Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 4

Ioanact spune:
A intrat Andreea (Andre lina) pe mess, de pe tel mobil, dar raspunde greu..sper sa ne de-a vesti bune si ca vor fi sanatosi amandoi.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Lara spune:
Buna gagici! V-am vazut pozele, oau cate burtici frumoase si tinerele!!
Am mai vazut ca va plangeati de burtici ba prea mari ba ca sunteti cam grase, dar sper ca v-ati calmat ca se supara Dumnezeu pe voi, zau asa. E minunat sa pui pe tine pentru bebe, in perioada asta ai voie!! Si cu cat burtica mai mare cu atat mai dragalase suntem, mie tare mi-e draga burtica mea asa cum e :) Si e mai mare decat la fiicamea si mai funny, ca e mai jos acum si sunt si eu mai mare decat atunci dar sunt atat de fericita! Apropo si eu am linia negra mai accentuata de data asta si as manca numai acrituri si muraturi si sarat.. Chiar ar trebui sa facem un chart sa vedem la urma daca sunt pe bune vorbele babesti.
Specific si ca nu am avut nici macar urma de greturi de data asta. Om vedea ce e, pana acum toti zic ca sigur e baietel. Numai eu si fiicamea mai oscilam
La Multi Ani daca aveti Andrei sau Andree prin preajma, se pare ca printre noi nu e niciuna.
La Multi Ani Luca!! Sa fii cuminte, sanatos si sa asculti pe mami
Lara, 23 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact A intrat Andreea (Andre lina) pe mess, de pe tel mobil, dar raspunde greu..sper sa ne de-a vesti bune si ca vor fi sanatosi amandoi. ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justin(a) ALINA ![]() ![]() ![]() ![]() DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
Doamne ajuta sa fie bine! Daca primesti vesti despre ea sa le impartasesti cu noi, te rog!

Mami de Luca

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui Lara La Multi Ani Luca!! Sa fii cuminte, sanatos si sa asculti pe mami ![]() ![]() |
Multumim frumos!!

Mami de Luca

briza_marii spune:
Vad ca vorbiti de pofte....eu cred ca sunt exceptia care confirma regula. Inainte de sarcina mancam o farfurie de muraturi pe zi, iar o ciocolata zacea si cate 3 saptamani in frigider. Acum e taman invers, as manca dulciuri nonstop, parjituri cu crema, ciocolata, bomboane de cioco....
Viopoate ne mai nimerim pe mess, ca trebuie sa iti dau bataita, ca ai fost in SIR dupa pantaloni de gravida in aceeasi zi cu mine. Daca stiam....in 5 minute eram in SIR, si probam impreuna nadragii cu burta
Rebiana sa iti traiasca flacaul si sa fie baftos in viata!
Ioana si eu urmaresc odiseea de fulgusori, ca naste si Ramonika, o prietena de la subiectul cu TaeBo. Sa le ajute DD pe fete sa nasca usor!
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze21+
Eric Mihai

Ioanact spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Doamne ajuta sa fie bine! Daca primesti vesti despre ea sa le impartasesti cu noi, te rog! ![]() Mami de Luca ![]() ![]() I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Sigur! De aceea v-am si spus ca vb cu ea..numai ca nu cred ca mai stau mult la calc..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA

Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui briza_marii Rebiana sa iti traiasca flacaul si sa fie baftos in viata! |
Multumesc frumos!!

Mami de Luca

honeybaby spune:
Roxana- asta cu ceapa ar fi tortura pt mine . Pai eu nu suport nici sa trec pe langa ea in supermarket dar sa dorm cu ea
Am sa testez Marimer cu apa de mare, poate merge cu ala.
Denisa, 22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
POZE

Ioanact spune:
Un ultim mesaj de la Andreea (ca ma voi duce sa ma culc ) este ca incearca sa-l tina pana maine..adica sa nasca maine.
Rebiana vezi ca mai vb si elefantica pe mess cu ea..poate va mai da si ea informatii!
Va doresc o seara placuta!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina

ellanik spune:
Lara, babestile zic cum ca daca faci linea nigra ,ai baiat.Se pune!O am de la duda pana sub tzitzi.
Daca papi mai mult acrituri faci baiat.Se pune!Mama e exasperata si tzaranii din piata care cand ma vad cum imi sclipesc ochii la butoiul cu muraturi pac!imi taie o gogonica.
Daca nu ai greturi faci baiat.Nu se pune!Eu in trim I am avut rau , greata, varsaturi.Deci 2 din 3.Si bebe e baiat 300%.
Mai devreme facusem o polologhie referitoare la nasterea naturala pt Oanka.Pe scurt: nasterea naturala e normal sa doara ca doar nu storci un cos ,tai o unghie sau faci pedichiura.Prefer sa ma doara inainte de a veni bebe si dupa sa fiu ok.Nu contest rolul terapeutic al cezarienei in conditii de sarituri la trambulina (a se citi vezica lu' mami) cu cordonul ombilical .Nu contesc rolul cezarienei cand bebe se imburica tot si nu vrea sa iasa ca berbecul(cu capul inainte ) si se pune crucis.Nu contest frica ancestrala de nastere a fetelor care aleg aceasta cale.Asta este parerea mea pur si simplu.Si tu , daca vrei sa nasti natural nu trebuie sa te lasi influentata de rau-voitori.Mi se pare complet aiurea sa sperii o graviduta care deja e stresata si cuprinsa de ganduri aiurea.Eu sunt de principiu ca oricat m-as chinui sa-i explic unui locuitor de la Polul Nord ce gust are banana sau sarmaluta in foaie de vitza nu as reusi.deci oricat ar incerca sa ma sperie cu nasterea naturala nu vor reusi.Oricum nu stiu sa descrie perfect senzatia crunta de durere.Asa ca eu dau cu flit si mai rau le iau la misto.faza e ca imi si iese.
Cine ma pomenea aici (vedeti ca deja mi-am pus mainila in shold si ma ratzoiesc cu un zambet shagalnic in coltul gurii) cu optimismul si starea de bine?Pfuai!Nu m-ati crezut pe cuvant vad.A trebuit sa ma "verificati".Dragelor,functioneaza .SIGUR!Si va mai vand un pont:autosugestia.Eu asa il conving pe bebe cand se chirceste in burtoaca(si parca e o tzestoasa cu carapacea in sus asa-i de tare si gogonat).Il rog frumos, ii arat unde sa intinda manute picioare ce are el acolo incordat,il conduc cu mangaierea si sa stiti ca ma si asculta.Aoileu gata!Pfff!Ce m-am intins!
Pup si eu toate fetele si bebeii nastrusnici.
Honey nu te mai gandi la nimic trist.Asa a fost sa fie.Plus ca nici nu ai siguranta 100% ca e asa cum ti s-a spus.La cum se uita doctorii din ziua de azi ...dau niste explicatii la indemana lor ca sa scape mai usor.Eu zic ca daca ar fi fost un al doilea embrion (am citit mult la capitolul fiv unde stii ca se intampla sa se puna mai multi embrioni, se prind 2-3 pe parcurs se mai opreste sau resoarbe unul...dar asta se intampla in trim I, apar sangerari...se vede la eco...)ai fi aflat de mult .S-ar fi eliminat prin sangerare....in trim I.Eu zic sa nu te mai gandesti la nimic trist.Hai fii veselica! +26 cu
George-Theodor
AMR 13 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/