveam rezultatul 2.Inflamator imi suna ceva de genu,e ceva, dar nu grav. Mai bine sa mearga cu rezultatul la ginecolog si sigur o lamureste.

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

DIENUTZE iti multumesc mult pentru raspuns.Nu stiu cum o sa stau eu nemancata ca dr m-a chemat la spital la ora 14 dar cred ca sigur o sa se lungeasca treaba pina pe la 16 si eu daca nu pap ceva mi se face rau.O sa fac rahianestezie.

ARCADIA si eu mi-am dorit sa merg la concert la WASP dar mi-a fost teama ca va fi muzica prea tare sau voi sta numai in picioare si am renuntat.A fost numai sotul si ma mai suna din cand in cand sa mai ascult cate o melodie

Maine ma asteapta cezariana...am niste emotii ca nu cred ca voi dormi la noapte.
Va pe toate mamicile si sa-mi tineti si mie pumnii maine sa fie bebelul meu sanatos.
38+cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

cristinica succes maine, punem niste agitate pt tine
curaj

37 + Robert Andrei

AMR 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Sthephy - am transmis urarile voastre Laurei

Laura si Raluca sunt bine, maine merg acasa.

Doris - multumesc frumos Nu te mai stresa , bebe vine cand trebuie.

Ionela - merci, am inteles

Lavinia - felicitari,ce bine ca ati scapat de colici!

Laurairina - multumim, da, o sa il pastram. Pai la Domi nici eu nu eram prea relaxata, deci e normal.

Arcadia - multumesc frumos

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CRISTINICA...DOAMNE AJUTA SA FIE BINE.CRED CA O SA FIE BINE...ASA SIMT

Mergi la inceput