Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

july daaa sa pun mana pe burtic si dc se poate sa beau dupa tine

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

july felicitari!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si norocos!!
si multumesc pentru raspuns, ma voi duce sigur!

nikolici multumesc, da bineinteles ca vreau detalii, doar e perioada in care se face shopping la greu, nu? si cere-le comision ce mai stai

nerantula nici io nu cred ca-i temporar. o sa-i sun sa vad ce si cum. ca prea m-au lovit sub centura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

wow, JulyMorning, felicitari!!!!!!
deja se ingroasa randul gravidutelor, bravo voua!!

Nocom, super jucarii, mie mi se pare interesant jocul ala d efacut magneti de frigider, dar si microscopul...pentru copii mai mari (mereu mi-am dorit un microscop)

andy_galro, vroiam sa te felicit pt job!! sa fie intr-un ceas bun si cred ca ai luat decizia cea mai buna in situatia de fata! despre acte, te-au lamurit fetele, ca eu sunt in ceata!
stiu ca ai luat apreskiuri si ma interesa cum sunt, daca esti multumita. ce numar ai luat si ce nr poarta Andrei...as vrea sa-i iau si eu lui Razvan
aaa si astept pozele alea

Laura, ce-ar mai fi de zis vis-a vis de prieteni?! sunt rari cei adevarati, dar eu cred si in prietenie tarzie, ca sa zic asa. adica nu neaparat prietenii din copilarie/liceu sunt sau pot deveni foarte buni. pe masura ce trecem prin diverse etape de viata ne putem face prieteni adevarati. acuma, ai sa vezi ca dupa ce copiii vor mai creste, vor avea un program nu atat de legat de al tau (sau invers) si timpul tau pentru ceilalti va fi altfel si vei putea sa te bucuri de prieteni. poate ca ele nu inteleg situatia ta, poate ca undeva ceva le roade, poate ca faptul de a nu avea copii nu e asha de usor de dus...
traiesc si eu ceva de genul, dar vad ca nu sufar...astept ca timpul sa le rezolve pe toate, pentru ca sincer, nu pot face mare lucru...
bucura-te ca ai copii sanatosi si frumosi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nikole, eu nu am insomnii, eu am cosmaruri.... mi-e si frica sa inchid ochii seara... asa ca mai bine ca tine!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

julyfelicitari pt sarcina!doamne ajuta sa ajungi cu bine la 40s si sa nasti un bb sanatos!

am fost cu david dimineata lapediatra ca mi-a tusit toata noaptea,nu are febra muci sau altceva dar tuseste rau de tot,mi-a zis sa-i dau stodal si daca nu-i trece in 3 zile mi-a dat altceva nush cum se cheama acum

mi l-a cantarit si masurat sisurpriza,david are 10.85kg ...deci eu nu l-am cantarit bine probabil a fost pus cantarul pe ceva si nu era plan drept nu stiu..cert e ca mi-am facut griji degeaba , david a luat 600g in 2luni si o sapt ceea ce e f bine

nnocom bine ca ti-ai luat de-o grija cu cadourile de mos...din pacate ti-ai luat de-o grija si de banica ai spart cam mult doamna!!!moderatie!

daca tot am primit acasa cardul silver de la sensiblu(la cate borcane hipp am luat de la ei cred si eu ca-s client important) m-am oprit si la sensiblu si mi-am luat asa de mos nicolae un set de creme vichy de fata si ochi..sotul nu ma lasa sa le folosescdeocamdata,a zis sa le vada intai duminica dimineata in ghete si pe urma sunt ale mele

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Moama, ce pofta mi-ati facut de gravideala!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai pe la pranz si de la noi

Kllemi sunt mega ultra satula de raceala, muci si tuse..., lasa mami calculatorul in pace

Voi cum mai sunteti cu kk?

Anca ma bucur ca e acasa nepotica ta, ne sa fie totul bine. Multa sanatate voua si Carlei, apropo cum se mai simte?

Ada tare scump Teo

Lumi off, nasol cu loviturile astea, am sa treaca

Nocom moa cate jucarii ai cumparat, sa se bucure copilasii de jucarii

Felicic, Nushulica, Babytza salivez p-aci, aruncati cate o bucata si pt mine

Claudinna cred ca am sa prestez si eu muraturi cu salvie...insa ca o ...ce sunt eu am aruncat salvia
De unde ai comandat sania? Tare mult vreau sa ii cumpar si Crinei

Paula-Laura mai mult ca sigur va fi distractiv

July felicitari pt , bebe sanatos, sarcina usoara in continuare

Chiar asa gravidutele noastre pe unde umblati, mai dati de veste si p-aci

Aseara am fost la dr..pfffuu cati copilasi bolnavi...mucii au revenit in forta ....again...tuse si mai nasol...de la muci normal...mi-a dat pe reteta antibiotic (a zis sa nu ii dau inca, sa astept) si pivalone...am cumparat eu de la farmacie granule stodal, corizalya si osccilo...pt moment urmeaza tratamentul asta...plus lapte cald cu miere si galbenus de ou (tre sa fiu atenta sa nu faca diaree)...am avut o noapte cu o gramada de treziri si dim la 6 s-a trezit ...tineti-mi pumnii va rog sa ii treaca ca deja intru in butoi si pun lacate pe el ...anul trecut de Craciun eram internate...acum sper si ma sa nu fie cazul...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

abe, e pe la Universitate
uite, a scris _giulianna_ pe blog http://giuliannabijoux.wordpress.com/2009/11/16/targul-de-mos-nicolae/

pt iubitorii de fotografie si nu numai : http://ftw.ro/concurs-sony-ftwro

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

Mergi la inceput

off, ange, chiar voiam sa te intreb ce ati facut la dr
sanatate multa!!! o sa treaca, dar tr insistat si rabdare!

vezi ca mierea cica e nerecomandata pana la 3 ani...am auzit in emisiunea aia la antena2

uite de unde am luat sania : http: //www. strollers. ro/Saniute/Sanie-Copii-Alpen-Albastra_codeALP-996801.aspx

scoti spatiile

a venit destul de repede, nu se plateste transportul
ni s-a parut mica, dar cred ca merge un an-doi
o sa va arat si poza cu Razvan in ea, sa vedeti cat e de mare, dar mi s-a descarcat aparatul si e la incarcat acum. sta in fund, ca pe scaun si are spatar, are curea sa-l legi, pernuta pt scaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

claudinna mersi...poze inca nu am apucat sa fac ca nu pot sa-l prin pe Duracell
abe de mult tot am vrut sa-ti urez bun venit printre noi si tot nu am apucat....asa ca bine ai venit, sa-ti traiasca printesa!!!
andreutac voi ce mai faceti? ce mai face Eva? hai mai povesteste-ne ce trasnai mai face

Mergi la inceput