Pufuleti 01.02-2010 (60) Hai Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 17
lillyka spune:
scoateti majoretele...
Hai andrelina...suntem alaturi de tine...
Off nu te mai cert ca esti prima, numai sa scapi odata de dureri si contractii.

36+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR 1+ saptamani..aoleu...
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti apropo de bb patriot... oare ce nume ii va pune andre lina? mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze |
Din cate am vb cu ea pe mess, ii va pune numele Pavel Ioan sau o a 2 a varianta Matei Ioan.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
mamidepuiuti spune:
se vede ca e primul pufulet... suntem toate agitate... la urmatorii ni se va parea firesc (sper
)...
bebe patriot sa fii sanatos si sa o faci fericita pe mamica ta luptatoare!
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
34+
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 5+
Eleysa spune:
Ioanact ce ma bucur ca ai revenit printre noi ...chiar daca cu aceasta ocazie ... si ma bucur muuult ca esti la odiseea de martie-aprilie 

..cat despre prietenul ratacitor ...s-a intors inapoi acum cateva luni ... iar acum e pe holurile spitalului ca l-au scos din sala de nasteri ...
Elena,
31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui elefantica Ioanact ce ma bucur ca ai revenit printre noi ...chiar daca cu aceasta ocazie ... si ma bucur muuult ca esti la odiseea de martie-aprilie ![]() ![]() ..cat despre prietenul ratacitor ...s-a intors inapoi acum cateva luni ... iar acum e pe holurile spitalului ca l-au scos din sala de nasteri ...Elena, 31+![]() Poze concediu Thassos 2009 Burtica la 24 sapt Burtica la 26 sapt Lucrusoare bb |
Asa?
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
20+ -posibil tot
cristies spune:
Am intrat sa iau pulsul. Deci Andre_lina da startul in seara asta...
Ii tinem pumnii. Sa treaca contractiile si sa vina bebe sanatos mai ales ca acum o sa aiba si nume.
Deja ma ia raul cand ma gandesc ca sta in travaliu de la ora 8 dimineata... Cand o vrea patriotul sa se nasca?
Va pup si inca o
pentru Andrelina si Ioan!
33+
Ioanact spune:
Un ultim mesaj de la Andreea (eu ma voi duce sa ma culc
) este, ca incearca sa-l tina pe bebe pana maine..adica sa nasca maine.
Va doresc o seara linistita!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui cristies Am intrat sa iau pulsul. Deci Andre_lina da startul in seara asta... Ii tinem pumnii. Sa treaca contractiile si sa vina bebe sanatos mai ales ca acum o sa aiba si nume. Deja ma ia raul cand ma gandesc ca sta in travaliu de la ora 8 dimineata... Cand o vrea patriotul sa se nasca? Va pup si inca o pentru Andrelina si Ioan! 33+![]() |
Cum sa se nasca daca nu i-a pus perfuzia de dilatare?
ci doar diazepam..doar sa se dilate singura..dar cam greu sa ajunga la dilatatia 10 ca sa nasca.Si in plus Dr ei nu e la spital (nu stiu daca l-a anuntat, eu vb cu ea dimineata sa-l/o sune), dar e preulata de alti Dr care spune ea ca se comporta bine.
Gata! Acum am plecat..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
20+ -posibil tot
Eleysa spune:
Vorbesc cu andre_lina in continuare ...se pare ca i-au bagat nishte sedative ...a luat-o faorte tare somnul ...cica era sa cada in Wc, dar durerile de la contractii tot nu au scazut in intensitate
...iar numele lui bebe cica o sa il hotarasca cand o sa il vada prima data ...
Elena,
31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
cris.dogarel spune:
lasam niste agitate pentru andre_lina, dar sa fie pentru nasterea de MAINE. in noaptea asta i-ar prinde bine putin somn, d-aia o sedeaza si aia, cred.

nastere usoara, andre_lina&bebe
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!