Pufuleti 01.02-2010 (60) Hai Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Eu zic ca acuma ar fi buna o intalnire cu burticile odiseii, pe ceas de seara, sa ii facem galerie direct sub fereastra salii in care se afla!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui linioara
...vreau sa le intreb si eu pe fetele care au card la medlife... cum ati facut? M-ar interesa si pe mine un abonament din ala de 10 euro pe luna daca ziceti ca include asemenea bunatati:) In eventualitatea in care ai vrea sa nasti la medlife ai obtine vreo reducere avand un astfel de abonament?

Linioara, cred ca il poti face doar prin firma. Eu asa am facut si mi-l platesc eu. Insa atentie! abonamentul este pentru clinica, nu pentru spital. deci, tot ce tine de internarea in spital se plateste separat si nu intra in aceste abonamente, indiferent de care e. Si eu am sperat acelasi lucru, dar nu a fost sa fie

Ratusca 30+

Si cat timp dureaza sa faci un abonament din ala?
Pe abonamentul tau te poti duce la consultatii si cu bebe?
Si incheie medlife contract cu firma chiar daca numai io vreau abonament din ala?
Scuze ca te bombardez cu intrebari, dar vreau sa ma lamuresc daca are vreun sens sa ii bat la cap pe cei de la firma sa faca un astfel de abonament pt mine:)

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Doamne ajuta sa fie bine Andre_lina si bebe!!
Mi se pare cu atat mai urat, alarmant si neprofesionist ca toate astea se intampla la un spital din capitala!! Scuzati expresia, dar mie mi-e scarba de sistemul sanitar din Romania!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Mi-am adaugat si eu numarul de telefon la contacte pe mailul comun, just in case

Ratusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Any news fetele?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
...vreau sa le intreb si eu pe fetele care au card la medlife... cum ati facut? M-ar interesa si pe mine un abonament din ala de 10 euro pe luna daca ziceti ca include asemenea bunatati:) In eventualitatea in care ai vrea sa nasti la medlife ai obtine vreo reducere avand un astfel de abonament?

Linioara, cred ca il poti face doar prin firma. Eu asa am facut si mi-l platesc eu. Insa atentie! abonamentul este pentru clinica, nu pentru spital. deci, tot ce tine de internarea in spital se plateste separat si nu intra in aceste abonamente, indiferent de care e. Si eu am sperat acelasi lucru, dar nu a fost sa fie

Ratusca 30+

Si cat timp dureaza sa faci un abonament din ala?
Pe abonamentul tau te poti duce la consultatii si cu bebe?
Si incheie medlife contract cu firma chiar daca numai io vreau abonament din ala?
Scuze ca te bombardez cu intrebari, dar vreau sa ma lamuresc daca are vreun sens sa ii bat la cap pe cei de la firma sa faca un astfel de abonament pt mine:)

Cristina 30+

Dureaza cateva zile, pana iti emite efectiv cardul. Ei nu zic nu nici la un singur abonament, insa va costa 50 EUR, nu 10, cu cat sunt mai multi, cu atat e mai ieftin.

Cu bebe nu cred ca te poti duce, el va avea nevoie de un abonament separat. Dar, eu de exemplu, am medicul de familie la ei, care este oricum gratuit (deci nu tine de abonament) si tot la dansa intentionez sa il inscriu si pe bebe. Cand s-o ingrosa gluma cu ceva chestii mai serioase, il duc la pediatru next door contra cost sau vad eu atunci ce oferte au pentru putulicile astea mici

Ratusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

nu. cand i-am trimis reply la mesaj cu incurajari si un alt nume de medic din Polizu pe care-l stiam, a zis ca sa nu sun ca economiseste bateria, ii vine incarcatorul mai tarziu
apropos, are cineva vreun medic din POlizu? care sa nu fie in rahatul asta de fara plata...

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna seara, fete morcovii

Am intrat sa vad ce face Andrelina si ...nu-mi prea place ce aud...da' sper sa fie bine pana la urma

Vivi, imi pare rau ca ai patzit-o, dar o sa ai grija si o sa fie bine. Sa stii ca m-am gandit mult daca sa-ti atrag atentia sau nu, pt ca nu vroiam sa ma bag in seama aiurea, insa acum ma bucur ca am facut-o.E spre binele bebeului.Sa fie sanatos si sa se nasca cand e cel mai bine pt el.Sanatate si tie!
Da, mai e o mamica aici cu aceeasi problema.E vorba de Roco1617.

Emanuelle, bine ai venit!

Onitza - cate gagici are paulica asta al tau

Arwen - f funny video cu bebica cu piciorusele.Da' oare nu i se deformeaza daca le tine mult in pozitia aia?

Cristies - ai o lada de morcovi? Ai strans de la toata lumea de pe-aici? Am si eu vreo doi, ti-i dau tie daca vrei, ma lipsesc bucuroasa de ei

Ratzusca - eu am fost de cateva ori deja in pantaloni de trening la serviciu, pana mi-am gasit "pantaloni cu burta".Ma doare la basca, nu se vede de dupa birou, decat sa-l stranga pe bebe
Imi amintesc cand radeam de baietii mai burtosi din gashca de le ziceau unii "ti-ai luat tricou cu burta, ma?" ...asa si eu acuma...pantaloni cu burta.

Ma duc la "aruncati din tren " ca au fost gagicile prin Iasi, sa vad cat au produs
...Sper maine sa gasesc vesti bune despre Andrelina...

27+..9 kile
AMR....28 de zile pana la urmatorul eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

vedeti ,fetelor,de ce m-am plans eu ca nu vreau si nu vreau sa nasc pana anul viitor?...cu cine sa nasc? singura?
pt andre_lina

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Buna fetele..
Citesc si nu-mi vine sa cred...
Andre_lina
fetele care va stiti cu probleme... luati aminte...
Din ce in ce mai des aud de nasteri inainte de 40s.. cel putin la odiseea vecina...
Chiar azi vorbeam cu cineva si despre jobul 2 asta al meu... zici ca sa mai faci un banutz... ca dee... trebuie... dar am obosit saptaman trecuta...
azi iar am stat.... noroc cu 1 dec si apoi inca 2 zile si gata...
Dar eu stau cel putin cu no-spaul langa mine...
Am cam terminat si a doua fasie dintr-o saptamana... E drept acum dk simt ceva ii dau cu 2... sper sa nu avem surprize...

33+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput