Pufuleti 01.02-2010 (60) Hai Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 16
Eleysa spune:
Da cris ...tinem fata la caldurica ...de fapt toate ar trebui sa avem grija sa ii tinem cat mai mult la caldurica ...chiar daca andre_lina a dat startul asta nu inseamna ca trebuie sa ne ingramadim
...si da o sa am un ginere patriot 

...pup eu de baiat grabit 
Elena,
31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
ale1212xa spune:

HAI andre lina 

curaj mamica...toate suntem cu gandul la tine. In seara asta nu esti singura.
Fetele va rugam sa ne tineti la curent cu noutati daca puteti...deja clar nu o sa mai dorm la noapte

-----------------------------------------
32+ cu
Dragos-Andrei
lia_2009 spune:
scot si eu majoretele pt andre lina

Doamne ajuta sa fie amandoi sanatosi
Cum am mai spus, bb vine cand e pregatit si atunci e pregatita psihic si mamica. Andre lina simtea ea ceva avea bagajul facut.
32 sapt 
mamidepuiuti spune:
felicitari,cris pt cele 2 stelute stralucitoare! 

... abia astept sa le vada alexutzzza ...![]()
![]()
...
mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
33+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
lia_2009 spune:
aylin tarcan, lalitica vad ca vom naste la acelasi spital cu acelasi dr. Eu merg maine la eco de trim III si poate reusesc sa stabilesc ceva detalii ref nastere. Oricum noi trebuie sa ne dam nr de tel ca suntem mai interesate. Acum ma duc la patut ca tot imi da tarcoale stomacul balonata, deranjata nu am mai patit de mult si acum e mai riscant, deci ma bag la pat si ne auzim maine cu vesti bune.
Doamne ajuta sa nastem bb sanatosi
32 sapt 
Eleysa spune:
Acum vorbesc cu andre_lina pe mess..a intrat putin de pe tel mobil ... i-am spus ca o sustineti si ca ne gandim cu toate la ea si mi-a zis sa va transmit ca va multumeste !!!
Elena,
31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti felicitari,cris pt cele 2 stelute stralucitoare! ![]() ![]() ... abia astept sa le vada alexutzzza ...mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze |
multumesc, dar cu siguranta le-am atins azi, asa ca sunt meritul andre_linei si bbelului patriot

Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 7 sapt.!!
mamidepuiuti spune:
apropo de bb patriot... oare ce nume ii va pune andre lina?
mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
33+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elefantica Acum vorbesc cu andre_lina pe mess..a intrat putin de pe tel mobil ... i-am spus ca o sustineti si ca ne gandim cu toate la ea si mi-a zis sa va transmit ca va multumeste !!! Elena, 31+![]() Poze concediu Thassos 2009 Burtica la 24 sapt Burtica la 26 sapt Lucrusoare bb |
Buna!
Nastere usoara Andreea!

..si eu vb cu ea pe mess..cu toate ca sunt de la odiseea pruncilor pretiosi de Mar-Apr., dar m-a adaugat in lista ei de ceva timp, si pastram legatura.
Aa..apropo de prietenul ei (stiu ca plecase si o lasase
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
larisel spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor! Sper ca ati petrecut frumos...daca nu cumva sunteti in toiul unui dans...![]()
Eu am fost azi la dr (sotzul ginecoloagei mele lipsa) si mi-am vazut un pic bb-lushele, numai ca spre deosebire de ea nu mi-a dat prea multe detalii si nici nu a masurat prea multe chestii. Important e ca mi-a zis ca sunt bine si ca au mai crescut un pic...oricum sunt mult mai micutze decat dolofaneii vostri (2.2 kg si 2.15 kg), sper sa recupereze cand or iesi la lumina. Am pus totushi o poza cu inimioarele la semnatura. Se pare ca termenul maxim si din punctul lui de vedere ar fi tot 37 maxim 38 saptamani. De acum merg saptamanal la control.
Mi-a venit azi si termometrul de camera comandat pe net si am mai facut ceva cumparaturi de prin farmacii, am bifat aproape toata lista si m-am mai linistit...dar sunt tare in urma cu cititul, nu stiu cand voi putea recupera pt ca incerc sa trag tare cu pregatirile (calcat, cautat pediatru, curatzenie, cumparaturi).
Va pup pe toate si sper ca aveti vesti bune...
35+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 3 saptamani