Pepenasi de iulie - august 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Monica ma si eu pentru bebe Andrei Stefan!
Multa putere si ai incredere in Dumnezeu!

Anka eu am vazut pentru prima oara lapte condensat la sticlute, cu diferite cantitati, in Tesco (Ungaria).. mi-am zis "ia uite astia au lapte condensat la sticle!!! si noi...." si spre surprinderea mea, am vazut si in Carrefour orhideea la raionul cu cafea/capuccino/3&1, mai precis langa completa si nu la cel cu produse pasteurizate...

Mos Nicolae a venit o data la gradinita (vineri), o data de la soacra si o data de la fini ...amu' maine dimneata mai vine si de la noi...ma enerveaza treaba asta!!! Acum au sacose de dulciuri si jucarii

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

eu n-am avut probleme cu ei pentru ca ioana nu s-a trezit nicioadata noaptea, nu la modul sa stea treaza. de bebe mic mic se trezea pe la 6 dimineata sa pape si apoi la 9, insa cel mai mic somn de noapte a fost de 5 ore si asta f rar. in rest cu timpul s-a obisnuit si nu s-a trezit mai devreme de 7-8-9 si asta fara sa manance noaptea, chiar si cand era alaptata. eu i-am culcat in aceeasi camera de la inceput si vreo cateva seri am dormit cu ei in camera, dar degeaba ca n-a fost nevoie de interventie. acum de expl daca viseaza david un cosmar ioana nu se trezeste, daca ioana plange de la dinti sau cand mai e racitutza, david nu se trezeste, asa ca nu stiu ce sa zic, insa nu seamana unul cu celalalt la tipul de copil bebelus. david se trezea noaptea cand era bebe, ioana nu se trezeste decat foarte raaaaaaaaaar. dar niciodata nu am facut biberoane mai devreme de 7 dimineata si daca bazaie noaptea o iau in brate sa se linisteasca si apoi o pun la loc in patut

flo david e la regim cu alergia lui si totusi n-am putut sa nu-i pun dulciri, dar ma inteleg cu el si o sa-i spun sa si le puna la el in sertar si dupa ce facem analizele are voie sa le pape. ioana n-a papat dulciuri pana acum decat chestii facute in casa si vorba ankai, nu-i pot pune platoul cu placinta de mere in cizmulite daca nu te intelegi cu turcii le iei si le dai cu portia, eu asa am facut mereu cu david cand era mai micut si chiar si acum de curand ca ai mei sunt inconstienti si daca nu vin cu sacosa de dulciuri zic ca n-au venit cu nimic la saracu' baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

[S]LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI NICOLAE!!![S]

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

La multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica!!!

Adriana 24+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Anko, ia de aici reteta de lapte condensat

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput