Pufuleti 01.02-2010 (60) Hai Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 15
mitumac spune:
[purple]Doamne ajuta sa fie totul bine...Chiar ca te ia cu calduri...noi ne gandeam ca mai avemmmmmmmmmm....si iata sa surprizele vor sa apara...
Multa putere si sanatate Andre_lina iti dorim toate fetele...
30
alicredo spune:
andre_lina
ptr tine si ptr bb ca sa fie totul bine...
mi-ai dat niste emotii...mai ales ca radeam impreuna pe mess cand aveai 32 de saptamani si mi-ai spus ca sa nu ma sperii ca si eu o sa am burta tot asa de mare ca a ta...sunt cu lacrimi in ochi alaturi de tine.Doamne ajuta sa fie totul bine!!!!!!!

ptr tine, femeie curajoasa ce esti!
30+ 
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elefantica Acum am vorbit si eu cu andre_lina ...e in sala de nasteri...cand nu are contractii este chiar bine dispusa...bebe e asezat in pozitia corespunzatoare dar mai micut...cica de cand au primit partea se poarta toti super bine cu ea ...ba chiar o asistenta foarte draguta ia spus ca poate veni tatal la ea in sala de nasteri ...aaa si mi-a spus sa va rog sa va rugati pentru bebe patriot care o sa vina pe 1 decembrie ... asa ca ![]() ![]() bebe patriot sa vii pe lumea sanatos si sa umpli de fericire viata parintilor tai ![]() Elena, 30+![]() Poze concediu Thassos 2009 Burtica la 24 sapt Burtica la 26 sapt Lucrusoare bb |
pai prietenul ei a venit la spital?, ca eu am inteles ca e singura. ar fi tare bine sa fie cineva cu ea in noaptea asta...
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 7 sapt.!!
Eleysa spune:
Nu stiu daca a ajuns inca, dar stiu ca era pe vine ca sa zic asa ... normal ca nu trebuia sa stea singura ...daca nu se ducea el ...ma duceam eu ...mai ales daca se permite sa intre cineva la ea acolo ...
Elena,
30+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
Wow ...la mine s-a mutat toata grandina de zarzavat ...ce morcovei...nu imi vine sa cred ca am ajuns si aici ...Doamne ajuta!!!
Elena,
30+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
dastefa spune:

Hai Andre_lina Doamne ajuta sa fie totul bine

si pt fetele care vb cu ea la tel transmiteti-i ca are un bb vedeta ,ne-a tinut pe atatea cu sufletul la gura ,performanta pe care nu stiu daca ceilalti o vor atinge
eu nu prea am activat in schimbul 3 dar cred ca la noapte cand ma trezesc pt susu deschid special pt ultimile vesti
Mihaela
32+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
PrettyBaby spune:

HAI ANDRE_LINA
HAI BEBE PATRIOT

TOT
DE
SI
DIN BURTICI SUNT LANGA VOI SI VA SUSTINEM!!!

![]()
Diana
31+
nicolcris22 spune:
Buna seara mamici!
Nu am reusit sa intru de 2 zile pe DC si acum ce gasesc????Am recuperat din urma la citit....nu-mi vine sa cred ca Andrelina naste in noaptea asta!!Scot si eu majoretele sa o incurajam!!!Fi tare...totul va fi bine!

Hai Andrelina
Domane ajuta sa fie bine bebele!!!
31+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
alicredo spune:
si cand ma gandesc cum o felicitam ca si-a terminat bagajul ptr spital.a stiut ea de ce...instinctul asta....mii s-a ridicat parul pe mana am asa niste emotii ptr ea...
30+ 
cris.dogarel spune:
elena, se pare ca ai un ginere grabit si hotarat. ai grija, tu tine fata la caldurica, sa fie "complementari", da?

aaa, si patriot
cel putin de ziua lui vor fi liberi toti prietenii![]()
![]()
![]()
![]()
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!