Pepenasi de iulie - august 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 18
ankalaura spune:
Of ce greu trebuie sa ii fie Monicai ![]()
Ooka - in cazul in care transportul e cum zici, mult mai buna ar fi propunerea lu' Strulu care ar elimina costurile astea aiurea cu tranferul bancar si transportul umflat.
Am fost si eu sa iau doua lulele pentru Mos Nicolae. N-am avut deloc cum sa ma misc pana azi, din moment ce ele sunt mereu cu mine 
Am luat pentru Eliza un set de margelute de-alea de facut smecherii, de le calci cu fierul si raman prinse, se fac diverse decoratii... Si Erikai i-am luat un domino de lemn cu fructe. Nu e clar ce va pricepe ea din domino, dar macar fructele o vor interesa, si apoi, daca nu, se joaca Eliza cu el si basta. Si le-am luat o ceva dulciuri care sigur le vor bucura maxim - eu sunt cam zgarcita cu dulciurile... Dar maine o sa le las sa manance cate vor si cand vor. In mod clar vor fi extrem de fericite!
PS - caut LAPTE CONDENSAT pentru prajituri, ca sa fac acasa milchsnhitte sau cum se scrie, adica un fel de Kinder felie de lapte home-made. Aveti idee unde naiba gasesc laptele asta condensat???
Talciocul meu
boticelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura PS - caut LAPTE CONDENSAT pentru prajituri, ca sa fac acasa milchsnhitte sau cum se scrie, adica un fel de Kinder felie de lapte home-made. Aveti idee unde naiba gasesc laptele asta condensat??? |
la interex, daca aveti in buc.
Monica si gargaritza
Nancy blog revival
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
Bai, n-avem Interex! Da' care e smantana dulce? Si e vreo diferenta intre asta si asa zisul lapte condensat pentru prajituri?
Ia da pliizz niste nume, marci, poze, treburi socoteli, ca le dibuiesc eu pe undeva, dar sa stiu ce caut, ca daca intreb pe tanti de la magazin imi indica ciuciurelele alea mici de pus in cafea 
Aaa si Boti - vezi ca ne-ai dus de nas cu pekinezul! Adresaseram si noi niste intrebari acolo!
Talciocul meu
struluta spune:
Am ajuns si eu acasa. Am citit vestea despre puiul micut al Monicai...
Doamne ajuta sa fie totul bine, si trebuie sa fie ca Sf Nicolae aduce doar bucurii, nu-i asa?
Cum spunea si Anka, eu va comand cu placere jucarii din lemn, sa faca careva dintre fetele din Bucuresti o listuta cu comanda si sa retransmit unei singure persoane coletul. Curieratul intern nu ar trebui sa coste f mult, depinde de greutate si ajunge in 24 ore. Mai3 sa imi transmiti si tu daca doresti comanda si tie pot sa-ti trimit direct la Iasi sa nu le plimbam pe ale tale pana in Bucuresti.
Eu am intrat la intoarcere spre casa pana la Rossmann(e un fel de DM) si i-am luat la Bogdanutz de mos de la fisher priceasta si www.yogee.com.au/images/C1156_Helper_A.jpg" target="_blank">asta si am dat pe amandoua 56 ron
Fug sa-mi hranesc baietii
boticelina spune:
La interex laptele condensat e marca lor, top buget (frantuzeasca), mai au si alte raritati gen apa de cocos...
Vezi ca fetele de pe culi au dibuit magazinul unui arab pe langa nu stiu ce piata dar n-am retinut ca nu stiu bucurestiu. Smantana dulce e aia de frisca. Io cele mai bune rezultate le-am avut cu Meggle.
Fata tu de ce pekinez zici ca m-ai pierdut...
stai ca mi-a picat fisa
... a murit in fasha deoarece nu i-am mai raspuns la telefoane dupa o miscare care mi-a ridicat semne de intrebare. Mi-a dat un alt numar de telefon si mi-a zis, "uite, asta e numarul de pe care vb numai cu tine"... si mie mi-a sunat a nevasta acasa...
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dianami spune:
Ne rugam si noi pt. Andrei Stefan! Nici nu-mi pot inchipui prin ce trec parintii...![]()
Am schimbat prefixul la saptamani, am intrat in 30. Sper sa mai stea bebe pt. ca am cateva ture de contractii regulate si dureroase pe zi.
Noutati nu prea am, doar ca ne-am imbogatit dantura, avem 7 dinti si 2 masele pt. care a balit la greu. M-a terminat cu cataratul peste tot, isi muta cate un scaun prin casa si trage de tot ce poate
.
Iulia e "ocupata" cu gradinita, vineri vor lua vacanta si vor avea si serbare, dar fara parinti, din cauza faimoasei gripe. 
La noi Mos Nicolae vine intotdeauna cu dulciuri si fructe. La fel ca si Anka si eu sunt foarte moderata cu dulciurile din comert, asa ca pt. ei va fi o bucurie acum.
Anka, lapte condensat aveau in plus, marca Alpa. Am luat eu acum ceva timp, pt. prajituri, dar l-am terminat in cafea. Sunt cutii de 400 ml parca.
Daca nu gasesti, am o reteta de preparat lapte condensat in casa.
Pup bostana! ![]()
Diana
30 s cu
, mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)
ankalaura spune:
Diana - cu dulciurile...
Ma gandeam ca e chiar amuzant, chiar e imposibil sa pun ceva home made drept cadou de la Mos ![]()
Sper sa gasesc o solutie, sa ma uit prin magazine, pana acum m-am uitat doar in Carrefour, dar nu stiam dupa ce sa ma uit, iar ei au zis ca n-au auzit si nu stiu despre ce vorbesc...
Plus n-am, il stiu doar pe ala de prin Militari. Interex n-am, e unu' pe la Focsani ![]()
Daca reusesc smecheria si fac felie de lapte in casa, m-am scos ![]()
Talciocul meu
Dianami spune:
Anka, e un Plus in Militari, 1 in Crangasi, 1 in Drumul Taberei si 1 in Berceni. Interex ai la Ploiesti
.
Uita-te aici, eu cred ca iti iese:
-lapte condensat
-Milch Schnitte
-Kinder Pingui
Diana
30 s cu
ankalaura spune:
Draga, de unde stau eu, ajung mai repede la Ploiesti decat in Crangasi ![]()
Talciocul meu
Dianami spune:
Corect
.
Am uitat sa va spun ca ne mutam...in camp
(in Brancusi). In sfarsit s-au facut repartitiile. E doar o solutie temporara ca sa putem economisi ceva bani pt. plecatul in scumpa si draga mea Germanie
.
Sper sa nu nasc intre mutari...cel mai tare mi-e teama ca ma internez si plec dintr-o casa, iar la externare ma duc in cealalta, "aranjata" de mama sau de soacra
(ma ia cu fiori la gandul ca ar putea sa-si bage nasul in toate lucrurile mele, ele abia asteapta).
Diana
30 s cu