Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata si de la noi!

Anamona,multa sanatate Sabinei!Imi pare rau ca nu poti sa iti iei 6 ore si ca nu e corect ce se intamplat.

Nusha, David ia cam stat 250 gr de pe la 8 luni incoace.Cred ca a citit el in carti ca asa 'trebuie'.Dar si daca nu lua atat (ca a avut si el perioade inainte cand nu a luat 'regulamentar') tot ma bucuram daca manca macar ceva si daca el era vesel si fericit.

Noi de Revelion stam acasa.Nici prin gand nu ne trece sa plecam undeva.Si e vorba aia:vezi ce faci la miezul noptii ca asta o sa faci tot anul...ei bine, noi anul trecut la 12 fix eram la tzitzi.Si uite ca asta facem de un an incoace.Anul asta o sa fiu mai atenta

Ange, multa sanatate si putere mamico

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza, si de la mine.

Revelion? Presimt ca tot acasa ca (aproape) in toti anii...
Nu am cu cine lasa copiii, deci seara la restaurant sau in oras, nu se pune problema, si nici nu prea e pe gustul meu.
Alta varianta ar fi fost sa plecam undeva, cu copii cu tot, cu alti prieteni care au si ei copii. Dar prietena mea naste maine, deci abia incepe sa afle cum e sa ai doi copii mici... banuiesc ca anul asta... n-o sa-i iasa revelion la munte...
Oricum, e tarziu deja, si la cat de rau stam cu banii...

Mai ramane varianta PPC (de fapt, de cand suntem casatoriti, am avut 2 revelioane la munte, vreo 4 PPC si restul la cabana Plapumioara...) desi nu prea vad de unde ar putea "pica" anul acesta.

Acasa la mine nici prin cap nu-mi trece sa organizez... doar daca se poate rev cu pizza si cola...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ange imi pare rau ca inca va chinuiti cu tusea. Multa sanatate!!!Crinul

Nici noi nu stam asa roz..adica dupa aproape 4 zile de antibiotic..l-am intrerupt..am zis ca e suficient..m-am saturat sa tot fortez copilul cu medicamente...de tusit..de vreo 2 ori pe zi..dar tot se aude urat atunci cand tuseste..i-am mai dat Eurespal..insa ieri dupa ce mi-a facut 4 kaki pe zi pasta urat mirositoare ..am zis pas si la Eurespal..am bagat niste orez cu morcov si piept de pui, ceai de menta in canita de apa pe care l-a baut cu mareeee placere..ceea ce m-a mirat .
Tot stau cu ochii pe el...azi merg la un alt doctor..sa se mai uite la el..daca i-a trecut rosu in gat...sa mai cer o parere..si daca imi place de doctora ma mut la ea .

Revelionul trecut l-am petrecut acasa..cu mosii..pe la ora 11 i-am lasat pe toti si m-am bagat in pat langa Raducu..si somn de voie..
Nici anul asta nu pot sa-mi las puiul acasa fara noi..asa ca nema munte sau restaurant..sigut o sa facem acasa..poate ceva musafiri..dar sigur cu Raducu langa noi

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Mi-am adus si eu aminte de un film pe care va sfatuiesc sa NU il vedeti: orfelinatul. Dupa ce l-am vazut am avut cosmaruri cu ochii deschisi. Dupa multe zile am reusit sa nu ma mai scrispez cand imi aduceam aminte. Brrr.

Kg luate? Hm, eu nu l-am mai cantarit si masurat pe Harri dar il simt la mana. Nu mai vreau oricum sa imi fac sange rau.

Cojite pe cap - si noi am scapat cu ulei inainte de baita si periat.

Babytza, super tare filmuletul! Felicitari pentru ca pui atata suflet si vad ca si bani.

Aseara tati mi-a zis sa nu mai dam hainutele (ca pana acum am dat tot) si sa pastram pt bb2.

Revelion - asteptam sa fie gata casa lu socru de la Capidava (e tzara une mai mergem noi) si ne strangem acolo la inaugurare.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Iar ziua romaniei am petrecut-o cautand detalii ...cum sa emigram in australia.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ada cartea aia mi-a bagat-o pe git o tanti la biserica, ma dusesem sa intreb se si cum pt parastas. Dar n-am citit-o, ca sa nu ma simt vinovata ca nu fac tot ce scrie acolo. Oricum, de-acum o sa ma consult cu Cipi.

