Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Eleysa spune:
Pe mine ma ia somnul grav ...nu cred ca mai reusesc sa stau treaza ..oricum o sa tin laptopul daschis si cum aflu ceva o sa scriu aici ...pana acum nici o noutate
Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
Gata ....avem primul pufulete ...uraaaaaaaaaa
va redau intru totul mesajul ...tocmai ce vroiam sa pun capul pe perna ...
"Am bebe superb si sanatos de 3,200!!!"
Felicitari Andre_lina!!!!
Am cam ramas fara cuvinte ...imi vine sa plang de fericire
Elena, 31+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
PrettyBaby spune:
bravooooooo Andre_lina
bine ai venit bebe patriot sa asculti de mamy sa fii papacios si fara colici si mamy laptacioasa
Diana 31+
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Gata ....avem primul pufulete ...uraaaaaaaaaa va redau intru totul mesajul ...tocmai ce vroiam sa pun capul pe perna ... "Am bebe superb si sanatos de 3,200!!!" Felicitari Andre_lina!!!! Am cam ramas fara cuvinte ...imi vine sa plang de fericire Elena, 31+ Poze concediu Thassos 2009 Burtica la 24 sapt Burtica la 26 sapt Lucrusoare bb |
Sa-i traiasca minunatia si sa se bucure de el!!!
FELICITARI Andre_lina!!!
Si ce greutate perfecta a avut micul patriot.:D
Mirela 30+
Eleysa spune:
Fetele mai sunteti treze ???
Cine modifica titlul capitolului si adauga in listuta de pe prima pagina primul pufulete ... ??? Trimit acum sms sa vad ce nume i-a inspirat mocuta lui bebe...
Elena, 31+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
pufuleti2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Fetele mai sunteti treze ??? Cine modifica titlul capitolului si adauga in listuta de pe prima pagina primul pufulete ... ??? Trimit acum sms sa vad ce nume i-a inspirat mocuta lui bebe... Elena, 31+ Poze concediu Thassos 2009 Burtica la 24 sapt Burtica la 26 sapt Lucrusoare bb |
Asta mesteream
Astept detalii, daca nu il trec bebe de Andrelina pana aflam mai multe
Eleysa spune:
Inca nu mi-a raspuns la mesaj ...cred ca poti sa il treci bebe de andrelina pana la noi date ...sau bebe patriot
Elena, 31+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
ale1212xa spune:
fetele tocmai vroiam sa zic ca ma bag si eu la somn....vai ce bucurie
andre lina sa-ti traiasca minunea, sa se faca mare si frumos. Sa iti aduca numai bucurii
Fetele acum cred ca ne putem culca linistite...parca mi s-a luat o piatra de pe inima cand am citit ca totul e in regula
-----------------------------------------
32+ cu Dragos-Andrei