Pepenasi de iulie - august 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

OO daaa, dozatoarele alea sunt aur curat, clar.

Dar inca o data votez pt lapte la temp camerei .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Fetelor va multumim tare mult pentru voturile acordate!!

Boti eu nu stiu de ce dozator de la Avent vorbesti.. pe-asta l-am scapat. Dar ai dreptate in privinta maritatului.. nu se merita sa le pastrezi. Si eu ma gandesc serios sa fac niste poze la diverse jucarii si haine pe care Maya nu le mai foloseste si sa le bag la vanzare.In privinta utilitatii.. am spus.. parerile pot fi imparite.Te cred ca ti-au fost foarte folositoare. Dar si eu la fel ca Mcoca i-am dat laptele la temperatura camerei. Apa era tinua in termos, calduta, in biberon aveam laptele deja dozat, i-l agitam si i-l dadeam. Maya asa a baut laptele tot timpul, la temeperatura camerei.

Camy eu am folosit termosul cu succes. Asa ca, ai mai multe optiuni... depinde de tine pe care le alegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Camy eu apa o tineam in termos care o tinea calduta si laptele in recipient ptr dozarea laptelui praf,eu i-am dat tot timpul laptele un pic caldutz ca mie nu-mi place sa mananc mancarea rece

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

ola, laaa fetele! Pentru mine apa la temperatura camerei = apa din sticla. Nu am folosit ever termos.
Eu si borcanasele i le-am dat la temp camerei, si pe acelasi principiu : noi calatorim mult, si nu aveam pofta sa se apuce sa-mi faca mofturi ca mancarea nu are temperatura X. A mea a avut conditzii spartane .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Vicky mancarea i-o aduc la temperatura camerei n-o incalzesc rau,iaurtul este singurul pe care il dau rece ca la temperatura camerei nu-l mananca oricum Daria nu mai bea lapte din bibe

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Vicky am inteles la ce te refereai.
Alde apa din biberon-apa din sticla, ca temperatura.
Si cand am spus ca Maya bea laptele tot la temepratura camerei, cred ca nu am fost eu explicita, mea culpa, in sensul ca, intr-adevar apa o foloseam din termos, era un pic calduta, insa dupa ce amestecam laptele cu apa, le lasam pana cand ajungeau la temepratura camerei(cateva minute). Deci nu mai era cald laptele atunci Maya il bea.
Dar asta tine de fiecare copil, de exemplu eu am ajuns la concluzia asta, datorita Mayei care mi-a indus-o. Adica donsoara nu bea cald.. ever!!Si astfel laptele se racea si apoi il bea. Dupa care, ti-am spus, i-l incalzeam putin, ca mi se parea ca se dizolva mult mai bine laptele praf daca apa este putin calduta.

Mergi la inceput

Kami, Maya seara, inainte de culcare cand vede bibele parca e in transa, tremura de pofta si alta nu. Iaurtul i-l dau de la frigi spre disperarea lu maica-mea.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ba eu ma ridicam si incalzeam nitel apa, noaptea zic. Mult mai mult timp consumam, si mult mai obosita eram cand ma si mulgeam noaptea, asa ca 15 secunde la MU era parfum...
Mai dezghetam laptele muls, in ibric. Si biberoanele s-au mai atins de marginile ibricului si s-au topit. Ei si? Atata timp cat n-au facut gaura, care e baiul?
Cam, pe ale tale, mama ta le-a gaurit efectiv? Sau doar s-a topit plasticul?

Incalzitor deci n-am folosit, iar sterilizator am avut abia la un moment dat, primit cadou (pe timpul Elizei zic), iar pana atunci am fiert biberoanele in cratita.
Iar biberoane, am luat biberoane ieftine, mai putin setul de la Chicco pe care l-am luat pt capace, ca sa pastrez laptele la congelator, dar nici asta n-a tinut mult, ca nu prea aveam eu lapte. Dar chiar si alea de la Chicco au fost 12 lei bucata.
Dar cand ma uit la Aventurile alea ca sunt peste 25 de lei bucata acuma, mi se ridica parul in cap. Mi se pare absolut exagerat pentru o sticla de plastic pe care pot sa dau si 8 lei la fel de bine, de exemplu luam Bebe D'Or cu 8-10 lei.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aa, si dozatoare... Pana sa le iau, lucru de care nu m-am indurat usor, si m-a consolat mai degraba ideea ca mai pot pune mancare inauntru si le insurubez, si nu mai umblu cu recipiente diverse dupa mine, ei deci pana sa le iau, am pus laptele pulbere in pungute de-alea de conge, faceam nod, si cand trebuia sa prepar, rupeam un colt si basta.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Camy eu am niste biberoane de dat. Am Adiri care sunt fara bisfenol, chicco de sticla si o sumedenie de biberoane de plastic nuk in special, dar mai sunt si alte firme si mai am o instalatie de biberon care merge pe borcanele via gourmet tot de la avent (si astea fara bisfenol) si inca un nuk silicone tot fara bisfenol si cu tetina care imita sinul. Daca vrei ceva ti le trimit prin fancurier.

edit: daca vrei da un add pe maramara2004 pe yahoo si lasa acolo offline ca sa ne gasim mai usor

mami de Sofi

Mergi la inceput