Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza.... noi am avut o noapte destul de ok....cu trezirile de rigoare eu am impresia ca canini de sus sunt cam albi...cred ca o sa vina "mosu"...cu ceva

babytza aha acum am vazut si eu unde este clipul inca nu am apucat sa-l vad dar acum ca stiu unde este am tot timpul

ange daca preturile nu sunt dif. de ce in craiova este 100 de lei catelushul si la noi 137???.......aaaaaa??? ia sa-mi spui tu mie cum sta treaba...

Aaaaa.....si am uitat sa va spunem c ain continuare face foarte moale, am facut toate tratamentele, sa vedem azi ce-o mai fi

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Piolica eu,sincer,am un sentiment de mare mandrie!!!Pe bune!Iubesc romanii si Romania...probabil de asta am si revenit in tara din Olanda unde ne era mai bine!De dimineata la Protv am vazut cazuri de romani extraordinari care s-au remarcat peste tot in lume...mi-au dat lacrimile,de fapt am bocit de-a binelea! Daaar si eu m-am cam saturat sa tot astept sa se intample ceva bun...si probabil,posibil,vom pleca din nou de aici.
Babytza am trimis si eu poza!
Kllemi sper ca azi sa fie totul bine si sa nu mai faca moale!
Angelynna si ia o sa-ti revii!Azi nu fac nimic...probabil voi comanda o pizza!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

La multi ani Romania!!!

Babytza super clipul, acum recunoastem toti boboceii. Multumim pentru locul de cinste si Mihai a zis ca acolo e locul printesei
Felicitari pentru domnisoara ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Avut o noapte nasoala raau. Trezit la 23.30. Da-i plans (nu de durere. Ceva nu-i convenea). O adorm in aprox 1 h. Cand o duc in camera sa o asez in patut, ochii in tavan. O iau de la capat. Cere ate, ate(lapte).ii dau 90 ml. Dupa multe frichineli(caracteristice ei) adoarme la noi in pat. Se trezeste la 05. Ate, ate, ate! Bea 150 ml. Frichineli. Adoarme. Se trezeste la 7.00. Ate, ate! Ii dau apa. Ok. Si acum gata hai jos din pat. Pa, pa! Eu nu inteleg. Ce-i cu atata ate, ate? Acu doarme de la 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi scuze da' vroiam sa scriu ca sunt diferite preturile...am observat in pliantul de la carrefour...preturile de la noi sunt mai mari decat cele din Constanta

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Bitza multam de cafea

Iepurila nasol cu atatea treziri insa e tare dulce Elena cum cere ate ate

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

LA MULTI ANI !!! ROMANILOR

Am venit de la Parada, a fost fff frumos desi cam aglomerat!! S-a catatrat Matei pe toate tancurile, camioanele, tunurile si blindatele armatei!!! A fost fff incantat, as aca ma declar si eu multumita!! Putem spune ca am inceput ziua cu bine!!

babytza Multumim mult ca ai scris si numele bebicilor, pardon copilasilor!!! Acum ca ai scris, parca am recunoscut mai multi!! BTW, acum ii dau seama ca ai zis data trecuta ca trebuie platit ca sa scri ceva... daca ai platit ceva zi, ca dupa ce ca be fai un bine sa mai dai si singura bani din buzunar.... Esti cea mai tare!! Si abia astept pastilutele!!!

ClaudiaH Moooama, ce frumos manaca Lucia!!! Daria cand papa singurica intoarce lingurita inainte s-o bage in gura si varsa 80% din mancare.... dar vad ca se poate, asa ca perseveram!!! BRAVO!!!! Apropos, Stefan se intelege bine cu ea, se joaca impreuna?

kllemi luati si tratament sau ai tinut-o numai pe regim? Sper sa va reveniti repede. Pupa puiutza!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Din seria ce a mai facut fica'mea. Abia m-am asezat pe scaun la calculator sa iau o portie mica de forum si aud vijelia venind spre mine, mandra tare cu o cana in dinti. Cand m-am uitat mai bine am vazut ca e cana de cafea a lui tac'su, fica'mea plina e plina de cafea din cap pana in picioare si radeee si eu rad de ea si de rasul ei. Cana era aproape plina asa ca a redecorat si camera si covoarele si hainele ei, dar se pare ca i-a placut.

Am si eu o intrebare: voi cum va descurcati cu vecinii? Nu se plang de zgomot?(tropaieli, chiraieli)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

si de la noi.
LA MULTI ANI ROMANIA!!

Am avut o noapte super k,ieri ne-am sarbatorit...tort,muzica,chef
Azi iar teme

Alexia e afar cu tati la plimbarici.

Piolica ..cum e proiectul?In ce faza?Elsa e mai bine?

BAbytza azi trimit si eu poza..e ff frumos videoclipul

Ange

Bitza vreti sa plecati back??

Kllemi si noi ne-am chinuit asa cu scaunul vreo 2 saptamani...apa de orez si banane,morcovi,mere ..din astea.

Lumi cum va distrati azi de 1??Acasa toata lumea??

Claudia bravo Luciei!!...a mea vorab Pioilicai nici bibe nu-l tine daca ma vede

Anamona voi cum sunteti cu kk??

Claudinna poze,ceva??Cum a fost??Cum sunteti?

Nusha aveti o gramada de jucarii..super.

Andreutac bine-ai revenit!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom la clip-ul asta am platit de cand l-am facut , chiar si fara text , pentru ca style-ul de Happy birthday era contra cost. Asa ca nu am mai platit sa si scriu ceva . Dar nu e mult, e 4 dolari, asa ca nu am saracit Noi sa fim sanatosi si sa ne simtim bine , ca banii ii muncim

Cuscra era normal sa fie printesa acolo, langa soricel mai ales ca aveam poza ta de mult timp trimisa
Altfel, pun pozele in ordinea in care mi-au fost trimise

iepurila nasol cu atatea treziri, dar nu sunteti singurii Si noi cu ate, ate noaptea Cred ca e dulce rau cum zice ea asa Abia astept sa zica si David una alta...

Laviniaaa ce e cu tine ? Unde esti mamico ???

anamona cum e sora ta ?

Anca nepotica ta a ajuns acasa ? e mai bine ? Ce au zis dr, a trecut pericolul ?

Ada

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput