Bobocei de sept-oct 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 19
nikolici spune:
laura imi pare rau ca treci prin faze de astea, oarecum am trecut si eu, insa eu am triat la sange lista de asa zisi prieteni.
Chiar mi-am facut si curatenie in lista de messenger, doar cine e ok sta pe acolo :).
Din miile de foarte buni prieteni, pot spune ca am doar una...una si buna pe care nu o dau pt nimic in lume
.
Nu mai stiu cine spunea, parca Ada, ca dc nu mai beti impreuna , relatia se rupe?...eu cred ca doar adevaratii prieteni raman pe viata.Asta e parerea mea..ma rog eu cand vreau sunt foarte transanta la oameni.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
Salutare!
Babytza, am reusit sa trimit poza, sau cel putin asa sper. Te rog sa-mi spui dac-ai primit-o.
Paula, ne intalnim la Felix zici?! La noi e traditie ca in data de 1 ian. sa bagam o baie fierbinte - stam la inmuiat toata ziua. Abia astept, ca anul asta il vom duce si pe Dragos. Voi unde veti fi cazati? Chiar sper din tot sufletul sa ne putem intalni.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Nusha, vad ca te framanta chestiuni de viata si de moarte
. Si ca sa vezi ca nu numai voi stati asa "bine" cu greutatea, afla ca si Dragos al meu avea la 1 an 9 kg., iar acum, inainte cu doua zile de a implini 1 an si 2 luni are 9,3 kg. Ei, ce spui?
Bine, poate ar trebui subliniat ca nici noi, parintii lui, nu suntem tocmai neshte uriasi. In ultima vreme si mananca ceva mai binisor, asa ca... nu-mi mai bat capu'. Mananca in sensul ca doar ce vrea el, adica: fructe, fructe + branza, carne goala si... singurul fel le borcan pe care-l mai accepta, Nestle orez cu merluciu (asta din urma, aproape zilnic).
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Heelloooo!! Pe unde sunteti??? Acum ca am si eu timp de stat la vorbe, n-am cu cine?! 
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
cica sunt eu pe aici... m-am culcat in patul de sus, ca baietii au ocupat paturile celelalte de nu mai am si eu loc pe nicaieri....
baile felix... baie fierbinte... ce misto suuunaaaa
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
[b]babymom/b] hai ca l-am obosit-culcat pe barbat-miu si acum putem sta la o cafea si o tigara lunga![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
lavinia vezi cum esti??? arunci si fugi?![]()
babymom75 spune:
Yupii! Bine v-am regasit cucuvelelor!!
Nikole, asa zici? FERICITO! Al meu barbat e plecat in Ungaria si tocmai m-a sunat ca are ceva probleme, asa ca... intarzaie (si mai mult), asa ca... n-am pe cine "obosi"
.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia baile felix... baie fierbinte... ce misto suuunaaaa Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
E super! Mai ales iarna cand e zapada si e totul inghetat sa stai in apa aia fierbinte, inconjurat de aburi, in timp ce pe par se depune chiciura. Cand te-ai prea infierbantat dai o tura in jurul bazinului prin zapada si apoi iar tzushti in fierbinteala!
Ada, eu am zis, si n-am zis-o-n gluma: va invit la o balaceala fierbinte de iarna la noi si ma ofer cu cazarea, ca loc am berechet, chiar daca nu-s conditii de 5 stele. Iti dai seama ce bine s-ar distra baietii nostrii impreuna!?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
te pupacesc, ce draguta esti!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri