Bobocei de sept-oct 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 20
claudinna spune:
neata!
pentru toat lumea!!
ce-mi faceti?? auzi, tochitura.....baie fierbinti in aer liber, iarna!! nu ma mai joc!!
deci vreau de aseara sa va scriu si nu reusesc. aseara nu ma lasa Razvan, acum nu ma lasa sotul...
Razvan era foarte obosit si striga intr-una mama-mama-mama!! si vroia numai in brate la laptop, sau sa ne jucam pe aici...intr-un final am stins lumina si am adormit toti dusi.
m-am trezit cu gandul sa va raspund si mi-am pus de cafea, am mai scris o reteta pe blog (am facut compot de pere cu cuisoare si nuca) si cand sa scriu aici, se trezeste sotul, care ma tot tine de vorba...am reusit in sfarsit sa-l expediez langa Razvan.
deci:
Lumi, cred ca a fost ceva combinat. adica, posibil sa-l jeneze ceva la gingii, sa nu fie chiar o durere crunta de dinti si asta, combinata cu oboseala, poate da o stare de agitatie, de nu-ti gasesti locul...de vreau ceva si numai aia...deci si ideea de a i se da ce vrea, de a face ce vrea atunci cand nu se simte in largul sau, de a compensa printr-o dorinta puternica, printr-o cerere zgomotoasa. durerea de masea nu trece cu joaca, insa joaca poate distrage atentia. e dificil sa descoperim ce e cu adevarat la ei, pentru ca sunt asha de mici si nu se pot exprima in cuvinte, e dificil si sa ne invingem credinta ca daca facem ce vor ei...asa va fi mereu...dar eu cred ca in situatia in care copilul nu face adevarate crize atunci cand vrea ceva neaparat (si asta foarte des), ci doar atunci cand ceva se schimba in echilibrul si starea lui de bine fizic, nu avem de ce sa ne ingrijoram.
uite, am avut de la un an si pana pe la un an si doua luni chiar, niste nopti groaznice. Razvan, dintr-un copil care dormea toata noaptea fara sa se trezeasca decat foarte rar, care nu mai manca noaptea de pe la 9 luni, dintr-odata se trezea, era foarte agitat, manca de rupea, apoi nu mai adormea decat daca-l puneam pe picioare si il tineam asha si o ora...eram daramata, ca nu fusesem pregatita pentru asa ceva...ceva se schimbase la el si nu stiam ce....urletele incetau in momentul in care-l puneam pe picioare si reincepeau cum il dadeam jos, crezand ca a adormit...de fapt, asta ii alina jena de la gingii. zic jena, pentru ca daca era durere crunta...cred ca nu tacea asa usor. abia pe pa un an si 2 luni am constatat ca-i dau 4 masele si un canin...adica iesisera deja...
apoi a urmat strea de boala...cu foielile ei...in fine, m-am lungit, dar ceea ce vreau sa spun este ca tu-ti cunosti cel mai bine copilul, stii daca el face asa de obicei sau doar cand ceva il deranjeaza...numai urmarindu-l in diferite situatii iti poti da seama ce a fost, insa eu inclin sa cred ca ceva il deranja...altfel nu puneai nici tu intrebarea asa
Ada, e simpatic foc Teo al tau!! abia astept sa povestesti si de Radu ce zice
interactionand amandoi, sigur te vei distra din ce in ce mai bine![]()
Nocom, chiar vroiam sa te intreb cum fu la cumparaturi
pana la urma ce ai cumparat?? sau obositor si sa te gandesti?
eu anula asta o las mai moale cu cumparaturile, desi pana in momentl asta nu s-ar zice...anul trecut, cand deh, nu se anunta criza, a fost altceva... acum chiar e criza!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
cortul cu bile e acum la 69,9 la Real...cine nu la luat cu 10 lei mai scump..
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna cortul cu bile e acum la 69,9 la Real...cine nu la luat cu 10 lei mai scump.. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase" mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
HAI CA MA OFTIC
BINE AI REVENIT CLAU!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Mai e careva care sufera de insomnii ca mine???M-am culcat la 3 am si la 8 si nitzel m-am treazit, dar inca stau sub plapumioara, adica cabana plapumioara a lu ada
.
K se plimba cu niste ochelari de inot, e fascinata de ei mai rau decat toate jucariile ei.Ii pune in cap, ori la gat, nu stiu de unde stie sa ii puna peste cap, dc ii iau am pus-o original.E tare simpatica, cred ca are aplecare catre lumea subacvatica
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
Neata!!!
Daria s-a culcat aseara la 10 si acum inca DOARME!!!!!! Eu m-am trezit ca e si mateias acasa si tati a plecat la lucru... dar e asa de bine!!!
Astazi am sa incerc sa o culc o singura data pe zi, sa trecem si noi la program de copiluti mari ![]()
Aoleo claudinna ce faci? Vreis a moara de ciuda fetele ca dupa ce au luat toate s-a ieftinit?!?! Glumesc!! sarumana pentru pont! Am cumprata o gramada de jucarele, dar majoritatea usnt pt copii mai mari ca noi avem in familie copii intre 3 si 7 ani!
Am luat asa:
- pt Daria am luat un covoras muzical, care are desenate animalute si cand le calci scot sunete si are si varianta de cantecele
- tot pt Daria - o roata de impins, caci este inebunita dupa aceasta activitate
- pt Matei - un pistol cu laser Ben 10 - este desenul lui animat preferat
- pt Matei mai trebuie sa-mi vina o camera foto digitala pt copii V-tech
- am mai luat pentru diversi copii intre 4 si 7 ani:
- un set de tobe electronic
- un pistol cu tinta electronica care se roteste si trebuie sa nimereasca ca la TIR..
- un microscop cu care poate studia diverse lucruri din natura, incluse, care au si fise de descriere.. f interesant si educativ
- un joc cine stie castiga cu intrebari din botanica, zoologie, si nu mai stiu ce... 4 domenii
- o chitara electronica
- o motocicleta
- un set spider man cu masca si pistol cu sageti de burete
- un aparat de facut magneti pentru frigider, ce include magnet folie, modele, culori, diverse planse cu la multi ani, sarbatori fericite.. plus ca poti face magneti cu poza ta, a celor dragi...
Plus ca alor mei le-am luat si hainute, pulovere, manusi, bocanci, dresuri cu Mos Craciun.. bla bla
Nikolici da atat am chelyuit doar in magazinul tau (
) iti dai seama ca pe toate astea am cheltuit undeva la apropae triplu valoarea aia ...

Acum nu-mi ramane decat sa astept sarbatorile si sa ne bucuram impreuna cu copiii nostri!!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
andy_galro spune:
Neatza!
si
pentru toata lumea
nocom hai zi-ne si noua ce ai cumparat, poate ne dai si noua idei de cadouri
babymom voi unde va cazati la Baile Felix?
...nu de alta dar ne gandeam si noi sa facem o vizita pe acolo si as vrea niste idei.
nikolici pai de ce nu ai somn mami?![]()
ada, claudina
edit: intre timp a scris si nocom de cadouri: multumim
abe spune:
buna dimineata!
claudinna unde este Targul de Mos Nicolae? as trece si eu pe acolo. imi plac tare mult targurile astea de sarbatori
ada e foarte haios Teo!
nikolici poti sa-mi zici si mie despre ce magazin e vorba te rog? ca tare m-a facut curioasa nocom cu toate jucariile ei.
nerantula mi-ai dat o veste proasta cu mothercare, tocmai ma pregateam de o comanda...ai incercat sa plasesi comanda si nu ai putut? sunt foarte nefericita daca-i asa...mai toate hainutele mariei le aveam luate de acolo, unele dintre ele le luasem la reduceri si aveau preturi foarte bune! iar astia de aici au niste preturi nesimtit de mari!!
claudinna spune:
a venit saniaaaaaaaa, yupyyyyyyyyyyyy!!
si eu am luat cortul cu 70....
JulyMorning spune:
Buna dimineatza si de la noi!
M-am gandit sa va arat noua mea semnatura ![]()
abe Cred ca e vorba de targul de obiecte hand made care incepe maine la Palatul Sutu (Muzeul Bucurestiului, de la Universitate). Maine cred ca ajung si eu pe acolo, sa o trag de maneca pe giulianna ![]()
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+
andy_galro spune:
wowwwwwwwwww JULYYYYYY

Felicitari!!!!!! Sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!!!
deja avem 3 gravidute