Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

dar vreti sa spuneti ca poate dura pana la 6 dimineata sau si mai mult.....??????
mi-e somnic....

33+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

2 baieti!

si urmatorul e inca surpriza...

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

trimiteti-ma la culcare... nu vedeti ca debitez pe aici ca sa nu ma ia somnul... ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

au sarit si baieteii cand au auzit ca vorbim de ei,
ii pupam si nu-i mai facem lenesi

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

2 baieti!

si urmatorul e inca surpriza...

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

e bine si asa.... Sanatate multa in primul rand, caci restul vine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Inca suntem fara somn am trecut la pop-corn cu sare ......macar luxul asta .

Si asteptam vesti de la voi .

Astept si miscarile bebelinului ca astazi nu prea ne-a dat semne ca de obicei .

Roxana 34s ( Alexandru - Tudor )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

cat despre painea neagra sa va povestesc...
asta ca sa mai treaca si timpul...
eram pe l ainceputul relatiei mele cu dl sotz... si dee... eu cu parintii, el cu chirie si multi altii in casa, ce ne gandim noi... sa facem revelionul impreuna intr-o camera de hotel...
zis si facut, dar ce mancam.....??? ca doar dragoste.... Eu nu am putut sa le zic la ai mei sa-mi dea manncare de revelion, ce faceam caram 4 sarmale si 2 linguri de salata de boef dupa mine?.... sotzul nu locuia cu parintii soo... nema mancare gatita.. si am hotarat sa cumparam de papa.
eu trebuia sa o ajut pe mama pe 31 sa faca diverse... si nu puteam sa plec de acasa.. si i-am spus dlui sa cumpere el. bineinteles ca orice (sau majoritatea) barbat(ilor) m-a intrebat ce si cum? eu acum zic.. bai nu o sa mancam sarmale ia si tu niste salamuri, sunculitze chestiuni si niste paine feliata si niste tortuletz sau prajituri...
ce ziceti? a luat o buc de sunca presata la kg nefeliata, u n pachet de branza topita feliata si o paine de secara... la capitolul prajituri a luat 2 amandine... mi-e amndine si in gener prajiturile cu ciocolata nu-mi fca nici un fel cu ochiul, sau cel putin nu-mi faceau, asa si a mai luat 2 portocale.
va spun sincer ca nu mancasem nici acasa si cand am vazut mega cina de revelion mi s-a dus tot cheful... am baut sampanie, am mancat o felie de paine cu branza si sunca si o porto si asta a fost masa mea de revelion.... de atunci nu mai pot sa vad painea neagra/ de secara sau orice altceva...
in schimb am avut parte atunci de multa dragoste....

Sagetutza, haioasa rau petrecerea ta de Revelion.

Noi ne ducem la culcare, daca vom reusi sa adormim ca am amortit pe canapea.

Ne citim maine cu vesti bune

Noapte buna

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Sagetutza ma gandesc la tine ce fata ai facut la "bunatatile" de revelion, si in gandul tau invartindu-se sarmalutele, fripturicile si toate cele facuta de mama; nu-i de mirare ca nu-ti place painea neagra.
si treci la somn daca nu mai poti, Andre_lina simte ca oricum suntem langa ea, eu cred in chestiile astea

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Fetelor, nu aveti somn, nu? Nici eu....ma doare si stomacul, bebele meu e foarte agitat....toata aseara a fost asa ...si am si ceva contractii, am luat un no-spa si am stat linistita dar tot mai apar asa neregulate...dar cam multe totusi pt o seara...chiar ii ziceam sotului ca de cateva zile nu am mai avut contractii....
Am baut un shake de banane si cred ca de aici mi se trage durerea de stomac.
Andrelina mai are putin...la dilatatie 6...din cate stiu pe la 8 se poate naste dk bebe e mai micut. Al ei are 2kg 200,nu?
Pe mine mama m-a nascut la fix 7 luni de la data conceptiei si aveam 1kg 200 si in spital am scazut la 900 g.Am stat la incubator vreo luna...si am fost un copil sanatos...sa nu-si faca griji ca bebe al ei e mic si ca nu a mai stat o saptamana, o sa fie bine!!!

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

fetele m-am trezit si eu pentru susu si cand am vazut capitol nou si cu 8 pagini scrise in el am crezut ca a venit patriotul nostru mic.

Oricum ceva vesti mai aveti?

-----------------------------------------
32+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput