Bobocei de sept-oct 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Babytza, ai primit si poza noastra pt. clip? Nu de alta, insa data trecuta, de Paste, am trimis-o altei Roxana Tache si mi-am dat seama tarziu Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria |
A ajuns, am salvat-o . Ma ocup diseara

iepurila ti-am trimis un mail mai devreme
dar intre timp am rezolvat misterul 
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Am completat acum in clip 
Irina vreau alta poza cu Andreea ca nu va vedeti bine 
Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
Noi o sa mergem de Craciun la socri, iar revelionul o sa-l facem la niste prieteni. Elsa o sa ramina cu bunicii si toate rubedeniile acasa + cu verisoarele ei din Canada. Rubedenii, adica surori, frati de-ai bunicilor, ei facind revelionul de ani de zile in aceeasi formula, in fiecare an se organizeaza la 'altul' acasa, iar anul asta, spre marele nostru noroc, o sa fie organizat la socrii mei acasa. Asa ca ne-am scos.
In alta ordine de idei am gasit flash forward ep 10 pe http://ezrss.it/. ![]()
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
andy_galro spune:
multumesc mult pentru raspusuri si incurajari lumi, ange, laura, oana, babytza, andreutac, bitza, anca, iepurila
pe toate
lumi si la noi se intampla crize din astea si de cele mai multe ori sunt mai multe combinate#350; adica si somn si maselute si plictiseala, etc
laureta ce fete frumoase ai
Nocom spune:
Buna seara,
Astazi am ajuns in sfarsit la magazinul lui nikolici, din pacate nu am gasit ghetute asa ca ale voastre dar am luat pana la urma altceva....I-am uat si lui matei dar am constatat acasa ca ii sunt fixe 

, nu stiu cand naiba o sa mai ajung acolos a le schimb.... BTW, nikolici unde erau pozele cu cizmulitele Karinei, ca nu mai stiu exact cum erau, oricum stiu ca erau inalte si eu am gasit cam mititele..hmmm Daca ia putea sa mi le mai arati o data..
Sarumana pentru tot! catelusul vorbitor nu mai era, dar am luat la jucariiiiiiii, am lasat doar 572ron pe acolo!!!

NU va zic cat am spart in total azi, dra am reusit sa iau cadouri de cei doi mosi pentru 12 din 14 copii din familie!!
andy_galro Felicitari pentru noul job. Andreiutul este mare se va descurca ff bine si cu mami la servici!!! 
luminita imi pare de cucuiul baiatului...
Pup si eu sa treaca. Criza de plans... hmmm, cel mai probabil o combinatie intre durered e masea si oboseala
Adace scump e TEO!!! 

nu are gusturi rele deloc!!! 
De Craciun mergem la socrii la CJ, avem si niste prieteni buni acolo.. iar daca ne simtim bine si nu ne plictisim.. stam si de Revelion!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
gaia.nevia spune:
andy_galro,
nu-ti face griji, mamico, va fi totul ok! Cred ca va fi un pic greu, pentru ca o iei de la zero, dar nu-ti face griji pentru Andrei.
Teo s-a acomodat perfect la programul meu de "salariata"... ce-i drept m-am intors cand avea aproape 5 luni... dar nu au fost probleme.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andreutac spune:
Offtopic: Lucreaza careva la Piraeus Bank?
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
babytza spune:
Fetele am o rugamintela voi. Mi-e o pofta de lesin de tochitura cu mamaliguta 

Dar nu am facut niciodata. Aveti vreo reteta ? Ca habar nu am cum se face 

Babytza si puii
Valentina
David
nushulica spune:
multumesc tuturor pt raspunsuri,m-am lamurit, suntem nasol![]()
andy_g felicitari pt job,e o mare realizare pe vremea asta sa primesti asa un loc bun si cald
nu-ti fa griji de andrei,ramane pe maini bune cu parintii tai si asa cum zicea si oana-tzitziri iti va fi mult mai drag sa te joci seara cu el,vei avea mai multa rabdare
andy_p
nu are sens sa repet si eu ce au zis fetele deja,dar te inteleg si pe tine ca te simti un pic data deoparte
luminitaooofff
pupam cucuiul...mama lor...sa-ti zic cum arata david al meu acum??
are falca dreapta vanata ca a cazut pe scari,si in frunte 3 vanatai(una facuta tot in incidentul cu scarile,una si-a dat cu usa de la cuptor in cap la mama acasa si ultima s-a impiedicat la nashi acasa de un papuc si a dat cu capul de usa)
babytza cand intrebi de reteta de tochitura vb de carne nu?adik cum pregatesti carnitza..ca in rest e clar ...[pe farfurie trebuie sa fie mamaligutza,un ou prajit,branza sarata(burduf,telemea ce vrei tu) iar carnea eu o fac asa:tai cubulete mici carne de porc preferabil si cu un strat de grasime si o bucata de ficat de porc,le pun in ceaunul de tuci cu apa pana le acopera lasi sa fiarba cand scade apa adaugi un pic de ulei daca nu e destula grasime si ceva carnaciori proaspeti de aia cruzi sau daca ai facuti de tine(eu fac si am la congelator) si condimentezi cu sare piper usturoi si stropesti cu un pic de vin pt aroma
de
David
felicic76 spune:
babytza: iti raspund referitor la tochitura, ca altceva nu reusesc sa mai scriu bsi pentru ca prestez cel putin la doua luni, cand taie ai mei porc. Reteta mea este urmatoarea:
Se topesc bucati de sunca fara sorici pana incep sa se rumeneasca. Se scot si in grasimea lasata se prajesc bucati de pulpa(cu un pic de grasime) si de muschi, totul la foc mic. Dupa ce au lasat zeama, s-au patruns si incep sa sfaraie in grasime, se scot bucatile de carne intr-un castron, in grasimea incinsa se prajesc carnati proaspeti, iar cand acestia sunt gata se adauga bucatile de carne rumenite si se toarna mujdei de usturoi, facut din jumatate de capatana de usturoi, sare, un pic ulei de masline si 100 apa minerala
) . Se mai lasa 5 minute pe foc, sa se iubeasca
si se serveste cu mamaliga calda, telemea de oi rasa si mujdei pentru cine mai doreste
(optional ochiuri si muraturi)
Cred ca maine seara imping si eu una, ca am ingrediente si peste 2 sapt vine alt porc