Bobocei de sept-oct 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 8
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kllemi baby-boy dar parca ai zis ca acel actelush este la 100 de lei, nu coincid preturile, aceluias magazin, chiar daca este in alt oras??? eu aici l-am gasit mai scump decat in toate magazinele, adica 137 de lei si toate celelalte jucari de la fisher erau cu mult mai scumpe......in fine....ma bucuram si eu ca-l gasesc mai ieftin fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Kllemi, genul asta de magazine se bucura de o oarecare autonomie, asa ca este posibil ca un lucru vandut la promotie intr-un loc sa nu fie la acelasi pret in alt magazin din lant. Ce-ti mai face pisicuta?
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
dyanira spune:
Intru doar sa va multumesc pt urari de sf Andrei si uram si noi cu intarzaiere LA multi ani!!! de sf Andrei,
Am avut niste zile crunte...si inca continua.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
ClaudiaH spune:
Bitza, locuiesc in Oberhausenul ala de langa Dusseldorf deci mai spre Olanda.
Piolica, eu ma simt asa, ca un fel de om fara patrie. Nu cred ca ma voi identifica niciodata cu Germania desi stilul nostru de viata se muleaza tare bine pe al lor. Romania va ramane intotdeauna patria-muma fie ca-mi place, fie ca nu. E ca atunci cand parintii tai sunt betivi sau te bat: poti sa pleci de langa ei, poti sa-i injuri poti sa-i scuipi intre ochi dar tot parintii tai raman, ai genele lor si oriunde te vei duce si orice vei face esti produsul acelor parinti. La fel simt si eu fata de Romania, mi-as fi dorit un parinte mai bun insa... asa a fost dat sa ma nasc si sa cresc acolo. Trebuie sa accept acea parte din mine care nu poate fi schimbata. Si la fel ca acel copil ipotetic inca mai sper prosteste ca intr-o zi parintii mei (adica Romania) se vor lasa de baut si vor deveni niste parinti la care sa ma intorc cu drag din cand in cand. Cat despre Lucia, mananca de vreo luna singurica dar sa nu-ti inchipui ca papa totul singurica ci doar atunci cand are chef. De ex. ii place iaurtul si pe-ala il mananca singura dar de multe ori in 5 minute se plictiseste si imi intinde lingurita si deschide ciocul ca un pui de cioara si asteapta s-o hranesc eu mai departe. Mai e mult pana la independenta dar e un exercitiu bun si o las de cate ori are ea chef sa se joace cu lingurita. Despre vaccin, noua nu ne-a recomandat nimeni, nici la adulti nici la copii asa ca nu facem.
Babytza, Angelynna, Claudinna, Luminitamultumim de aprecieri!
Nocom, si Lucia mai intoarce uneori lingurita dar o corectez, ii arat cu e corect si incearca sa reproduca miscarea pe care i-o arat. Despre jucat impreuna... nu prea pot sa-i laud. NU prea sunt pe aceeasi lungime de unda asa ca de cele mai multe ori se cearta pe jucarii. Din cauza diferentei de varsta Lucia mai mult ii strica jocurile lui Stefan. Impreuna se joaca de-a prinsa prin casa, se dau hutza sau alte jocuri la care se pricepe si Lucia.
Nushulica, Stefan avea la 10 luni 10 kg, la un an 12 kg si la 4 ani 17kg. Deci in 3 ani doar 5 kg. Baiatul meu nu e gras, ba chiar slabut insa mereu a fost printre cei mai inalti de varsta lui. Deci e clar ca se incetineste ritmul de crestere in greutate. Fiecare copil are ritmul lui asa ca pe Lucia n-o mai cantaresc decat orientativ din cand in cand daca tre' sa-i dau un medicament si vreau sa stiu sa-i calculez dozajul.
Oau ce mult am scris!!!!
o zi faina!
nushulica spune:
anamonace sa mai zic,iti dai seama ca nu ma bucur sa aud asta,dar pe luminita o urasc de=a dreptul!!!ai inteles??cum sa ia 500g intr=o luna???este ilegalpup hunii mancaciosi si sper ca nu e cu suparare rabufnirea meadavid bobineaza bine dar e f activ de aia cred ca nici nu mai pune nik pe el
dyanadar ce ati patit?e bolnavior andreiutzu?
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
luminita2008 spune:
nusha, nu ma supar, cum sa ma supar?? adevarul e ca mereu au luat bine in greutate, dar chiar nu-mi fac probleme, sunt bine proportionati, destul de inalti, activi. nu-i bag inca la dieta.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
claudinna spune:
nusha,dupa 1 an, Razvan a luat cam 200-250/luna
nu stiu exact, ca nu mai sta pe cantar...
azi am dat comanda de sanie!! asha ca Razva va primi de Mosh Nicolae cortul cu bile si de Mosh Craciun, sanie
noi azi am intentionats a vedem parada militara...dar cum festivitatile incepeau la 10.00 si Razva s-a trezit la 10.00...abia la 10.40 am putut iesi din casa...se terminase parada
dar ne-am plimbat, toti 3, de mana...super! dar Razva a vrut sa stea mai mult cu tati de mana...se mai oprea, mai facea un joc de picioare, mai mangaia gardul verde de pe marginea trotuarului, mai ridica ochii cand la mine cand la tati si ne zambea de ne topea
am facut si niste poze, mai tarziu le incarc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Luni, te rog sa explici cu lux de amanunte cum iai invatat sa se schimbe singuri de scutec, eu alerg dupa fi-mea de ma trec toate apele si operatiunea se sfarseste in proteste urlatoare aproape de fiecare data.
Irina eu stau la parter. Dar acum niste ani, cand sora pe care am draci acum mergea de-a busilea si noi dupa EA CA SA CHIRAIE NE-A INTERPELAT VECINA DE DEDESUBT. Scuze caps a benit ANda nu mai schimb, dau send
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
kllemi spune:
nusha noi de la 12 la 13 luni am luat cam 300 de gr.dar acum cu kk-rea asta cred ca o sa scadem si noi
300 multumesc de intrebare pisicutza face bien este foarte energica, kk, parca sa zic ca este un pic mai bine, zic eu ca nu ar mai fi asa de apos, este moale dar un pic mai tare ....incerc si eu sa ma lamentez...
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
luminita2008 spune:
ramo, scriu o carte despre schimbatul scutecelor. cand e gata, dau din casa tot, jur.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
kllemi spune:
lumi nu te duci la aprinderea de brad, din parc, din ior... cica e nebunie....ma sunat acum o prietena sa-mi spuna...habar nu aveam
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)