Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

ange sanatate multa Crinei!!! si ai rabdare mami ca se rezolva toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

10+

Felicitari!!!!!! A fost surpiza de mos? Sarcina usoara, bebe sanatos si voios!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

uite de unde am luat sania : http: //www. strollers. ro/Saniute/Sanie-Copii-Alpen-Albastra_codeALP-996801.aspx

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Sanie identica cu asta, doar ca rosie, am luat din Carrefour, cam acum o luna si a fost 80 sau 85 de lei.

Multumesc inca odata, fetelor pentru urari!

Nerantula Am anuntat asa tarziu pentru ca a inceput oarecum cu "cantec" sarcina, este un pic in urma, se pare ca ovulez cam aiurea, plus o insuficienta de progesteron.... abia in sapt 8 am vazut cordul bebelului. De acu' va tin la curent

Ange Multa sanatate si nervi de otel!

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

July, noi nu avem carrefour decat la 120 de km....dar fetele din Bucuresti se pot orienta
pe net, mai era si pe alte site-uri tot 80-85, dar te costa transportul intre 20 si 35 ron...deci tot pe acolo

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

de CD mai stie cineva ceva????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudinna, sa stapaneasca Razvanel sanatos sania si s-o foloseasca cu placere!

ange, sa fie totul bine, si pentru tine multe

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

CD e bine, a fost racita, de fapt, inca mai e putin... mi-a lasat ieri niste offlines pe mess. samburica e bine, dupa ultima eco. mikul e bine si el, speram sa nu ia raceala lui mami.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nu prea pot sa fac capitol nou ca sunt la munca.

Ange, acum e o oarecare diferenta fata de acum un an, pentru ca totusi Crinuta e mai mare.E poate normal ca lumea sa se ingrijoreze asa repede la bebeii mici mic (cum era Crinuta anul trecut) dar acum nu mai e aceeasi situatie.Are 'acces' la mai multe medicamente (anul trecut pe vremea asta la 2 luni ce sa ii dai?) si situatia nu e asa grava ca acum un an macar din punctul asta de vedere.
Adica eu te inteleg ca esti ingrijorata..dar incerc sa iti spun din punctul meu de vedere:una e cand David avea enterocolita la 2 zile si alta cand a avut la 6 luni - ca totusi era mai maricel si putea suporta altfel.
Oricum multi pentru tine si sa aveti niste sarbatori pline de veselie!

July, felicitari.Sa fie intr-un ceas bun si la anul pe vremea asta sa stai la gura sobei (e o figura de stil,da?) cu doi copilasi sanatosi!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Ce veste super!
July FELICITARI!SA FITI SANATOSI(EU ZIC,,CA E BAIAT) SA AI O SARCINA USOARA!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Aaaa,uitam sa transmit multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Angelynna nu te ingrijora,de data asta va fi bine!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput