Bobocei de sept-oct 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 10
Nocom spune:
nushulica Daria a luat in greutate de la 12-13 luni 250 gr si de la 13-14 luni 150 gr. Acuma abia saptamana viitoare mergem la dr si vedem cat a luat in ultima luna, dar la cat mananca a luat in jur de 150 si luna asta...
nikolici si noi tot cu pizza ne sarbatorim, desi ieri am prestat 3 feluri de mancare sa avem cu totii astazi...
Maine vi la tine in cartier, la magazin, abia astept

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
piolica spune:
Nushu, la cite acrobatii face David de ce te intrebi ca nu prea ia in greutate? Cite kg are acum? Si ce inaltime? Eu nu cred ca trebuie sa te raportezi neaparat la ceilalti copii, ci sa-l simti tu ca e bine, are carnea tare si e sanatos. Iar din poze se pare ca e mai mult decit bine. Tu stii mai bine, dar eu zic ca nu ai de ce sa te alarmezi.
Elsa avea acum 2 saptamini 10.250 g la o inaltime de 79.5 de cm. Intre luna a 13a si a 14a si ceva a luat 300 de g si aproape 4 cm. Simbata la piscina am vazut o fetita de virsta Elsei care nu avea nici macar 7 kg, eu am crezut ca are 6-7 luni la cit de mica era. V-am zis de fosta mea colega care a nascut un baietel de mai bine de 5 kg. Ce sa mai zici? Fiecare copil e unic, atit timp cit e bine proportionat si sanatos, cred ca nu avem de ce sa ne facem griji. Un fost coleg de-al meu de la Budapesta mi-a trimis poze cu baietelul lui care are 5 luni si 10 kg! Crezi ca e bine asa? Arata ca umflat cu pompa, insa e tareee dulce si e mindria parintilor lui.
Mamica fericita de bebelina Elsa
nushulica spune:
multumesc fetelor care mi-au raspuns la sondaj,si celor care nu s-au deranjat sa raspunda
piolica david e f bine(are 10.5kg si 80cm)dar eu imi fa probleme ca a luat atat de putin in ultimile 3luni ca si in luna 11sper 12 a luat tot f putin...ehh ma gandesc ca a stat toata ziua pe afara si a alergat iar acum de cand e mai fortos
toata ziua cara pietre cu o basculanta , le incarca le descarca...depune efort si face muschi

glumesc,normal...dar ce-i drept e fff energic face tot timpul cate ceva in special se catara si cara lucruri![]()
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
ClaudiaH spune:
Babytza, merci! Foarte fain videoclipul! Am vazut o multime de copii care mai de care mai scumpi!
piolica spune:
Nushu, pai vezi, nu aveai de ce sa-ti faci griji. E un sportiv! Acum pe bune, ca am uitat sa spun ceva de fetita aia mica de la piscina, daca o vedeti cit e de plina de viata, nu va vine sa credeti. Sare in apa, se baga cu capul la fund, se da pe tobogan si aterizeaza in apa, pai Elsa se tine mai tot timpul de gitul meu. E mai bolovan asa in apa, nu e mediul ei clar, ca pe uscat face numai boroboate, nu sta o secunda.
va pupacesc, ma bag la un gossip girl cit mi-e soata plecata la restaurant cu niste colegi.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babymom75 spune:
Salutare tuturor!
Am citit pe fuga ce ati scris, sa va ajung si eu din urma si cand sa raspund... nu mai am nicio idee in minte 
Babytzule, foarte reusit clipul aniversar!! Eu tot nu ti-am trimis inca poza
. O fi prea tarziu acum?? Am fost tare ocupata zilele astea, ca au fost ai mei in vizita si am avut muncitori la lucru (in sfarsit ne facem balustrada la scara, sa pot sta si eu mai linistita de grija lui Dragos), asa ca am fost pe post de bucatareasa-sefa.
Mai citesc din urma sa vad ce mai am de zis
...
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Nocom spune:
babytza multumim din suflet ca ai platit tu cei 4 $ pt clipul cu bobocei (chiar daca par putini, erau totusi banii tai
)
Eu ma bag la nani ca maine trebuie sa umblu sa-l ajut pe Mosul, ca e tare batran saracu si nu mai poate sa care atatea cadouri. Trebuie sa-l urmez in Berceni, Cora, selgos, carrefour... si daca tot nu gaseste tot ce vrea pentru cei 14 copii din familia mea....nu stiu.. mai bat si magazinul Unirea si altele de gen.... Ce zi ma asteapta!!

Somn usor tuturor! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
anamona spune:
Bbabytza, sora mea e mai bine acum, are hemoglobina in sfarsit in limite normale. Insa nu se stie inca ce i-a cauzat anemia si o mai tin vreo 2-3 zile pentru supraveghere si investigatii. In plus e suparata ca ia tratament cu cortizon (e speriata rau de predinson - la noi in familie e bau bau mare mediacmentul asta).
Andy.p thea acum alterneaza kk tare cu kk mai moale...din pacate face tot cam de 3-4 ori pe zi.
in plus de azi ne-am procopsit cu niste muci curgatori - bine totusi ca nu sunt insotiti de nimic altceva. I-am dat niste oscilococcinum si am aspirat-o de dimineata.
Paula-Laura spune:
La Multi Ani Romanilor!!
Sa dea Domnu sa vina niste ani mai buni peste noi
(desi anul care vine va fi crunt pentru noi)
Eu azi am sarbatorit prin munca ![]()
La multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor (cu intarziere)! La Multi ani si pt fi-miu ![]()
Cu ocazia acestei sarbatori mi-am dat seama ca e o sarbatoare pe care trebuie sa o asimilez, mi se parea foarte ciudat sa ma sune lumea sa imi ureze sa traiasca Mihnea-Andrei ![]()
Piolica eu nu il voi vaccina pt gripa porcina. Fostul meu sef, care e acum in Turcia, are gemene(7 ani) si una din ele a avut gripa porcina. Fata e ok acum si sora ei nu a facut boala, desi traiesc in acelasi mediu. In plus la firma in Turcia s-au imbolnavit vreo 5 persoane. Toate s-au recuperat fara probleme(ma rog, ca dupa o gripa mai dificila). Toate aceste aspecte imi intaresc convingerea ca nu virusul in sine e o problema, ci complicatiile care apar in cazul unui organism slabit.
Dya ce ai patit mami?
Nushu Mihnea a luat vreo 200 de grame de la 1 an. Si sigur a mai luat si in inaltime. Eu sunt foarte relaxata cu greutatea, are 11,6 si peste 82 cm, nu prea am de ce sa ma stresez ![]()
Babytza 
Lumi m-am delectat azi dimineata cu filmuletele hunilor! Deliciosi 
Nausica ti-a povestit Ania ce a intels din carte? 
am scris prea mult, trmit mesajul :)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete