Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

JULYYYYYY FELICITARIIII!!!!

Monyca unde esti?

Cuscraaaaaa ne-ati parasit????

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

july...YOU MADE MY DAYYYYYY FELICITARI!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

july,
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN!
O veste ffff buna mi-ai dat, mi-a insenintat ziua! Unde mai pui ca am mai primit una de acelasi gen aseara, o prietena a mea e gravi dupa mai bine de 1 an de incercari nereusite si analize fff proaste, chiar se pregatea de inseminare si.. hop, tzop, minune! e samburel in burtica!
sa fiti sanatosi cu totii, sarcina usoara si bebe perfect iti doresc!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

abe e un magazin pe langa mine cu hainute si jucarii la preturi bune.Dc vrei mai multe detalii, iti dau PM.

Si dc va intrebati dc e al meu magazinul...ei bine NU.Dar voi cere bani pt reclama

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
July, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!! incepem pariurile?? Eu zic ca-i tot fetita
Celelalte 2 gravidute unde-au disparut?? Monyca, CD??
Nocom,super cadouri ai luat. M-ar tenta si pe mine covorasul minune, dar avem 1 tona de jucarii, in marea lor majoritate nebagate-n seamna. Ma mai gandesc totusi daca pentru cumintenie suplimentam cadoul

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

asa, acum continuarea...

neatza!

moa, deja salivez, m-ati terminat cu retele de tochitura!!

claudinna, multumesc mult de raspuns! sigur ceva il deranja, cel mai probabil maseluta buclucasa, de-asta i-am si facut pe plac, era clar ca vorbitul calm nu-si avea rostul in momentul ala.
bine, eu oricum le fac pe plac in 99% din cazuri (exceptand adevaratele pericole, jucatul pe la prize sau aragaz de ex), cand vor ceva, de regula se poate. si cred cu tarie ca nu-i voi transforma in rasfatati - nici nu cred in conceptul asta - spre deosebirea sotului. si ca dovada, nici nu fac mare scandal daca nu le dau voie cu ceva, inteleg ca la unele lucruri au acces si la altele nu, stiu ca nu le zic 'nu' in toate si atunci si ei ma rasplatesc fiind intelegatori.

nocom, , ce de lucrusoare ai cumparat! esti cea mai tare!!

nikole, pai si n-o filmezi s-o vedem si noi??

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Multumesc mult, fetelor!!

Lumi multa sanatate si sarcina usoara prietenei tale, sa aiba un bebe sanatos si la termen!. Sa stii ca am vazut filmuletele cu hunii tai frumosi si ma intrebam daca eu o sa fac fatza cu doi alergatori prin casa... Poate vin la tine sa-mi dai lectii de descurcat cu copiii, cand o fi

Andreea Faceti pariuri, ca dupa simptome nu se anunta nimic Sau oare s-o pune ca la Maia m-au durut sanii de innebuneam si acu' n-am nici asta?

nikole iti fac galerie sa ma urmezi? Sau vrei sa ne vedem sa pui mana pe burtoi, poate se ia?

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

July wow, ce veste minunata! FELICITARI! Sa-ti dea DD o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos, cel putin la fel ca draguta de Maia! Te felicit din suflet!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

july, sigur o sa te descurci, nici nu se pune problema! n-ai nevoie de lectii... deja stii ce ai de facut, chiar daca poate nu realizezi. stie Doamne-Doamne ce da si cui!
ioi, ce fericita sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

July, felicitari!!

Sa-ti fie sarcina usoara si bebe sanatos! Si sa tragi piciorul dupa tine! Dar ai asteptat ceva pana sa ne dai vestea

Abe, am primit mail de la Mothercare:
Dear Customer,
Thank you for placing an order with Mothercare.
We are sorry but we are currently unable to dispatch orders to your country. Your order has therefore been cancelled.
We are unable to advise when we will be able to resume deliveries, please check online at www.mothercare.com for further updates
Please note that your credit/debit card has not been charged for this order.
If you have any queries, you can find answers to 100’s on questions online . Click here to ask question
Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused.
Kind Regards
Mothercare Customer Care Team
www.mothercare.com
Poate e doar temporar, desi am un feeling ca nu

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput