Bobocei de sept-oct 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 12
laureta spune:
Am ajuns si noi in Bucuresti, is ruuupta. Fetele dorm deja. Biancu si Inisa s au simtit exelent. Biancu a rupt in doo farfuriile de ciorba![]()
Va tzuc pe toate

SEBI!

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Anamona cum a ramas pana la urma programul la munca? 6 sau 8 ore? Intrebare ce faceti de Revelion? Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
8 ore pt mine, dar legal e voie 6
no comment, dar nu e o situatie prea roz, sunt de-a dreptul socata de modul in care au evoluat lucrurile.
cat despre revelion, noi vom sta acasa, de cand ne-am mutat la casa ne face foarte mare placere sa petrecem acasa.
laureta spune:
E gata videoclipul?
Anamona multa sanatate Sabinei
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
claudinna spune:
neata!!!
!!
dar aveti grija sa si mancati cate ceva![]()
sa aveti o zi buna!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la
proaspata si 
Laureta bine ati revenit
,
am fetitele scumpe, vad ca si Biancu are inclinatie catre clamele din par 
Clau multam de cafea 
Astazi ne vom prezenta din nou la dr
, offff prea multe drumuri p-acolo...de ieri tuseste mai rau dimineata...ce n.aiba o mai fi si asta nu stiu ca m-am saturat 
Crina s-a trezit la 6...de fapt a trezit-o tacsu 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
claudinna spune:
Ange, multa bafta la dr si sanatate Crinei!
laureta, frumoase fete ai!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
Paula-Laura spune:
Neata!
Angelynna imi pare rau sa aud ca iar are probleme Crinul 
Anamona imi pare rau. Macar ai mei mi-au last program de 6 ore. Ca am de munca cat pentru 10 ore e altceva
, macar pot pleca la 4 daca am nevoie fara sa comenteze cineva.
Azi merg cu puiul la piscina, am reinceput lectiile. E delir total in apa, poate reusesc sa nu uit camera acasa 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
andreutac spune:
Neata!
Claudinna,Ange,multumim pt cafeluta si pepsi
Multa sanatate copilutilor bolnaviori!Mi-e groaza cand ma gandesc ca vine vremea rece, dar sper sa n-avem bobocei bolnaviori.
Greutate: Eva la 1 an avea 8800 gr, dupa episodul cu enterocolita a scazut cam 300 gr, iar in prezent are 9500 gr si (doar) 73 cm. Eu sunt foarte multumita de evolutia ei,mai ales ca este foarte tonica, mananca bine si a recuperat foarte bine pierderea de greutate cauzata de enterocolita.
De revelion tare as vrea sa petrecem cu prietenii undeva, insa nu cred ca-s sanse. O parte din prieteni abia au gasit o cabanuta cu cateva locuri la un pret rezonabil si bineinteles ca noi nu ne-am anuntat din timp si n-avem loc. Poate reusim sa-i mai corupem pe ceilalti sa mergem undeva,poate la un restaurant. Daca nu, acasa cu Eva si parintii.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
angelynna82 spune:
Clau multumim 
Paula-Laura multumim si multa distravtie la piscina 
Andreutac 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
claudinna spune:
wow, Paula, piscina![]()
super!! cred ca e f incantat!
noi de Revelion vom sta acasa, ca de vreo 3 ani incoace. am putea sa-l facem la Calimanesti, dar nu vreau sa ma stresez![]()
invitam cativa prieteni, mosii, nepotii, fratii...suntem o gramada! vor fi si 3 copii, sper sa fie distractie. deci organizam noi
inca nu pot sa-l las pe Razvan singur in noaptea aia, sunt prea lipita de el![]()
el adoarme doar cu mine seara si n-as suporta gandul sa-l stiu plangand
poate anul viitor se va obisnui cu mamaie si va fi altceva