Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

http://www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/2009-11-30
emisiune despre diversificare...stiu ca am depasit momentul, dar poate va ajuta
zice multe si despre alaptat...
wow, Simona Balanescu alapteaza si dupa 2 ani?! sau n-am inteles eu bine?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laura

Piolica nu vreau sa o vaccinez, pt ca vb Babytzei, vaccinul nu a fost testat.

Claudinna e tare scump Razvan

Pe noi ne stie vecinii si nu zic nimic

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura, nu ne distram. e o zi normala, ca toate cele... eu cu hunii de dimineata pana seara, tati e la job. am scos copiii in parc, ca s-a invrednicit soacra sa vina, am luat un CD cu colinde... am gatit si am spalat.

bitza. eu nu simt mandrie... pur si simplu nu ma 'misca' ziua asta.

babytza, stii ceva de Miruna? sper ca e totul ok...

iepurila, si noi am patit la fel azi noapte, cu Edi. Trezit la 23.30 ptr lapte, desi papase un bibe la 22.30. apoi frichineala la noi in pat pana la 05.30, apoi iar lapte, la 07.00 iar lapte...

irina, noi avem niste super vecini, niciodata nu ne-au spus nimic, iar cei de sub noi sunt chiar cool. imi aduc aminte o data cand i-am inundat, ii aveam deja pe huni, au zis ca nu e mare paguba, sa nu le dam nimic, sa bem un pahar cu ei in cinstea hunilor.

piolica, nu ne vaccinam impotriva gripei porcine, clar nu!

claudinna, Razvanelul istet si vorbaret!

claudia, f frumos papa Lucia, felicitari! ai niste copii superbi.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lumi nici eu nu stiu nimic de miruna,i-am dat si pm si sms nu-mi raspunde si nici acum nu mi-a dat contul sa-i platesc cortul...imi fac griji ca in ziua in care am primit cortul am sunat-o,am vb un pic si mi-a zis ca si-a spart alexei buza si era "in sange"seara mi-a dat sms ca e ok...dar eu stiu...nu inteleg de ce nu raspunde...sper doar sa fie plecati pe undeva

si eu,ca si tine,zi normala,tati la serviciu pana tarziu,eu gatit,spalat si copilacum doarmeslava domnului ca m-a obosit rau azi si m-a si enervat...se suie intr-una pe mobila din living care e joasa si merge pe ea ca pe strada apoi se duce la televizor care e acolo pe mobila si apasa butoanele da mai tare mai incet il stingea si cazut de acolo si are ditamai vanataia la cap...nu intelege deloc ca nu are voie acolo...i-am zis ca face buba,incerc sa-l atrag cu jucarii,cu carti...ei nu domle el sta cocotat acolo...voi reusiti sa-i convingeti vreodata ca au interzis undeva?cum?

cuscra pupam elenuta,scumpica de ea...ce numai giner-tu sa se trezeasca pt ate?

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

stati sa vedeti ce sondaj fac eu acum..ca mi-am adus aminte ca david al meu nu a mai luat decat vreo 200g de la 1 an incoace,adik in 2luni si o sapt...pai in ritmul asta abia ia 1 kil anul asta

deci:cat au luat in greutate copiii vostri dupa varsta de 1 an?si oare cat e normal sa ia?

daca veniti cu cifre de 3-500g pe luna jur ca (pe langa altele)asta e cea mai nasoala zi de anul asta pt mine

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Si la noi este o zi normala

Nusha hai sa iti raspund la sondaj...ultima oara am cantarit-o la 10 luni si avea 10kg...simt la mana ca a mai luat in greutate..dar cat nu stiu...nah ca te-am lamurit
Dr noastre i s-a stricat cantarul electronic si acum are unul vechi si antic care nu spune deloc greutatea corecta

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Si la noi este o zi normala

Nusha hai sa iti raspund la sondaj...ultima oara am cantarit-o la 10 luni si avea 10kg...simt la mana ca a mai luat in greutate..dar cat nu stiu...nah ca te-am lamurit
Dr noastre i s-a stricat cantarul electronic si acum are unul vechi si antic care nu spune deloc greutatea corecta

Atat de mare sunt

dap m-ai lamurit

alte raspunsuri?

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nushulica

1: le explic ca nu au voie in locul 'x', ii iau de acolo, le distrag atentia cu jucarii. tine, pe moment, dar inevitabil se intorc la locul 'x' iar eu reiau povestea.
2.
- de la 12 luni la 13 luni, Robi a luat in greutate 250gr si Edi 170gr
- de la 13 luni la 14 luni, Robi a luat in greutate 400gr si Edi 460gr

ei nu iau mereu la fel in greutate, luna de luna. daca intr-o luna au luat mai putin, luna urmatoare vor recupera. oscileaza treaba, lunar, nu gasesc un 'pattern'.

ma ingrijoreaza treaba cu Miruna, poate ii mai dati un sms ceva, cele care aveti nr ei... pls.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salutare,

Anamona, mie singurul lucru bun de ziua tarii asteia mi se pare ca sotul meu este cu noi, acasa. In rest, chiar n-am de ce sa ma bucur. Datorita legilor stupide si a masurilor ecomonice demente am cunoscut o scadere financiara la care nu m-as fi asteptat nici in cele mai urate vise anul trecut. Si totul s-a petrecut din cauza unor lucruri pe care chiar nu am avut cum sa le controlez, ca au fost macro... In loc sa ma lupt sa ies din hazna in tara asta, ma bate gandul sa plec unde vad cu ochii. Ceea ce si voi face cu prima ocazie si cred c-am sa renunt si la cetatenie si o sa-mi schimb si numele :).

Noi am fost ieri sa cumparam cadoul de mos pentru Anda in carrefour, unde vazusem data trecuta un munte de jucarii la preturi normale. Vineri este petrecerea de Craciun pentru copii la firma si ne-au dat 60 RON in bonuri cadou chipurile sa le cumparam noi ce vrem. Anul trecut au fost 80 si noi lucram la o firma care a avut profit in ciuda crizei. Dar patronii fac parte dintr-o nmnatie zgarcita si nazuroasa si probabil ca 20 de ron/ angajat cu copii e o economie nesperata :P.

In sfarsit, o sa le povestesc ca un bax de scutece costa mai mult si ne puteau scuti de suma asta mizera.

Anda si-a ales singura cadoul, a pus ochii pe centrul de activitati de la simba, ala care se face si walker, si a urlat pana l-am pus in cos. Nushu, cand am citi mai devreme de David al tau mi-am adus aminte de-a mea... Am mai vazut un fel de centru de activitati Disney pe care se [oate incaleca, are si aripi si elice si butoane care canta, pe-ala i l-as fi luat si daca n-o sa gasesc ceva mai frumos intre timp poate i-l achizitionez pana de Craciun.

ROXI-CD udne e?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

stati sa vedeti ce sondaj fac eu acum..ca mi-am adus aminte ca david al meu nu a mai luat decat vreo 200g de la 1 an incoace,adik in 2luni si o sapt...pai in ritmul asta abia ia 1 kil anul asta

deci:cat au luat in greutate copiii vostri dupa varsta de 1 an?si oare cat e normal sa ia?

daca veniti cu cifre de 3-500g pe luna jur ca (pe langa altele)asta e cea mai nasoala zi de anul asta pt mine

de David
Poveste

hai ca iti inveselesc eu ziua: thea stagneaza de la un an, de fapt cresterile ei in greutate sunt f mici, si cand se aduna o crestere mai frumusica, pac ii dau niste dinti si se duce totul pe apa sambetei....

Mergi la inceput