Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Hmmmm ...se pare ca am gasit un avantaj in a fi singura ... mi-am luat laptopul si m-am bagat in pat ...nu deranjez pe nimeni si stau si cu picioarele intinse ...

Offf ...si mie imi este gandul doar la andrelina ... e asa de aiurea cand ma gandesc ca ea e acolo si se chinuie atata si nu pot sa o ajut cu nimic

Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Sagetutza tu razi de mine si eu mor de foame...

eu din pacate sunt obisnuita de mica sa mananc cu paine, in special din aia proaspata si alba, si daca nu mananc cu paine degeaba, nu simt ca ma satur

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

mddddaaa... de faza asta cu spitalul mi-e cel mai groaza......unul din motivele penttru care as prefera natura ar fi ca nu mai stau la reanimare singura sau cu cine stie cine.... si alta chestie ma tine mai mult in spital.....

33+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Sagetutza tu razi de mine si eu mor de foame...

eu din pacate sunt obisnuita de mica sa mananc cu paine, in special din aia proaspata si alba, si daca nu mananc cu paine degeaba, nu simt ca ma satur

31+

nu nu rda de tine.... doar spuneam ca partea a doua chiar nu mi se pare ca ar fi un regim drastic... mai putin faza cu painea aia neagra sau cum o fi... eu nu o mai inghit...
si eu sunt fan paine alba si proaspata, dar acum am mai renuntat la ea.. numai dl sotz mai cumpara cateodata asa de proaspata, chiar calda ca nu ma pot calma, dar in rest... incerc sa nu o prea consu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

mddddaaa... de faza asta cu spitalul mi-e cel mai groaza......unul din motivele penttru care as prefera natura ar fi ca nu mai stau la reanimare singura sau cu cine stie cine.... si alta chestie ma tine mai mult in spital.....

ai discutat cu dr. tau cum vei naste?

31+

Mergi la inceput

A ajuns la dilatatie 6 ... Doamne ajuta!!!

Elena, 31+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

cat despre painea neagra sa va povestesc...
asta ca sa mai treaca si timpul...
eram pe l ainceputul relatiei mele cu dl sotz... si dee... eu cu parintii, el cu chirie si multi altii in casa, ce ne gandim noi... sa facem revelionul impreuna intr-o camera de hotel...
zis si facut, dar ce mancam.....??? ca doar dragoste.... Eu nu am putut sa le zic la ai mei sa-mi dea manncare de revelion, ce faceam caram 4 sarmale si 2 linguri de salata de boef dupa mine?.... sotzul nu locuia cu parintii soo... nema mancare gatita.. si am hotarat sa cumparam de papa.
eu trebuia sa o ajut pe mama pe 31 sa faca diverse... si nu puteam sa plec de acasa.. si i-am spus dlui sa cumpere el. bineinteles ca orice (sau majoritatea) barbat(ilor) m-a intrebat ce si cum? eu acum zic.. bai nu o sa mancam sarmale ia si tu niste salamuri, sunculitze chestiuni si niste paine feliata si niste tortuletz sau prajituri...
ce ziceti? a luat o buc de sunca presata la kg nefeliata, u n pachet de branza topita feliata si o paine de secara... la capitolul prajituri a luat 2 amandine... mi-e amndine si in gener prajiturile cu ciocolata nu-mi fca nici un fel cu ochiul, sau cel putin nu-mi faceau, asa si a mai luat 2 portocale.
va spun sincer ca nu mancasem nici acasa si cand am vazut mega cina de revelion mi s-a dus tot cheful... am baut sampanie, am mancat o felie de paine cu branza si sunca si o porto si asta a fost masa mea de revelion.... de atunci nu mai pot sa vad painea neagra/ de secara sau orice altceva...
in schimb am avut parte atunci de multa dragoste....

Mergi la inceput

Hai ca daca sambata noapte au stat de veghe baieteii in noaptea asta se pare ca sunt fetitele la rand

Elena, 31+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna Fetelor!

Felicitari pentru cum indreptati ganduri bune pentru Andre_lina!

Ii doresc si eu sa fie totul bine!

Si la fel va doresc si voua; va urmaresc pentru ca am doar amintiri frumoase despre odiseea noastra de ianuarie-februarie 2004, fiind o mamica de gemeni nascuti pe 28 ian

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

cat despre painea neagra sa va povestesc...
asta ca sa mai treaca si timpul...
eram pe l ainceputul relatiei mele cu dl sotz... si dee... eu cu parintii, el cu chirie si multi altii in casa, ce ne gandim noi... sa facem revelionul impreuna intr-o camera de hotel...
zis si facut, dar ce mancam.....??? ca doar dragoste.... Eu nu am putut sa le zic la ai mei sa-mi dea manncare de revelion, ce faceam caram 4 sarmale si 2 linguri de salata de boef dupa mine?.... sotzul nu locuia cu parintii soo... nema mancare gatita.. si am hotarat sa cumparam de papa.
eu trebuia sa o ajut pe mama pe 31 sa faca diverse... si nu puteam sa plec de acasa.. si i-am spus dlui sa cumpere el. bineinteles ca orice (sau majoritatea) barbat(ilor) m-a intrebat ce si cum? eu acum zic.. bai nu o sa mancam sarmale ia si tu niste salamuri, sunculitze chestiuni si niste paine feliata si niste tortuletz sau prajituri...
ce ziceti? a luat o buc de sunca presata la kg nefeliata, u n pachet de branza topita feliata si o paine de secara... la capitolul prajituri a luat 2 amandine... mi-e amndine si in gener prajiturile cu ciocolata nu-mi fca nici un fel cu ochiul, sau cel putin nu-mi faceau, asa si a mai luat 2 portocale.
va spun sincer ca nu mancasem nici acasa si cand am vazut mega cina de revelion mi s-a dus tot cheful... am baut sampanie, am mancat o felie de paine cu branza si sunca si o porto si asta a fost masa mea de revelion.... de atunci nu mai pot sa vad painea neagra/ de secara sau orice altceva...
in schimb am avut parte atunci de multa dragoste....

hai ca m-am amuzat ceva ... ...oricum importanta a fost dragostea cu care au fost cumparate ...este o varsta (sau mai bine zis o perioada) pentru toate ...pentru dragoste ...pentru mancat ...

Elena, 31+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput