Bobocei de sept-oct 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 14
luminita2008 spune:
neatza!
Paula, multumesc frumos!
noi de Revelion stam acasa, o sa avem ceva musafiri si cam atat, nimic special. nu pregatesc mare lucrur, musafirii vin cu pregatirile, si mai toata mancarea de sarbatori o s-o primesc gata facuta, cam ca in fiecare an.
nushulica, multumesc de vesti despre Miruna!
laureta, sunt tare dulci fetitele tale! chiar mi-era dor de voi, bine ati revenit!

ange, sanatate multa Crinei!
andreutac

cristneescu, bb2? yupiiii!!! pe cand?
andy_g, felicitari pentru noul job, bafta multa si sa fie intr-un ceas bun! nu te necaji din pricina lui Andrei, spui ca e pe maini bune. oricum, momentul asta trebuia sa vina o data si o data...
din pacate, nu stiu sa-ti raspund la celelalte intrebari. ceea ce stiu e ca se face o cerere ca iesi din CIC, pe care o dai angajatorului tau, celui vechi. cred ca el ar trebui sa anunte mai departe, dar nu stiu sigur...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
angelynna82 spune:
Oana
si multumesc
Cristina si eu sunt satula de atatea sirpuri...siropele si toate cele...da' nah, pana la urma ce putem face??? 
Andy_galro felicitari pt progresele puiului
si nu in ultimul rand felicitari tie, cu serviciul nu stiu ce sa spun...atata timp cat Andrei e ok nu are rost sa iti faci griji
Abe multumesc 
Abia dupa amiaza e dr la cabinet, nu imi place caci vin acasa pe intuneric dar tot trebuie sa ma duc
LE: scrisesem altceva mai devreme fara niciun inteles 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
luminita2008 spune:
dilema: criza de personalitate sau durere de masea?
aseara Iedu incepe sa planga. cu putin timp inainte de masa, imediat dupa baie. si plangee... si plangee.... n-am putut sa-i dau nimic sa manance, nici la TV, nici altunde... degetel in gurita si plangee... reclame, nu... telefon, nu... telecomanda, nu... alergat cu el in brate prin casa, nu... incerc si cu baia (e camera lor favorita, poate si pentru ca nu prea au acces acolo, si dupa ora 18.00 incep mereu sa planga ca vor baie sau la baie
). in baie, copilul se linisteste ca prin farmec. stam asa vreo 20 de minute. aduc castronelul cu mancare. ia 2 lingurite si gata. joaca si extaz total in continuare. mai stam asa vreo 30 de minute. iesim din baie si... jaleeee! plangee... plangee... deget iar in gurita... dupa vreo 10 min s-a mai linistit putin, a baut 100ml de laptic si apoi nani...
deci? ce-a fost asta???
administrat si dentinox & nurofen la vreo 10 min dupa inceperea crizei...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
angelynna82 spune:
Lumi
, Crinei pana sa ii sparga prima masea la fel avea crize de plans, dupa nurofen se linistea, eu inclin sa cred ca din cauza maselutei
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
andy.p spune:
si
ici la toata lumea.
Lumi nush ce sa zic,eu cred ca il durea maselutza si in baitza s-a linistit.
sa treaca repede.
Ange,Cristina
si sper sa scapati repede de tuse si muculetzi.
Oana
Ce mai faceti?
Andy_gfelicitari ptr job
...cat despre Andrei,daca deja sta linistit cu bunicii nu tre sa-ti faci probleme
,e greu da' tot trebuie o data sa ne intoarcem la ale noaste nuu?
Nushu eu nu-ti spun de greutatea Alexiei ptr ca nu o cantaresc decat ff rar![]()
Laureta spune drept:o chinuie Biancu pe Inisa??Ca Alexia ii da deja lu Andy cu palma,il pitiga ,il musca
Cristineescu bravoo
Babytzamultumim ca ne-ai pus in clip

Paula si anul trecut am stat acasa,asa ca si anul asta la fel va fi,nu-i pot lasa singuri si nici nu am chef sa merg nicaieri.
Claudinna
frumosii .
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
tzitziri spune:
Lumi, si eu votez tot pentru vreo durere de maseluta.
Laura, toata lumea bine.Astept cu interes petrecerea de Craciun de la firma sa il vada pe mos Craciun.Sunt curioasa de reactie.
Voi?
Andy_g, felicitari pentru job
Asa..deci am depus unde am depus actele pentru CIC un dosar (copie dupa buletin, dupa certificatul de nastere al lui David, adeverinta de la angajator), am completat acolo o cerere si un formular pentru bonusul de 100 ron si asta a fost tot.
Nu trebuie sa duci decat un formular completat pentru bonusul de 100 ron.Alocatia merge in continuare si nu intra in discutie la intoarcerea ta la munca.
Se 'anunta' de catre tine prin prezentarea respectivului dosar la protectia sociala (sau unde l-ai depus).Angajatorul stiu ca anunta ITM-ul, dar nu are treaba cu altele.Cel putin la mine asa a fost.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy.p spune:
Sa va spun acum un lucru care ma supara ff tare si nu stiu cum sa procedez.Am avut si eu doua prietene ff bune,am avut ca se pare ca nu le mai am.Ieseam ff mult,vb la telefon,le-am sustinut atunci cand au avut nevoie,mi-am lasat si fam .cand mi-au cerut.E,in ultimul timp nu ma mai suna,daca le sun sunt mereu impreuna...sunt suparata ca nu ma suna o data sa ma intrebe ce mai fac?Sau sa ma sculte daca sunt suparata...numai problemele lor mi le spun,k chiar imi face placere sa le ascult ,le las sa se descarce.Da'eu??Cum sa procedez??Sa le spun?Sa le las in pace?Ma doare ca simt ca le pierd si nush ce-am facut.
Noah m-am descarcat
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Dyaaaaaaa ce s-a intamplat???

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)
tzitziri spune:
Laura, prietenele respective au copii?Ceva ma face sa cred ca nu....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Laura, prietenele respective au copii?Ceva ma face sa cred ca nu.... Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Nu,nu au...da'eu niciodata n-am monopolizat discutia cu probleme legate de copii,am incercat sa nu-i aduc in discutie.Ele sunt in cautare de relatii stabile acum si intampina tot felul de probleme normale,zic eu.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)