Bobocei de sept-oct 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 4
nikolici spune:
anamona eu am primit niste taxe si impozite si sotul la fel.
De cate ori ma gandesc de ce nu m-am nascut in alta tara, imi aduc aminte de un scriitor care a scris asa: ca asa cum putea sa se nasca in Elvetia , asa putea sa se nasca si in Congo si atunci mai bine nascut in RO....parca asa era, nu mai pun in ghilimele ca nu stiu exact citatul, insa mi-a ramas in cap.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
wow, babytza, multumim! ma uimesti, i-ai recunoscut pe huni! ma refer la ordinea in care le-ai scris numele, e cea corecta!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
ClaudiaH spune:
Nocom, multumesc. Eu cam sunt in mintea copiilor asa ca distractie sa fie ca io-s prima si profita si copiii de acest aspect.
Piolica, merci! Da, au crescut, ca si ai vostri.
Angelynna, esti draguta!
La multi ani de 1 Dec.! Sa dea Dumnezeu sa se indrepte o data soarta Romaniei spre un fagas mai bun si mai drept!
Voiam sa va mai arat cum mananca puii mei.Iata-i!
Va urez sanatate si spor la pregatirile pentru Mosi !
andreutac spune:
Neata si la multi ani!
Am lipsit cam mult, intemeiat, ce-i drept si sper ca ma mai primiti printre voi
N-am apucat sa citesc chiar tot ce-ati scris in ultimele 2 saptamani, insa printre picaturi am retinut cate ceva.
Babytza, clipul este super, iar protagonistii niste scumpi. Sper sa nu uit sa caut si eu o poza cu mandra mea, sa fie si ea vedeta
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
bitza2008 spune:
Neatza!
La multi ani,romanilor!
Claudinna cum a fost? Ati scapat de giardia?
ClaudiaH sunteti o familie frumoasa!Moaaama ce frumos mananca Lucia! Vroiam de ceva vreme sa te intreb...in care Oberhausen stai,ala de langa Olanda sau langa Austria?Sau or mai fi si altele...
Luminita ce-ti pasa...ai ajutor dublu!
Nushulica cate jucarii are David!Super!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
piolica spune:
La multi ani Romania! Si eu sper sa se mai indrepte lucrurile pe acolo, dar la cum vad ca merg alegerile.... tare mi-e ca nu se va schimba nimic.
Fetelor, cum va simtiti azi? Aveti asa o mindrie in suflet ca e ziua Romaniei, asa cum fac Americanii (sau Ungurii). Ati arborat steagul Romaniei la balcon? (asta cu steagul e cam deplasata dupa parerea mea, insa mindria nu). Eu, sincer, acum ma simt mult mai frantuzoaica decit romanca, sint f detasata de tara si intr-un fel imi pare rau.
Claudia, de cit timp maninca fetita ta asa? Ma uimeste! Felicitari! Elsa nici macar biberonul nu si-l tine, are slugi! Il ia ea numai sa se joace, altfel face altceva cu mainile cind e ora de bibe.
Babytza, unde e noul filmulet, ca eu am uitat sa salvez linkul. Merci!
Anamona, ai dreptate cu internetul, insa nu vor avea voie sa ne taie din prima conexiunea, ci va fi mai rau, ne vor chema in judecata si numai un judecator poate decide. Dar cred ca asta va fi pt pestii aia mari, care au servere speciale pt asta si nu pt niste amariti care fac download la niste episoade din flash forward.
Apropos de filme, ieri seara am vazut The curious case of Benjamin Button - bulversant! Prima parte e cam lunga, insa in a doua jumatate am plins la greu, e ravasitor. Dac aveti chef de plins si de trait niste emotii adevarate, uitati-va!
O zi buna va doresc.
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Lumi hi hi hi esti haioasa foc Chiar crezi ca i-am recunoscut ????
piolica clipul e pe prima pagina la Boboceii la 1 an
Claudia sunt foarte haiosi la masa Ce frumos papa Lucia singurica Si ce tare e cum se da singura pe calut !!!!!!!!!!!! Sa ne mai pui poze si filmulete cand ai timp
Votat Bighidel
Babytza si puiiValentina David
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Am facut mici modificari la clip , sa imi spuneti daca va place Si sper ca nu am gresit nimic Babytza si puiiValentina David |
neatza......si clipul unde e???
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la
Nocom mi-ar fi placut sa merg si eu insa e tare urat afara
Kllemi preturile nu sunt la fel in orase diferite
Claudinna bine ati revenit ma bucur ca sunteti bine multam de cafea
Babytza inseamna ca vom avea mai repede medicamentele , multumim de info si de pepsi
Nusha las ca se iau de mana copiii nostri
Lumi nasol fara curent
Anamona eu am primit cadou niste plati de facut
ClaudiaH tare frumos mananca
Andreutac si bine ai revenit
Piolica va invata Elsa cat de curand sa isi tina , la fel gandeam si eu
Bitza azi ce faci bun? votat Bighidel
Crina s-a trezit dimineata prea devreme pt mine asa as mai fi dormit
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
ROMANIA
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam