Pepenasi de iulie - august 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Ai dreptate!!!Maaare dreptate!!

UN VOT

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1061&ord=g&pg=5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

referitor la comanda la unguri costa de timpesti transportul. Ca nu se ia pe comanda, se ia pe fiecare pachet din comanda. Se plateste doar prin op si de cind faceam io plati la extern, parca era comision de min 25 euro la orice suma. So, stie careva daca exista atlassib la ei, ca io una am spus ungurului de la obraz ca as vrea sa nu ma costa cheltuielile de transport+ plata (comision banca) mai mault decit produsele in sine. acu daca voi vreti o ascutitoare, un barzaune si vreo 3 scobitori, cu siguranta se face un singur pachet si mai ramane doar problema comisionului. Daca vreti sa verificati intrebati/l daca are posibilitate de plata cu cardul online ca daca il intrebi de paypal sau card oricum iti raspunde ca da, se poate.

Anka, nu te contrazic, da tu si ai noroc de copii completi. Nu numai din punctul de vedere al sanatatii.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu mai Ooka, sa stii, poate o fi si o parte noroc, dar cred ca mai degraba conteaza energiile alea, stii tu... Ca nu degeaba exista zicale gen "de ce te temi nu scapi", efect placebo si altele...
Sigur, in afara de cateva chestii care nu merg la ghici, dar aici e vorba de chestii majore, de exemplu cum a avut Irlandeza reflux la copila, aia e sau nu e, nu o poti evita prin spartanism.
Dar in general, parca cu cat esti mai disperat ca se constipa copilul sau ca face diaree, parca dintr-atat le va face. Parca cu cat esti mai disperat ca ia raceli sau mai stiu eu ce de la altii, cu atat iti stranuta mai urgent.
Eu ma uit la altii, si iata, la noi toti sunt disperati ca vai gradinita, ca vai e numai bolnav copilul, ca ia aia si aia, ca nu stiu ce pateste.
Si in atatea tari merg copiii la crese si gradinite de la 4-5 luni si nu mai au nici pe naiba.
Da, la noi sunt si oaresce probleme de ordin social, dar la noi, disperarea cu racelile si imbolnavelile nu apare doar la zona de stat, unde ok, nu au cu ce, nu au chef, nu au interes. Apar si in zona privata, unde na, nu se mai pune problema ca e prea frig in gradinita sau prea cald, sau ca nu e imbracat corespunzator copilul.
Ca si clima, Romania e o copilarie! Avem prieteni in Suedia, in Finlanda, in Canada... si se pare ca acolo nu mai sunt asa oropsiti copiii si nu se diareiaza asa urgent, nu se anemiaza ca nu li se da Vigantol, nu se constipa asa des, nu racesc si nu haraie asa des...
La noi de exemplu, majoritatea copiilor care merg la inot, iarna intrerup. La ei, nu intrerupe nimeni iarna si nu mai au nimic.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
DMA ma rog din tot sufletul ca totul sa fie bine cu puiutul tau!
Camy si eu am auzit fel de fel de pareri legate de vigantol.La inceput aruncam si eu sticla dupa 3 saptamani dar acum o tin pana se termina...
ankalaura ce bine le mai zici.Ce-mi place ca esti dintr-o bucata.
Ma pregatesc sa o scot pe Ralu un pic afara,vreau sa mergem pana la farmacie sa-i schimb suzetele la biberon.
Chiar diseara trebuie sa ne curatam ghetutele si sa-l asteptam pe Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Anka again, mare dreptate ai! Imi place tare mult sa te citesc!

La noi ploua, eu acum m-am intors de la "vorbit cu mosul". Am o intrebare, stupida de altfel: IN SEARA ASTA VINE MOSUL??? Ca eu nu stiu niciodata exact....

Fug sa pap. bostana!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am vb cu Monica...era terminata saraca!! La 2.00 il suiau pe bebe in elicopter sa il aduca la spitalul giulesti,,,mai multe nu stiu...Ma rog la DD din tot sufletul ca Andrei - Stefan sa se faca bine si sa aduca multa bucurie parintilor si Mariei...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Offf, Doamne ajuta-l pe puiul mic sa se faca bine, sa fie un luptator!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Dia, si eu intrebam azi pe unu si altu...cica in seara asta, sau maine dimineatza vine Mos Nicolae La noi cred ca ajunge maine dimineatza .

Io nu ma stresez deloc cu vigantolul asta.... nu am aruncat nici o sticluta si mai si uit sa dau picaturile...
Recunosc ca m-am schimbat mult fata de perioada cand era Stefan mai mic...insa nici atunci nu eram eu fff stresata...sau nu-mi mai amintesc

Camy pompa niciodata nu va scoate laptele din san asa cum il scoate bebele. Sunt perioade in care "creste" laptele in functie de nevoia copilasului. Eu zic sa nu te stresezi, sa pui copilul la san si sa nu renunti la alaptat pentru ca dupa ce trece perioada "de acomodare" alaptatul va fi placut si mult mai simplu decat pregatirea biberoanelor.
Eu personal nu am avut sticle deloc pana nu i-am intarcat Nici cu apa nici cu ceai...nu am fiert niciodata biberoanele decat in momentul in care au fost cumparate. Nu am avut incalzitor, sterilizator, dozator si alte minuni....nu am simtit nevoia sa cumpar asa ceva.
Acu aici fiecare face cum crede, eu nu am sterilizat nimic pentru ca mi se parea inutil, dat fiind ca pe la 4-5 luni au inceput sa bage in gura diverse chestii nesterilizate. Nu au avut diaree sau alti virusi dastia, nici pe limba nici in burtica. Da cum zice ooka poate am avut noroc.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Oh ce veste! Sunt si eu cu gandul la bebelusul Andrei Stefan! Sa se faca bine micutul luptator!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ptr Andrei Stefan!

Vigantol la inceput arucam si eu sticluta dupa 3 saptamani,acum nu o mai arunc plus ca sunt zile in care uit sa ii dau.mie mi-a zis medicul pediatru al Dariei ca daca nu gasesc Vigantol sa ii dau Vigantoletten /1 pastiluta pe zi dizolvata intr-o lingurita cu apa

primul medic al Dariei imi spunea ca a inceput sa faca nu stiu ce scobitura din cauza ca am uitat sa-i dau Vigantol si zicea sa-i cresc nr de picaturi, intre timp am schimbat medicul si dr Dariei mi-a spus sa-i dau tot 2 pic si la vara sa mergem la inot

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput