Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am lispit (cum zice Teo) si noi cateva ore si umplurati aproape 10 pag de dragul tarii...

Nusha, sa-mi fie rusine, dar eu nu l-am mai cantarit pe Radu de la 9 luni cand avea (cum am aflat acum citind pe blog) 9,7kg si 75cm, pana azi la prietena mea... unde am aflat ca are 11kg (imbracat, si cam 78cm)
Nu prea e de ajutor ce-ti zic, dar banuiesc ca diferenta intre 9,7 si 11 s-a pus pana la 1an.., nu mi se pare deloc ca a luat in greutate in ultima luna, din contra parca e tot mai zvelt. Dar nimic ingrijorator.

Nausica m-ai terminat cu Cipanu si cartile la moda. (suna kinky dar e bine de stiut ca ai asa ceva prin biblioteca...)

Radu stie sa se cocoate sigur in tarc. Intra acolo si apoi urla la fel de frustrat ca atunci cand il pun eu. Si ii zic, ce-ai ma, te-am pus eu? *nu ajuta la nimic, desigur.
Mai bine e cand intra si Teo peste el... si il mai si incaleca nitel... distractie... rasete...
V-am zis ca s-a urcat in patul de sus intr-o seara.... dusa-i linistea mea.

Prietena mea are scari interioare (demisol, parter, etaj), ghiciti ce a facut Radu toata ziua? Pai curat pe scari... desigur...
Sper sa-i ajunga pentru o vreme.

Despre vaccin "pentru" gripa porcina... nu... merci. Oricum nu mi l-a oferit nimeni... dar raspunsul ar fi nu.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

si daca tot v-am starnit, sa va zic si eu ce cred despre tarisoara noastra:

desi in general imi place aici, in acest moment sunt SCARBITA de oamenii langa care traim: incepand cu cei de care dau in fiecare zi in trafic, la servici pana la cei pe care ii vedem la TV....

ii caracterizeaza o rautate care se accentueaza pe zi ce trece si ce e nmai grav, o rautate care se raspandeste ca o molima pana nu va mai ramane nimeni bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nushulica are dreptate Piolica, atata timp cat este activ e normal sa ia putin in greutate, te

Nocom moa ce zi ai maine si o gramada de copii

Anamona multa sanatate lui Thea

Babymom eu vreau sa pun o portita in fata scarii..deja se uita cu jind la ea

Ada e o “nebunie” tare frumoasa la tine

Crina a inceput sa isi diversifice menul ....azi a mancat dintr-un bonzai si putin pamant pe langa drept garnitura...halal mama mi-s

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

paula,adamultumesc frumos pt raspunsuri!sincer m-au mai relaxat raspunsurile voastre nu ca as fi f agitata dar m-am gandit ca poate trebuie sa actionez in vreun fel,sa iau vreo masura si eu sunt zen

noapte buna!

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Anamona cum a ramas pana la urma programul la munca? 6 sau 8 ore?

Intrebare ce faceti de Revelion?

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

mi-a raspuns miruna in seara asta,sunt ok,au fost pllecati in we...restul va zice ea cand apare

de David
Poveste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Intrebare ce faceti de Revelion?

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

chiar ieri vb cu sotul despre revelion...nasoala treaba...clar trebuie sa stam acasa sau cel mult sa mergem la parinti...cred ca stam acasa si invitam ceva prieteni sau fratii nostri ca sa nu fim chiar singuri

oricum pe primul loc este confortul lui david asa ca sare din schema vreo iesire pe undeva ca el fara mine nu adoarme neam,iar ca sa plecam pe la munte pe undeva pt mine e prea mare aventura

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nushulica Sa raspund si eu la sondaj ca tot mi-ai multumit ca nu m-am deranjat...habar nu am cat a luat K de la 1 an... eu chiar am o pb cu greutatea ei, avea 9300 parca la 1 an...de aceea am preferat sa tac, ca sunt cam marcata de asta.Sunt Zen sunt Zen :)

piolicavaccin pt porcina....nicidecum.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ma bucur sa aud vesti ca e bine, multumim Nushulica

Paula-Laura mai mult ca sigur stam acasa

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

anamona ma bucur ca e mai bine ! Tin pumnii sa nu mai stea mult acolo

Lavinia astept poza Bine ai revenit, incepeam sa imi fac griji

Nushulica ma bucur ca ai vorbit cu Miruna si ca sunt bine

Paula noi vrem sa iesim de revelion la un restaurant in Bucuresti. Inca nu am hotarat unde, dar mergem undeva cu nasii si cu niste prieteni. Las copiii cu mama si iesim Cel putin asa vrem, daca nu intervine nimik , o sa iesim in seara de revelion

Ma bag la Flash forwards, mai am 2 episoade de vazut si mor de curiozitate, aseara am adormit cu laptop-ul in brate

Va pup si va doresc o noapte buna tuturor

PS : mi-e tare dor de Carla

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput