Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Mama lui de calc. , nu mai pot de nervi, de 3 ore vreau si eu sa vad clipul facut de babytza si evident ca pe la jumate se opreste si nu mai vrea sa mi-l arate ....gata il arunc pe geam......ma enervez de nu mai pot, ca nu stiu daca suntem si noi acolo AAAAAAAA.......acum tzipam, na ca mam descarcat si eu un pic

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eh, m-am adunat si eu, in sfarsit...ca azi am avut multa treaba!

am avut de finisat niste lucrusoare pentru Targul de Mos Nicolae, sa i le trimit _giuliannei_, care e o bomboana de fata!! _giulianna_
deci o veti gasi acolo cu bijuteriile ei si cu cateva croseturi de la mine

apoi am facut doua portii de muraturi cu ciuperci si salvie, gasiti reteta pe blog

revin, ca am un terorist in brate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Multam frumos Bune mai sunteti la casa omului Prestez chiar acum Am fost si am cumparat carnita si carnaciori , ca nu mai putem de pofta, mai rau ca o gravida

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Multam frumos Bune mai sunteti la casa omului Prestez chiar acum Am fost si am cumparat carnita si carnaciori , ca nu mai putem de pofta, mai rau ca o gravida

Babytza si puiiValentina David

hhmmmmm.......babytza.....vrei sa spui ceva si nu sti cum???....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

NICI Mothercare nu mai livreaza in Romania

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

NICI Mothercare nu mai livreaza in Romania

Gruia, farama de steluta

pfff, cu ce vesti vin ei de sarbatori asa...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Andy cand am renceput munca a trebuit sa duc o adeverita ca am inceput munca si am completat o declaratie ca renunt la indemnizatie si solicit stimulentul de 100 ron.
Am depus din nou certificat nastere+declaratia tip completata. Prima luna dupa mi-au bagat oricum indemnizatia. Astept s ao ceara inapoi, ca de buna voie nu o dau

Lumi eu cred ca sunt totusi dintii de vina

Andy p eu am 2 prietene de care m-am indepartat cand au fcut copii. Pentru ca intotdeauna ma gandeam de 2 ori inainte sa dau telefon(daca doarme copilul /daca doarme ea/ daca...daca). Mai vorbeam, dar nu la fel ca inainte, iar eu imi vedeam de viata mea cu un program total dezorganizat, ma hotaram ca vreau sa plec undeva. plecam, nu trebuia sa ma gandesc ca tre sa car juma de casa dupa mine, ca iese un dinte bla bla. Ideea este ca acum, odata cu Mihnea am strans din nou relatiile, iesim impreuna, vorbim la telefon, e ca inainte (ma rog, sunt ceva mai multi copii in jur ) In contrapartida m-am departata de cea mai buna prietena insa inteleg motivele si astept sa faca si ea bebe, ca lucreaza la el Dar daca simiti nevoia ca ele sa te bage in seama mai des, spune-le, nu cred ca se vor supara

Claudinna deci participi si tu la targ? fetele talentate

Trag concluzia ca sunt dusa cu pluta Noi de revelion mergem la Baile Felix. Cu masina. Vreo 4 masini de fapt. Cu copii, cu bunici, tot tacamul sa avem si distractie si pupici de la copii Mi-e cam frica de drum dar cica asa inaugurez si eu cei 42 de km de autostrada nou-nouti

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

de ce sa fii dusa cu pluta?
foarte bine, go ahead& have fun!!!!

noi am fost de pasti cu copiii, cu prietena asta de naste maine, a fost super ok, dar n-am miscat un deget. Ea a organizat tot... noi numa am condus pana la Sambata.

acum n-a organizat nimeni nimic... nici eu... nici parale nu-s... so...
acasica. Oricum de Revelion mi se pare mai greu de aranjat, mai ales cu TL care niciodata nu stie daca nu cumva lucreaza...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ada mai a sunat cineva la interfon azi cand dormeam, insa nu mai raspund...ca sunt tot felul de idioti care ma deranjeaza...offf dc stiam ca a venit Teo la mine :(.
Sa ii spui maine dimineatza ca il iubesc mult!

nocom aia 5 bulioane i-ai spart toti in magazinul recomandat de mine???Ce ai cumparat, inspira-ne!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

pentru ca mergem tocmai la baile felix
ca ne-am incapatanat noi sa nu mergem pe valea prahovei :)
In rest ma bucur ca plecam de acasa, mama zice ca lui Mihnea nu ii place sa stea in casa ca l-am plimbat prea mult cand era in burtica
sper doar sa nu niga (prea tare)

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput