Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 10
miremia spune:
Gata...bebe patriot e la loc de cinste Ce fericita trebuie sa fie mami acum.
Va pup si eu si va spun noapte buna!
Mirela 30+
cris.dogarel spune:
"am bebe minunat, de 3200!"
FELICITARI, ANDREEA!!!
BINE AI VENIT, BEBE
Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
decenuela spune:
FELICITARI ANDREEA, IN SFARSIT, BRAVO....CE SA ZICNE-AI TERMINAT.
SA DEA D--ZEU SA FITI AMANDOI SANATOSI SI SA AVETI O VIATA MINUNTATA SI SA FIE TATI CU VOI
fetele darati scris ceva...nici n-am vz ca e cap nou si am astat cu sufletul la gura sa vad ce mai stiti de ea. pe la pag 10 cap trecut nu era ok si eram terminata..n-am dormit toata noaptea, m-am foit...parca nasteam io. si pana sa citesc am primit sms...
DOAMNE CE USURARE....PARCA AM NASCUT IO
32+
decenuela spune:
SUNTEM SUPER AMANDOI. E O FRUMUSETE. A DURUT CA DRACU DAR ACU NU MA MAI DOARE NIMIC, NICI BURTA NU MAI AM. DR ANCAR UN GENIU SI PERSONALUL SUPER
DECI E BINE.
32+
blue_rain spune:
Felicitari Andreea! Sa iti aduca puiul mic numai bucurii!
M-am trezit si eu cu o stare de rau, acid si dureri de burtica. Am dat la rate bine (deh, daca pana acum nu mi-a fost rau deloc... a sosit timpul sa simt si eu ca sunt insarcinata). Acum mi-a trecut si mie toata starea de rau, citind ca a venint bebe patriot Ce bine ca sunt sanatosi si frumosi amandoi!
tzontzo manager 32
poze
blue_rain spune:
Ma duc inapoi in pat, poate reusesc sa adorm pana la 8. Mai ales acum ca am asa o stare de liniste, ca Andreea si pufuletele mic sunt bine.
tzontzo manager 32
poze
sagetutza spune:
Felicitari Andre_lina!!!!!
M-a rapus oboseala...
Si nu m-au despratit decat 2 pagini.... asta e...
Cafeaua o bem si noi mai tarziu azi???
Sa nu prind pe cineva la ore matinale cu cafeaua...
33+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
decenuela spune:
LA CAFEA FETELE.....EU AM VENIT LA SPARTUL TARGULUI ...DE LA SCHIMBUL 3...iar acu m-am linistit ca zapacita asta a nascut...si sunt bine amandoi...doamne ce minune. am facut cafea...pana la sampanie....
NE MULTUMESTE LA TOATE PT RUGACIUNI SI CONSIDERA CA TOTUSI A AV O NASTERE USOARA
sau poate de fapt a uitat totul acu ca l-a vz pe bb..ete ca de nume tot n-a zis.
hm e o tipa puternica...si curajoasa...stiu ca i-am scris un mail asa mai dur cand ii facea tati fete-fete. apoi....ne mai povesteam ce simptome de fete avem...apoi bomba...k are baiat...apoi si eu...eram disperata ca n-am dr...a zis hai sa mergem la cioflan...am mers...eram amandoua lesinate dupa el....cand aflam ca merge des in strainatate...radeam cu ea...ca e f pozibil sa nu fie in tara cand naste....acu tre sa ma pregatesc sufleteste....pt ca la inceputul anului e plecat...vine dupa 8 ian...deci am toate sansele...sa merg la ghici...
32+
sagetutza spune:
deci decenuela nu te-ai lasat...
eu am revenit ca am uitat sa pun un pentru kg....
Deci....
.... grasunel Patriotul....
Sa traieste ani multi, patriotule!!! Ai tinut o tara pe jar... vb mai tarziu!!!
33+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
decenuela spune:
a nascut la 2.30 fix. dupa calculele lor copilul avea 34 sapt deci a fost considerat prematur ( nu s-a luat in considerare UM) si nu a avut voie sa i se faca niciun calmant. cu toate astea la 3200 e f bine asa ca, nu tre sa stea in spital mai mult decat trebuie. statea bb ciudat si nu i se vedea cuculetzul decat coitzele si era ta-su speriat:)...dar le are pe toate. acum nu are voie sa doarma 3 ore..sta cu un saculet de nisip pe burta....e fericita....
chiar vorbeam, stiti ce se agitase in ultimile zile cu bagajul...parca a avut premonitie. la nume...inca nu au ajuns la un consens...hotarasc ei mai tarziu...
doamne, ce linistita ma simt...
hm ca babele...dupa ce saraca a inceput sa faca incurajari...etc...am terminat discutia...ca babele la inchisoare..mai trimite sms si zice....ca a impins doar de 3. ori...
32+