Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am ajuns si noi in Bucuresti, is ruuupta. Fetele dorm deja. Biancu si Inisa s au simtit exelent. Biancu a rupt in doo farfuriile de ciorba

Va tzuc pe toate

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Anamona cum a ramas pana la urma programul la munca? 6 sau 8 ore?

Intrebare ce faceti de Revelion?

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

8 ore pt mine, dar legal e voie 6

no comment, dar nu e o situatie prea roz, sunt de-a dreptul socata de modul in care au evoluat lucrurile.

cat despre revelion, noi vom sta acasa, de cand ne-am mutat la casa ne face foarte mare placere sa petrecem acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

E gata videoclipul?

Anamona multa sanatate Sabinei

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!!
!!
dar aveti grija sa si mancati cate ceva

sa aveti o zi buna!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, haideti la proaspata si

Laureta bine ati revenit , am fetitele scumpe, vad ca si Biancu are inclinatie catre clamele din par

Clau multam de cafea

Astazi ne vom prezenta din nou la dr , offff prea multe drumuri p-acolo...de ieri tuseste mai rau dimineata...ce n.aiba o mai fi si asta nu stiu ca m-am saturat

Crina s-a trezit la 6...de fapt a trezit-o tacsu

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Ange, multa bafta la dr si sanatate Crinei!

laureta, frumoase fete ai!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Neata!

Angelynna imi pare rau sa aud ca iar are probleme Crinul

Anamona imi pare rau. Macar ai mei mi-au last program de 6 ore. Ca am de munca cat pentru 10 ore e altceva , macar pot pleca la 4 daca am nevoie fara sa comenteze cineva.

Azi merg cu puiul la piscina, am reinceput lectiile. E delir total in apa, poate reusesc sa nu uit camera acasa

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Claudinna,Ange,multumim pt cafeluta si pepsi
Multa sanatate copilutilor bolnaviori!Mi-e groaza cand ma gandesc ca vine vremea rece, dar sper sa n-avem bobocei bolnaviori.
Greutate: Eva la 1 an avea 8800 gr, dupa episodul cu enterocolita a scazut cam 300 gr, iar in prezent are 9500 gr si (doar) 73 cm. Eu sunt foarte multumita de evolutia ei,mai ales ca este foarte tonica, mananca bine si a recuperat foarte bine pierderea de greutate cauzata de enterocolita.
De revelion tare as vrea sa petrecem cu prietenii undeva, insa nu cred ca-s sanse. O parte din prieteni abia au gasit o cabanuta cu cateva locuri la un pret rezonabil si bineinteles ca noi nu ne-am anuntat din timp si n-avem loc. Poate reusim sa-i mai corupem pe ceilalti sa mergem undeva,poate la un restaurant. Daca nu, acasa cu Eva si parintii.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau multumim

Paula-Laura multumim si multa distravtie la piscina

Andreutac

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

wow, Paula, piscina
super!! cred ca e f incantat!

noi de Revelion vom sta acasa, ca de vreo 3 ani incoace. am putea sa-l facem la Calimanesti, dar nu vreau sa ma stresez
invitam cativa prieteni, mosii, nepotii, fratii...suntem o gramada! vor fi si 3 copii, sper sa fie distractie. deci organizam noi
inca nu pot sa-l las pe Razvan singur in noaptea aia, sunt prea lipita de el
el adoarme doar cu mine seara si n-as suporta gandul sa-l stiu plangand
poate anul viitor se va obisnui cu mamaie si va fi altceva

Mergi la inceput