Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
sagetutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor ai discutat cu dr. tau cum vei naste? 31+ |
nu am discutat ca el cica trebile astea le discuta atunci cand o veni vremea... ca el aduce numai copii sanatosi si frumosi si la termen pe lume...
eu la inceput am vrut cezariana 99,9999%, motiv pt care mi-am si ales dr asta si am ales sp judetean.. La noi nu as indraznii parca sa nasc natural...
Mai e faza ca mi-a iesit herpesul simplex pozitiv si igg si igm la inceput si urma sa fac inca o data in sapt 37 sa vedem dk e eactiv, caci dk e activ se recomanda cezariana... asta pt ca eu niciodata nu am avut herpes la gura, cat despre cel vaginal ... nu stiu si pt orice chestie a ramas asa..
O singura chestie am vb.. ca dk vreau cezariana at nu se mai merita sa repet herpesul.
33+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
miremia spune:
citat din mesajul lui elefantica Hai ca daca sambata noapte au stat de veghe baieteii in noaptea asta se pare ca sunt fetitele la rand Elena, 31+ Poze concediu Thassos 2009 Burtica la 24 sapt Burtica la 26 sapt Lucrusoare bb |
Normal....se naste primul baietel si sunt toate curioase.
Mirela 30+
sagetutza spune:
citat din mesajul lui arturicii Buna Fetelor! Felicitari pentru cum indreptati ganduri bune pentru Andre_lina! Ii doresc si eu sa fie totul bine! Si la fel va doresc si voua; va urmaresc pentru ca am doar amintiri frumoase despre odiseea noastra de ianuarie-februarie 2004, fiind o mamica de gemeni nascuti pe 28 ian Ioana, ~6ani, ~6ani, 17+ |
felicitari... sa fie sanatosi.. o fata si un baiat???
super... sau nu...
eu ma trag din gemeni fata si baiat.. si nu prea m-am inteles cu frate-meu, dar nu e o regula...
roco1617 spune:
Fetelorrrrrrrrrr pina la problemele astea de sanatate eram si eu foarte pofticioasa si ca sa nu mai vorbesc de piinea alba proaspata de Ro insa de cand cu diabetul si colestaza de sarcina masurile sunt drastice rau in privinta dietei .Numai piine neagra integrala sau cu seminte si nu prea multa si cat mai multe legume ,fructe doar o lista restrinsa .......in privinta la carne doar cea de pui/curcan fara piele si peste alb( nu tu aripioare kfc si restul de bunatati ) .
Din cauza mea toata casa a intrat la dieta si eu cum sunt pasionata de bucatarie imi vine foarte greu sa gatesc doar asa cu restrictii.
La voi e deja 2am oare cum se mai simte Curajoasa Mamica Andre_lina
?
Ceva noutati ???
Roxana 34s ( Alexandru - Tudor )
danyelana spune:
Andre_lina suntem alaturi de tine. Curaj draga mea, ai rezistat pana acum, mai e putin si gata, iti vei tine puiul in brate.
GO ANDRE_LINA, GOOOO !!!!
Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
sagetutza spune:
citat din mesajul lui elefantica Hai ca daca sambata noapte au stat de veghe baieteii in noaptea asta se pare ca sunt fetitele la rand Elena, 31+ Poze concediu Thassos 2009 Burtica la 24 sapt Burtica la 26 sapt Lucrusoare bb |
ai dreptate... si parca nu se vede nici un baietel... sau l-am ratat eu...
sagetutza spune:
citat din mesajul lui roco1617 Fetelorrrrrrrrrr pina la problemele astea de sanatate eram si eu foarte pofticioasa si ca sa nu mai vorbesc de piinea alba proaspata de Ro insa de cand cu diabetul si colestaza de sarcina masurile sunt drastice rau in privinta dietei .Numai piine neagra integrala sau cu seminte si nu prea multa si cat mai multe legume ,fructe doar o lista restrinsa .......in privinta la carne doar cea de pui/curcan fara piele si peste alb( nu tu aripioare kfc si restul de bunatati ) . Din cauza mea toata casa a intrat la dieta si eu cum sunt pasionata de bucatarie imi vine foarte greu sa gatesc doar asa cu restrictii. La voi e deja 2am oare cum se mai simte Curajoasa Mamica Andre_lina ? Ceva noutati ??? Roxana 34s ( Alexandru - Tudor ) |
Imi retrag cuvintele in fata DLUI ALEXANDRU
iertare
danasor spune:
fetitele.., nu mai avem nici un flacau cu noi, sau ei sunt mai somnorosi
noi am mai crescut cu 0 sapt, ne-au mai ramas 6...speram din tot sufletul, cel putin asa a zis dr. mea ca pe la 38 va fi ziua cea mare
32+
sagetutza spune:
eeee. se pare ca nici arthur nu se lasa mai prejos...
Atunci fetele ii retrag cuvintele... e din cauza oboselii.