Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Babytza si multe Multumim!!!
Andy.p cu plecatul e 99% sigura plecarea....dar inca se discuta...eu vreau definitiv,sotul vrea 1-2 ani. Cu prietenele eu zic sa abordezi pb direct...intreaba-le,poate e ceva ce-ti scapa! Eu dintr-un grup maare de prietene am ramas cu una singura,the best ever,restul s-au risipit in tara/lume si vb pe mess
Luminita si eu dau vina pe masele...adica,daca nici reclamele nu-l distrag,sigur e ceva dureros!

Revelion-PPC. Am avut invitatie la munte cu prietenii sotului si familiile lor,dar ar fi un efort financiar prea mare

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Laureta tare dulci sunt fetele tale

Beeey, va rog frumos terminati cu discutia de bani A fost placerea mea Ma bucur mult ca va place si sper sa trimite si restul mamicilor poze cu boboceii

Andy g tin pumnii la analize !!!! Sa iasa bine Ce frumos ca ai unde sa il duci pe pui Eu nu mai am rude nicaieri....au murit toti bunicii mei Iar cu matusa nu vorbim de cativa ani...mai fugeam si noi la Buzau uneori Acum nu mai am unde
Succes la noul loc de munca !!!!!!!!!!!!

Lumi noi facem tot cam la fel de la maselute Mi se rupe sufletul ....

Revin , ma duc sa culc un pui

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Andy.g sper sa iasa bine toate analizele! Fii fericita ca ai gasit de munca ceva ce-ti place sa faci!
Unde sunt gravidutele noastre Monyca,CD ??

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi. Am pus ciorbica la racit asa ca scriu rapidisimo inainte de masa

Andy Biancu e sefa. O trage de par pe Inisa, i ia clemele sau ce mai are prin par. Daca Inisa nu i da ceva i trage vreo doua Recunosti scena cumva?

Angelina multa sanatate printesei

Lumi pupam trupa Am vazut filmuletele, sunt asa dulci cum se joaca si rad scumpi de ei
Acuma citeam subiectul cu papatul la bebei seara si am cam ras pe acolo. Si io intru in grupa mamelor denaturate (cica) care culca cupilu tarziu, ce m am distrat

babytza super videoclipul , imi place mult

revin dupa masa

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

abe e pe prima pagina a capitolului sub numele de Boboceii la 1 an !!! In primul post adica.

Laura chiar daca tu nu vorbesti non stop despre copii, totusi tu ai alt program acum , alte prioritati ...e normal pentru tine sa fii asa, e aiurea pentru ele sa nu te mai poata lua peste tot , nu mai aveti timp de barfe sau nu mai iesiti impreuna asa cum probabil faceati inainte.
Parerea mea este ca nu are rost sa superi pe ele sau ele pe tine. Pur si simplu aveti o viata diferita acum.
Si eu am inceput sa imi vad prietenele mai rar si asta exact de cand am nascut. Nu pune la suflet, ca nu ajungi nicaieri.
Eu le sun daca vad ca nu mai suna ele, le chem pe la mine, le invit in parc ...pastrez legatura cu ele chiar daca nu mai avem aceleasi prioritati. Am 4 prietene foaaaarte apropiate de cand aveam 10 ani ( am fost colege la scoala ) si pentru nimik in lume nu as renunta la ele. Dintre ele una singura are copil ...chiar si asa , cu programe foarte diferite, ne straduim toate sa pastram legatura si sa ne vedem atat cat putem. De cele mai multe ori ne intalnim toate si stam cateva ore impreuna la discutii si depanat amintiri sau povestit noutati.
Chiar saptamana trecuta ne-am intalnit toate si am stat cateva ore impreuna A fost super coool !!! Am iesit fara copii, imi era dor de asta , recunosc
Aaaa inca ceva , eu in locul tau as sta de vorba cu ele, le-as intreba ce se intampla

Cristina bb2 ??? Sa zici daca vrei galerie

Revelionul il facem in oras pentru a evita o noua discutie de kkao...Cum cuscrele NU se inteleg , nu as vrea nici sa le vad la aceeasi masa ciufute (desi ma indoiesc ca ar sta la aceeasi masa ) nici sa fiu pusa in situatia de a alege cu care dintre ele sa petrec acea noapte. Vreau liniste si pace de aceste sarbatori So, solutia este LA RESTAURANT pe teren neutru si doar cu prietenii !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Lumi, si eu cred ca e vorba de o maseluta. La fel s-a manifestat si Eva ieri, de cand e posesoarea unei maselute intregi, cu 4 coltisori. Pe noi ne mai chinuie inca 2 partial iesite si vad ca se profileaza caninii.
Andy_g, bafta la noul job si la analize! ici
Laura, si noi/eu am patit-o cu prietenii "apropiati" la fel si sunt foarte dezamagita. De Sf. Andrei se pare ca m-au uitat cam multi, dar asta e...s-a facut o triere si acum pot vedea cine ne e prieten cu adevarat si cine nu. Prietenele tale, fiind in cautarea unor relatii stabile, neavand copii, nu cred ca te mai vad ca pe una de-a lor, chiar daca nu monopolizezi discutiile cu subiecte casnice. Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ele, sa le intrebi de ce te evita si sa le explici cum sta treaba cu copiii, cu un sot si o casa de tinut, cu timpul liber care e din ce in ce mai putin sau inexistent, avand in vedere faptul ca probabil se vor afla in situatii similare candva. Bafta!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laura si eu am rupt legaturile cu anumite prietene din pacate...

Laureta si la noi e aceiasi scena

Andy_galro sper sa iasa bine analizele

Eu am facut mancare de praz

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Eu de masline si aseara am facut ciupercute la cuptor si ciolan cu cartofi (tot la cuptor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Eu de masline si aseara am facut ciupercute la cuptor si ciolan cu cartofi (tot la cuptor)

yummy

Crina a devorat castronelul cu mancare

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele

ange imi pare rau de crin ...ooooffff fir-ar sa fie de treaba, cred ca te-ai saturat...-icesc sa treaca repede

Hmmmm....revelionul...pai unde altundeva decat acasa, cu parintii si eu stiu cine-o mai vrea sa vina, eehhheeee cand eram la mama fata imi faceam planuri ptr. revelion inca din septembrie ...acum e bine si acasa, mai ales ca sunt cu puiutzu meu

ange, babytza cei cu mancarurile astea ..pai moare omu' de pofta pe aici, curge bala pe tst ...noi nu avem voie, decat orez asa ca nu imi permit sa mai fac alta mancare (ptr. noi mai avem ceva)....inca nu a facut kk pe ziua de azi(ca sa ma gandesc daca ii dau si altceva)...nu mai stiu ce sa ii dau sa mai manance

laureta sunt scumpe rau fetele ....e bine ca se inteleg......hmmm, sau nu!!

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput