Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, exact parerea pe care ti-au spus-o fetele o am si eu.
Chiar daca nu vorbim mereu despre copii este imposibil sa nu ne fi schimbat stilul de viata, preocuparile, limita de timp si cu siguranta asta se vede....si fara suparare.Adica fiecare cu ale lui...
Fara suparare adica ele se considera indreptatite poate sa te indeparteze, tu te consideri ignorata si tot asa.
Pe de alta parte am mai observat ceva..eu cred ca e foarte greu pentru cineva care isi doreste o relatie stabila sau copii (cum ai tu) sa poata sa fie total altruist in relatia cu acea persoana.Adica eu stiu ca de asta sunt prietenii, sa se bucure pentru reusitele noastre, dar pe de alta parte eu nu stiu daca m-as putea bucura 100% pentru reusita unui prieten daca el are ceva ce eu imi doresc foarte mult si nu pot avea (gen relatie stabila si copii).
Adica a nu se intelege ca port pica...ma bucur, dar nu as putea sa ma bucur total de implinirea altuia daca eu as fi singura sau fara copiii si persoana respectiva ar avea asta.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Hello gagics

Babytza, Claudinna, nepoata mea e acasa de duminica, se vindeca, se reface, e bine. Azi merge la control si ii scoate firele. Cu colonul vom vedea in timp daca nu sunt sechele, Doamne ajuta . Multumim de intrebare

Andy_galro, felicitari pentru noul job

Andy.p,

Claudia, m-a dat gata Lucia ce frumos mananca . Ai doi copii minunati!!!

Angelynna, sanatate Crinutei

Nausica, acrobatei.

Ma cam doare gatul, sper sa nu fie iarasi cazul sa iau antibiotic pentru amigdalele astea buclucase

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Revelion- acasa poate cu finii. Lumi si eu zic ca e maseluta. Si apropos de baie si cu elena patesc la fel. Fereasca dzeu sa pregatesc baia si sa nu o bag in cada rapid-intai tb sa o incalzim cu un calorifer el. Din mom bagarii cal in priza si pana ii zic hai sa scoatem hainutele sta cu buza lipita de cada si se freaca pe burtica(adica ea se spala). Nu o pot urni neam decat cu urlete. Iar la scosul din cada alt concert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Iar ziua romaniei am petrecut-o cautand detalii ...cum sa emigram in australia.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

poate luam acelasi avion!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Andy galro felicitari pt job. Anca ma bucur ca nepotica ta e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, dintre durere de coltzos sau oboseala extrema, nu stiu ce sa aleg... dar e important ca ai reusit cumva sa-l linistesti si sa-l culci.

Am patit si eu cu Radu de cateva ori, sa urle rau-rau de tot si sa nu-l pot calma cu absolut nimic. L-am luat in pat langa mine, i-am dat un bibe... pana la urma s-a linistit si a adormit. Odata a facut atat de urat ca i-am dat Nurofen desi n-avea febra...
Ieri de exemplu a urlat din berceni pana-n chitila in masina, continuu... si foarte tare. Masea? Draci? Era 11, ora lui de eventual nani daca doarme de doua ori pe zi... Deci nu stiu, dar mi-a spart timpanele pana am ajuns.

Am si eu o foarte buna prietena care a disparut de tot de cand am nascut pe Radu. Poate sunt dusa pentru ea... habar nu am. E ocupata, dar chiar asa, sa nu aiba timp de un mail macar? Nu are copii, si nu mai stiu daca mai e cu tipul cu care era... pentru ca nu am mai vorbit de un an.
Cealalta buna prietena a plecat in Dubai de vreo doi ani. Totusi vorbim zilnic. Desi e singura si nu avem in comun subiecte bebelicesti.
La fel si cu cea care a plecat in Australia... dar ea are doi copii, unul mic-mic... deci vorbim si de diversificare si caca moale...

Ma rog, ideea era ca daca vrei sa pastrezi legatura, o pastrezi chiar daca nu mai "bei" impreuna.
Pe prietena asta de n-am mai vorbit de un an cu ea... am sunat-o, i-am scris... nu raspunde... asta e. S-o intoarce ea daca i s-o face dor.

Azi am fost cu baietii in parc, cu Nikole si Karina. LA despartire, Teo a vrut sa mearga acasa la Nikole... cica nu mai vrea sa stea cu noi. Pentru ca a plans pana acasa, plus acasa dupa ce am ajuns tot asa o tinea, ca el vrea la Nikole acasa... l-am imbracat si l-am trimis afara pe usa.
Am facut si eu ca Nocom cu Matei.

(Nikole, a ajuns Teo la tine?!)

ei... s-a intors repede, a batut la usa, a zis ca ma iubeste mult de tot, si vrea sa stea cu noi aici, si cu Radu, si cu tati... daca nu-l lasam sa plece, cred ca si acuma plangea dupa frumoasa bruneta. Ooooof!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

multumesc fetele pentru raspunsuri: ange, laura, oana, babytza, bitza, andreutac, iepurila, ada. ce mi se pare un pic ciudat e ca a uitat de durere in camera miraculoasa numita 'baie'... parca era alt copil, nici n-ai fi zis ca urlase ca din gura de sarpe cu cateva secunde inainte.

acum am facut-o iar de oaie..... are Edi un cucui in frunte cat un ou de prepelita si e si julit putin.... se juca cu o pernuta, alerga cu ea in brate si a alunecat. avand mainile ocupate cu pernuta, s-a sprijinit in cap, direct.... am dat cu arnica, i-am culcat... dar arata tare urat.

laura, nu faceam baita, totul s-a intamplat dupa baita. pur si simplu i-am dus in baie, unde s-au jucat cu olitele si cu un lighean. adora baia, operatiunea, dar si camera in sine si tot ce se afla acolo.

cat despre prietenele tale... eram si eu sigura ca ele nu au copii... e de inteles oarecum, adica asa se cam intampla, dar daca iti erau prietene adevarate, asa ar fi trebuit sa ramana all the time. eu zic sa le spui problema ta. macar stii ca ai incercat pana la capat, poate e doar o faza, nu stiu... oricum ar fi, sper din suflet sa nu suferi, mai ales daca nu merita.

laureta, sar'na mult!

ada, tare faza cu Teo!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada m-ai terminat cu Teo

Lumi tare nasol , imi pare rau de cucui Si la noi arata tare nasol cand s-a lovit a treia oara la frunte

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Babytza, ai primit si poza noastra pt. clip? Nu de alta, insa data trecuta, de Paste, am trimis-o altei Roxana Tache si mi-am dat seama tarziu .

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

aaaa, Laureta, nu citisem noile raspunsuri la topicul respectiv, nu pricepeam ce vroiai sa spui. acum am citit, m-am bagat, m-am ambalat si tot la aceeasi concluzie am ajuns: sunt o mama denaturata, dom'le! rusinicaaaaaaaaaa....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput