Bobocei de sept-oct 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 6
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Din seria ce a mai facut fica'mea. Abia m-am asezat pe scaun la calculator sa iau o portie mica de forum si aud vijelia venind spre mine, mandra tare cu o cana in dinti. Cand m-am uitat mai bine am vazut ca e cana de cafea a lui tac'su, fica'mea plina e plina de cafea din cap pana in picioare si radeee si eu rad de ea si de rasul ei. Cana era aproape plina asa ca a redecorat si camera si covoarele si hainele ei, dar se pare ca i-a placut. Am si eu o intrebare: voi cum va descurcati cu vecinii? Nu se plang de zgomot?(tropaieli, chiraieli) |
Ai mei s-au obisnuit deja cu tipetele , ne ignora Asta dupa ce m-au rugat intr-o zi (cand avea Valentina 1 an si urla cand o apuca de ne stia toata strada ) sa nu o mai bat ca e si ea mica .... ei credeau ca de-aia tipa copila
Nu am ce sa fac , e copil si asa se manifesta, chiar nu am cum sa il fac sa "zica" in soapta
Babytza si puiiValentina David
piolica spune:
Babytza, super videoclipul. Multumim mult de tot.
Laura, am intrat in faza de asteptare, dupa prietenul meu bun (fertility friend), cica as fi in a 4-a zi de la ovulatie.
Elsa e bine, zburda pe aici prin casa. Aici e tare urit, nici nu stiu cum o sa iesim azi, dar trebuie sa o scot putin la aer.
Bitza, si eu ca tine, sint tare mindra, dar vad ca pierd legatura, in sensul ca ma doare mai mult de ce se intimpla aici ca ma afecteaza direct.
Vreau sa va intreb ceva, Elsa a fost chemata pt vaccinul impotriva gripei porcine, nu e obligatoriu, insa aici e o campanie mare pro vaccinare. Eu nu vreau sa i-l fac, mi-e teama ca nu a fost testat, nu stiu ce efecte va avea pe termen lung, asa ca sint impotriva, cu toate astea aud de cit mai multa lume care se vaccineaza. Plus ca la televizor numai de asta aud, de alte citeva cazuri de morti. In Romania cum e? Voi o sa va vaccinati?
Merci mult pt raspunsuri.
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Bitza sunteti in clip
piolica noi nu ne vaccinam. Categoric nu. Pentru ca este un vaccin nou, nu este testat, nu se stie ce efecte poate avea pe termen lung si cred ca efectele negative ale vaccinului sunt mai mari decat efectele gripei propriu zise. Asta e parerea mea
Babytza si puiiValentina David
kllemi spune:
nocom pe linga regim luam si biotics si am luat si un pic de smecta, lapte fara lactoza si cam atat.... iti multumim ptr. intrebare...
ange glumeam... cred ca este in functie si de oras,si de nivelul de trai de acolo se adapteaza in functie de piatza de acolo......zic si eu...
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
iepurila spune:
Pupam soricelul si mamica lui scumpa! La noi e prima oara cand cere respectiv primeste lapte pe timpul noptii. Piolica la noi iasul e al doilea focar din tara. Cu toate acestea medicii de la spit de urgenta refuza vaccinarea
claudinna spune:
http://family.webshots.com/video/3030711980101592511EVRDPV
am pus decat 2 filmulette, deocamdata
in asta a atentat la fulgii lu' tatanu
am trecut de la "da-da-da" la "da-mi!"
http://family.webshots.com/video/3084917280101592511MgBBbn
aici eram la manastirea Turnu si a vrut sa urc singur, pe jos, un deal, pana la intrarea in manastire. sotul il tinea de gluga, ca era destul de accidentat terenul
pe langa drum, intr-o rapa, curgea un parau si se auzea susurul apei
ClaudiaH, super mananca Lucia!! impresionant!
am vazut si filmuletul cu David care arunca cu mingea (Razvan doar da cu piciorul, nu vrea sa arunce), dar si pe cel cu Hunii cataratori, mai mare dragul sa-i privesti!!!
sanatate puilor bolnavi!
gaia, babytza, sanatate pentru mamele voastre!
anamona, sanatate surorii tale!! cum e??
babymom, bine ca a iesit!! am citit cu sufletul al gura pana am ajuns la postul cu reusita!
iepurila, pup Elena isteatza!!
mie imi place cand povestiti ce fac copiii, pentru ca intr-adevar, astea sunt lucruri pe care trebuie sa le tinem minte, sa le spunem cand vor creste. si fiecare are propriul stil, face altceva, e deosebit! citesc cu interes progresele boboceilor nostri!
ange, pup Crinul!!
Laura, sa nu dai fetita :)
si eu vreau o fetita, sper sa se implineasca candva!
of, sper sa scapi de durerile de cap!!
anca, ce face nepotica ta???
_irina_, a baut din cafea???
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
piolica spune:
apropos de vaccin, pe mine m-a mirat tare cind am aflat ca rudele mele din Canada s-au vaccinat. Nu am avut mult timp sa vb cu cumnata-mea despre asta, insa si ea, si sotul + cei doi copii au fost vaccinati, intr-o tara in care mai mult de un paracetamol nu ai sa vezi decit daca esti pe patul de moarte (exagerez aici, insa in Canada chiar ca sint f atenti la medicamente).
Mamica fericita de bebelina Elsa
kllemi spune:
bitza, andy_p
irina si la noi se tzipa se tranteste la 12-1 noaptea si ma intalnesc odata cu vecina de jos si ii zic si eu un pic sfioasa "stiti noi suntem cei care va deranjam la 12 noaptea.... nu aud draga nimic stai linistita"
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
claudinna spune:
Doamne, ce copiii frumosi!!!!!! superbi! au crescut minunat!
mi s-a facut pielea de gaina cat am urmarit clipul!
dar am remarcat si niste absente, cam multe! mamici, haideti cu pozele pentru clip!
babytza, e super!! multumim
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)