Pepenasi de iulie - august 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI - hai ca m-am distrat recitind experienta ta cu mozarella... Eu fac experiente cu iaurt, m-am gandit ca n-o fi foc daca folosesc drept maia un iaurt de 7%, de oaie si bivol, ca ferment. Si cu un lapte de 3.5% mi-a iesit un iaurt de il tai cu cutitul, si numa' bun de acru, imi aminteste de iaurtul de pe vremea lu' nea nicu, ala de la borcanas... Singurul iaurt de altfel, din acele vremi...

Talciocul meu

Mergi la inceput

A propos de papusi care fac una alta.
In mod clar Erika e mult mai atrasa de ele decat este Eliza acum si decat a fost Eliza pe la 3 ani.
In principiu se pot gasi bebelusi care zic mama-tata, plang si rad, si sa coste numai 35-40 de lei, papusi normale, de exemplu noi am luat asa ceva din Bucur cand avea Eliza un an si a fost de mare succes.
Papusile astea mai sofisticate, cu mecanisme si tubulete, gen ChouChou, Annabel sau Baby Born sunt alta treaba, astea da sunt pentru copii mai maricei. Desi mare parte din pret face marca si nu papusa...
La noi, de mare succes a fost ChouChou si nu BabyBorn. Baby Born e neatinsa pe cand ChouChou saracul a inceput sa scartaie de cat il taraste Erika dupa ea....
Lucrul interesat (si mancator de bani) la papusile de marca este ca mereu gasesti accesorii pentru ele, na, mereu alta jucarie... Plus ca la BabyBorn poti lua si carucior, si scaunel masuta, dar si chestii marunte, biberon, hainute de schimb...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anko sa stii ca de la experienta aia nefericita am mai facut de vreo 2 ori mozzarella si mi-a iesit bestiala . Ma oftic ca nu ma mai pot mobiliza sa fac iarasi, dar logistic e greu ca tre sa ma duc la tara dupa lapte si sa am timp sa robotesc o ora (ca atat dureaza cu totul) fara sa se agate liana acaparatoare de mine (trebuie sa nu fie in jurul meu ca se lucreaza pasta cand e foarte fierbinte, nu-mi simt mainile cate 12 ore dupa ce framant mozarella si deci nu vreu sa sara fierbinteli pe cupil)

Si io am experimentat cu diverse tipuri de maia si intradevar iaurtul ala de bivolita da un rezultat bun, bun. Ai vazut, pe culinar sunt doamne care ofera ciupercute pentru kefir, gratis, sunt din Bucuresti tipele, nu te-ar interesa? Ca io am tot vrut sa le rog sa-mi trimita si mie dar astept sa vina mama acasa ca daca nu ma pot io ocupa sa preia ea treaba si sa nu pierdem ciupercuta. Sunt convinsa ca le-ar placea alor mei kefirul home-made.

Vic super faina ideea ta cu globurile cu manute, o s-o pun in practica

papusi bebelus noi avem acum 2, bebe negru, mare, cu corpul tare (40 cm) si unul mai mic (cca 25 cm), care si rade sau scanceste, inchide si deschide ochii, cu corpul de carpa si doar capul, mainile (palmele) si talpile din cauciuc. Trebuie sa recunosc ca pentru cupil e mai reconfortant asta cu corp de carpa, pentru ca pe cel mare si-l mai scapa pe picioare si face "au", se loveste cu el, eu cred ca ar trebui bagat la pastrare pentru mai incolo. Pentru varsta lor mica, cei buretosi sunt mai prietenosi, parerea mea... Bebe asta mic l-am luat din Carrefour (odata cu porcina ), a costat doar vreo 20 de lei si e foarte iubit

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna!

am pus poze cu Flavius la semnatura, acum de la o luna!

de Mos nicolae, ii voi cumpara biberoane si incalzitor de biberoane, ca am lasat-o pe mama sa-i faca laptele lui Flavius si mi-a distrus toate biberoanele ...
Nu voi mai avea bani si pentru altele

Va pup pe toate!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Ce-a distrus domne la biberoane? Adica, ce se poate distruge la un biberon?

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Camy dupa parerea mea incalzitorul ala de biberoane e vax alabina!!Dar poate sunte fete carora li s-a parut util. Iar daca mai si san... chiar ca.. nu se merita. Acum tu faci cum crezi tu de cuviinta.

Te pup!!

UN VOT

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1061&ord=g&pg=5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

Estrella Votat

de ieri m-am hotarat ca Daria sa primesca suzeta doar la nani,am avut ieri un episod de plans de fapt nu era plans mai mult tipa dupa prietena ei suzeta,azi vad ca nu i-a simtit foarte mult lipsa pana am ajuns acasa a luat-o somnul in carut fara ea dar i-am dat suzeta cand am facut transferul din carut in patut.

Azi am fost cu o prietena la targul de incaltaminte care are loc in parcarea Selgros Berceni,mi-am luat o camasa ,iar prietena mea si-a luat o pereche de cizme cu 170 ron

Insanatosire grabnica pepenasilor bolnaviori

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

chiar mai Cami, cum a reusit maman sa-ti buleasca biberoanele? Le-a fiert?

Estrella mie mi-a fost tare util incalzitorul de biberoane in conjunctie cu dozatorul ala avent pt formula, mai ales dupa ce s-a intarcat cupilul'. Pregateam 3 biberoane cu apa masurata, masuram formula si o puneam in dozator, le aliniam pe jos langa pat, bagam un bibe in incalzitor si cand scancea bimbi, nici nu deschideam okii, bagam motul dozatorului in gatul biberonul, uneam continutul recipientelor, insurubam capacul, zgaltaiam de cateva ori si serveam lapte cald. Dupa ce termina bibele ala, montam alt bibe cu apa in incalzitor si tot asa. Deci totul se petrecea cu okii inchisi, cred ca as fi fost varza daca trebuia sa ma scol, sa pun apa in bibe, s-o incalzesc, sa masor formula si apoi sa-i dau cupilului. Si m-ar fi stiut si tot blocu

Singura mea observatie este ca incalzitorul de bibe este o chestie care se preteaza f bine pt a fi luat la mana a doua deci juma de pret si apoi maritat in acelasi mod... Eu l-am vandut pe al meu de vreo 2 luni deja.

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cami, si eu zic sa-i dai laptele la temp camerei. Nu are sens sa il invetzi cu el cald ca o sa ai de tras de numa. Iti dai seama cum e sa te trezeste de 3 ori pe noapte sa incalzesti bibele ??? In plus cand plecatzi pe undeva, alta problema, cara apa in termos si asa mai departe.
Aici de la maternitate le dau la temperatura camerei.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu ii dau si lapte praf...si apa fiarta o pun eu in biberon, cand trebuie incalzita ea a lasat biberonul in ibric si a topit toate biberoanele, numai azi am vazut, unul mai e intreg, atat
...asta a facut, iar eu nu am vazut azi-noapte chiauna de somn...ci numai azi...

asta este, o sa cumpar biberoane...eu ziceam si incalzitor...mmm...dar zicea cineva ceva de termos..........

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput