Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
nibi_niki spune:
Neata.va invit la o cafea dulce cu lapte....cine nu doreste cafea avem si fresh de portocale...
La multi ani LUCA sa cresti mare,sanatos si sa asculti pe mami.
e pentru mami.Citesc din urma si revin,ca oricum nu am somn la ora asta.
24+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
nibi_niki spune:
ERINA-
burtica mumoasa.Asa mama asa fiica.
VLADI sa stapanesti sanatoasa achizitiile
BEBESASHA,bine ai venit.Sa fie bebe sanatos si sa stea la mami in burtica pana la termen
MIHAELA sanatate Elenei.Cum se simte azi,e mai bine?
BLUEKIDO felicitari pentru fetita
DELIA13-vazut poze...placut.
pentru o mamica frumoasa.
HONEYBABY nu fi trista pentru al doilea saculet.Daca nu a fost sa fie stie DD de ce.
24+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Erina spune:
Buna dimineata si
La multi ani romani!!!
Sa ne fie viata mai buna si mai frumoasa!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Nibi_niki multumesc!!! Asteptam si noi poze de la botezul finutei! 
Mamici sa aveti o zi minunata! Noi speram sa se ridice ceata sa mergem la paradasi in parc.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ale1212xa spune:
neatza fetele
andre lina a nascut azi noapte un bebe frumos si sanatos de 3.200kg
-----------------------------------------
32+ cu
Dragos-Andrei
castelanaC spune:
Buna dimineata fetele, ati facut ochi?
Azi e ziua romanilor, asa ca La multi Ani! la toti romanii de pretutineni!
Eu am petrecut deja de aseara, am fost anul asta si cu fii-miu, nu numai cu sotul la cocktail-ul oferit de Ambasada romana.
Ei cum sa fie, relaxant, mai ales ca anul asta nu a fost decat cu romanii, na buget cica de criza si asa ne-am simtit mai intimi, mai o gustarica, mai o apica, dupa caz.Au aparut si romanasi noi, eram cam 40-50 de romani stransi (fara a calcula partenerii ce nu-s romani).
Eu mandra si semeata cu burtica cu tot, era o alta acolo gravida, insarcinata-n 7 luni, cine credeati ca avea burta mai mare? EU! uite asa. Din nou m-am/ne-am amuzat de cate unul plecat de acasa de 2-3 ani si care deja zici ca este de cateva generatii in jurul lumii, dar stiti cum e, asta face deliciul intalnirilor, daca n-ar fi de cine ne-am mai vb, nu?
Deci una peste alta am venit acasa fara urma de machiaj, la cat am ras cu lacrimi, azi chiar mi-au scris niste fete ca sunt ca pastila de ras terapeutic la ce "perle" imi ies cateodata.
In fine, una peste alta astept sa inceapa bazarul la care am participat efectiv cu planul de baiaie, materiale si ceva lucru manual, ca-mi place orice activitate creativa, daca mai e si cu ceva coordonare... e de-a mea.
Rebiana, merci de urari, ma distrez eu si imi place mie la suete de astea. acum vb cu fetele sa ne mai vedem ca anul trecut de Mos Nico (cand fiecare a venit cu un cadou mic anonim si apoi la sf s-a facut tombola si am plecat acasa cu cadou surpriza de la mosul) dar anul asta e de alegeri, deci iar ne gasim in gasca la amba. aici cam lunar ma vad cu fetele la cate o intalneala, cu unele mai des, dupa gradul de prietenie, disponibilitate.
Intr-un an de martisor am cerut de acasa fire de martisor si am confectionat eu martisoare, am printat felicitari cu ghiocei si pac le-am chemat la o sueta, ce surpriza le-am facut! De 8 martie de anumite zile e clar ca iesim cu fetele, intre romance, realizezi ce vorbaraie, ca la sf toate cele ce-au uitat accentul pleaca cu lectia de romana invatata.
te pup si sa-ti traiasca puiul tau mic.
oanka80, draga mea nu fii copil si nu te incarca de pe acum cu vesti si ganduri negre. Stiri despre necazurile altora sunt si vor mai fi, dar tu sa nu te gandesti ca toate cele intamplate celorlalte ti se intampla si tie. Asa ca daca vezi ca esti mai sensibila invita lumea sa te protejeze in perioada asta, da? Trebuie sa fii optimista draga mea! Vise urate cred ca avem cu toatele, dar vine dimineatacu soarele pe cer care surpriza rasare si pentru noi!!!
In plus, bebe din burtica trebuie sa invete de la mama lui sa fie vesel si optimist!
oanaiacovita, mama ei de dr nebuna care va pune pe drum, pe scari pe unde apuca! imi pare rau, dar calm si stai ca iei tu concediul ala si vezi ca toti nu mai au treaba cu tine, uite asa!
vad ca se vb ce linia neagra, de sarat si legatura cu bebe...
eu am baiat (confirmat la foto de trei ori)
1. nu am linia neagra, oricum eu nu am cine stie ce puf pe mine in general, chiar daca nu-s blonda la podoaba capilara, la ce v-ati gandit?![]()
2. nu am avut niciodata greturi, varsaturi, pofte, nimic de nimic, le-am asteptat, eram pregatita sa le infrunt dar Ellanik nu a vrut sa mi le cedeze neam (stie ea despre ce vb)
3. nu mananc sarat de felul meu, nici carne prea multa. In sarcina asna mi-am facut asa un plan ( m-am tinut cam greu de el) sa pap si ceva carnita, eu daca ar fi la greu vegetale si fructe racoroase.
Acriturile mananc in general, imi plac mult ca orice este acru (necontand aici daca este in saramura sau otet, terminam borcanul dinainte de sarcina oricum).
deci... mai ramane sa confirm cu burticuta mai tuguiata, sa zicem ca a ramar singurul reper... ca as face baiat.
deci... ce concluziune sa tragem nu stiu.
fetele va pup ca trebuie sa ies merg sa vad sala unde se face bazarul, sa-mi dau cu parerea si sa mai coordonez ceva pe ici pe colo.
Va pup si o cafea aburinda cu ceva sandwici cald langa?
o zi buna ca doar e ziua romanilorrrrrrrrrrrr!!!

castelana fericita
22+ 
Rebiana27 spune:
Bravo Andre_lina! Sa va dea Dumnezeu sanatate tie si puiului tau!! 
S-a nascut un alt fulgusor-pufulet!!
Castelana citind ce activitati minunate ai tu acolo imi amintesc de ceea ce obisnuiam eu sa fiu si imi revin in minte motivele pentru care as fugi din Romania, unde ma simt din ce in ce mai incorsetata.
Pupici...
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Castelana citind ce activitati minunate ai tu acolo imi amintesc de ceea ce obisnuiam eu sa fiu si imi revin in minte motivele pentru care as fugi din Romania, unde ma simt din ce in ce mai incorsetata. Pupici... Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
draga mea, si daca-i stii ca niciodata nu ma gandisem sa plec din tara...eu chiar m-as bucura sa lucreze sotul si-n Romania, asa as mai sta pe meleaguri carpatine.
asa a fost sa fie la mine, in cateva luni aveam apartament lichidat in buc, mutat tot ce era de acolo (in 3 tari diferite), firma inchisa, nunta in organizare, mama de pupat si tot asa...cand vine oarba asta...
activitati de genul asta aveam si in tara (ro) sa stii activam in ceva organizatii si cand aveam timp mai participam.
aici da neputand sa mancesc mondenitatile sunt activitatea mea de baza, cu romancele, cu femeile latine, cu latinele americane (simpatice si nebune rau), cu nemtoaicele, cu italiencele, cu cele din corpul diplomatic (aici este distractie ce specimene, dar si de calitate).
Nu te gandi asa, sa pleci, depinde si unde si de ce... e mai complicata treaba dpvd meu.
Fii optimista si sigur va fi bine pana la urma.
Trebuie sa fim asa pentru copii nostrii de-acuma

castelana fericita
22+
elybub spune:
La multi ani fetelor! sunt si eu o burticutza mica de 17 saptamani pe aici, va salut si sper sa ma primiti in grupul vostru.
bebesasha spune:
buna dimineata si la multi ani de ziua noastra!!!

ce faceti azi! cum sarbatoriti?
ioana 22+