Bobocei de sept-oct 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 24
300 spune:
Mai am 4 minute si pot sa imi scot vopseaua din creieri.
Hai sa raspund la sondaje ca-mi propun s-o fac de cand a scris Cristina insa Anda mai nou vrea in brate si ajunsa acolo ia tastatura in brate, sunt legata de maini si de picioare cand indraznesc sa ma asez la calculator.
1. Anda transpira uneori cand suge, eu pun asta pe seama efortului, nu a vreunei lipse de calciu. Poate daca transpira abundent m-as fi gandit, dar ea rar transpira; e drept ca sta doar in body si pantaloni la 22-23 de grade si doarme descoperita in mare parte din timp deci nu prea are nici cum sa transpire.
2. Calciu sau alte suplimente nu a luat, doar vigantol cand nu uit eu (iar acum fac un efort sa-mi aduc aminte) si uneori niste vitamina C naturala.
3. Coji: au trecut decat cand le-am luat eu cu unghiile pe la 8 luni, devenisera verzui si groase, mai mare groaza. Se luau usor, nu a trebuit sa bruschez. Si uleiul inainte debaie da rezultate dar fara operatiunea manuala la noi pur si simplu nu s-au dat duse! A avut perioade in care disparusera, apoi apareau... de cand le-am curatat nu au mai aparut.
4. Nusha ar trebui sa te bat sau sa iti hackuiesck nick-name-ul sa adaug un paranoia mic pe langa nushulica :) Ce mai, esti o figura cu alea 600g ale tale. Sa-ti zic totusi: in august A a descrescut (am simtit eu ca a slabit inainte sa o cantaresc) la 8 kg, 8100 la doctorul nostru dupa o saptamana; La mijlocul lui octombrie avea pe cantarul andreei_ada 9500. Nu stiu cat e de exact dar oricum o simt mai grea. La dr meu n-am ami calcat pntru ca nu vreau sa stau pe hol cu oameni raciti. Mie mi se pare ca ori fluctueaza greutatea ei, ori imi creste in ialtime ca parca s-a despuosit un pic in ultima vreme. E drept ca nici nu prea mai mananca, mai mult suge.
Last but not least, avem cativa muci. Nu ne tratam, sugem la greu, nu mancam nimic (decat iaurt cu tati si paine sau placinta de dovleac in cantitati liliputane). Nu face febra, am aspirat-o de trei ori in doua zile, eu sper sa-i treaca. Diseara ii dau vitamina C; singura nu mai incerc, e crima si pedeapsa cum face cand vede apa de mare sau vreo lingurita. Ieri mi s-a parut putin schimbata voea dar cred ca vorbea pe nas, a disparut repede oricum.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3