Pe raftul cel mai de jos din biblioteca am pus tot soiul de carti pe care poate Cipi sa le "citeasca" linistita. Majoritatea cumparate de soacra-mea, gen "Cum sa-ti intelegi barbatul" (cred ca s-a simtit vinovata si, dupa vreo luna a venit si cu "Cum sa-ti intelegi sotia"), "Am taiat porcul, cum il preparam", din astea cu spiridusi, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata! Ce coincidenta. Si sotul meu studiaza subiectul emigrare australia. Cuscra din pacate nici eu nu te pot ajuta. Pe fi-mea n-am mai cantarit-o de pe la 11 luni cand avea vreo 10,5 kg.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! noi am fost de dimineatza la analize ca trebuia sa le refacem: exudat faringian si coproparazitologic si sper din suflet sa nu mai iasa iar staphylococul acela, iar copro vreau sa-i fac de 3 ori macar sa stiu o treaba, primul a iesit bine, sa speram ca si acesta.

nushulica andrei e undeva pe la 9.5 kg dar e ffffff energic si mi-a zis doctorita sa nu ma astept sa ia mult in greutatae, doar strictul necesar....ce sa fac? asta e...dar e foarte puternic: isi impinge caruciorul care nu e deloc usor, cu o singura mana
ange sanatate multa Crinei!
claudina ai primit mesajul pe messenger? ai verificat? e totul ok?

de revelion inca nu stiu ce vom face: putem sta acasa cu rudele sau putem merge la munte la o casuta care are toate conditiile dar cu tot cu copil desigur...eu parca m-as duce la munte sa-l bag un pic la zapada pe Andreias...sau mai avem posibilitatea sa-l lasam pe Andrei la ai mei in noaptea respectiva si sa mergem la un restaurant....mai vedem...

ahhhh am uitat sa va zic ca de vreo 2 saptamani Andrei sta la sfarsit de saptamana la bunici(parintii mei) si se intelege super-super cu ei...sunt foarte mandra de el si de cat de sociabil este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

'neata si de la noi,

abia ne-am "angajat" si ne-am si luat concediu

ClaudiaH ce frumos mananca Lucia!!

Nushulica Maria a luat cam 300g de la 1 an pana acum, adica intr-o luna si trei saptamani

Babytza unde as putea sa vad si eu filmuletul cu boboceii?

Claudinna ce ideea buna mi-ai dat cu sania! asta o sa-i aduca Mosul!

Paula_Laura o sa stam acasa de Revelion cu Maria si cu strabunica ... si poate cu cativa prieteni

Angelynna
multa sanatate Crinei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

fetele care v-ati intors la servici....ati anuntat acolo unde ati depus actele pentru CIC? trebuie duse ceva acte ca sa ramana doar alocatia de 200 lei+ ajutorul de 100 de lei? cum se anunta ca te duci inapoi la servici? de catre mine sau de angajator?

si acum sa va zic si de ce ma intereseaza: pe de-o parte sunt foarte happy ca mi-am gasit un nou loc de munca in care voi face ceva ce-mi place(contabilitate si limba engleza) si inainte sa incep serviciul efectiv ma trimite firma si la un training de 3-4 zile la Londra ...pentru ca este o firma din UK, iar sediul din Romania este aici in Tg. Mures.....
pe de alta parte va dati seama ca sunt foarte trista ca nu voi mai putea fi tot timpul langa Andreias si nu voi mai vedea multe din evolutia lui....stiu ca va fi bine pentru ca pana va merge la cresa va sta la ai mei si apoi il va lua tati al lui pana vin eu de la servici......dar ce e in sufletul meu ...dar nu am ce face, firma la care lucram inainte sa fiu gravida nu mai are activitate asa ca nu am la ce sa ma intorc deci era necesar sa imi gasesc altceva si la noi in oras este jaleeeee cu locurile de munca, si pot sa ma consider o norocoasa ca mi-am gasit.

Mergi la inceput