Pufuleti 01.02-2010 (60) Hai Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

cris.dogarel ms burticoasa...cred ca trebuie sa intru pe mess nu..ca pe mail nu am gasit

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanuelle

Buna fetelor. Sper ca mai aveti un locushor si pentru o viitoare mamica putin cam timida.

Va urmaresc inca de la inceputuri si m-am bucurat si intristat alaturi de voi. Nu m-am alaturat voua mai mult din superstitie, din teama ca daca fac publica fericirea mea, aceasta imi va fi luata. Acum sunt mai increzatoare ca vom reusi si vom avea bebele mult visat alaturi de noi.

Datele mele sunt DN 28.07.1980 UM 11.05.2009 DPN 15.02.2010 cu un carucior roz.

Ii tin si eu pumnii Andrelinei si ma rog ca bebele ei sa mai stea la caldurica macar un pic.

Raluca Emanuela 29+ Sara Maria

Bine ai venit! Hei, esti nascuta in aceeasi zi cu mine

Scrie mai repede cele 10 mesaje, ca sa scapi de monitorizare. Spune-ne unde nasti, cu ce doctor, ce greutate are fetita etc.

Ratusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui PrettyBaby

cris.dogarel ms burticoasa...cred ca trebuie sa intru pe mess nu..ca pe mail nu am gasit

Diana 31+

pe mail, la "Contacts". sigur e.

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Roco, si merci de intelegere.
Sper sa te faci bine cat de repede si sa nu il afecteze pe bebe.
Si nu ne invidia, daca la voi e haotic la noi e... incredibil.
Azi de exemplu medicii sunt in fara plata acasa (nu toti dar o mare parte). Asa ca...

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Multumim Cris.dogarel de informatiile despre Andre_lina. E bine de stiut cu No-spa-ul. II tinem pumnii sa iasa bine, orice ar fi sa se intample. Stiti reclama de la kissfm cu "scoteateti-i domle castile din urechi ca nu mai nastem nici poimaine"? E un sambure de adevar... asa nu mai auzi toate grozaviile.

Onitza, frumos si Paul si fetitele si mamica. V-ati distrat de minune acolo!

Frumoase tare lucrusoarele Lucia. Chiar ai fost foarte eficienta.

Cris_mario, Ratusca ce cadouri ati primit? Ca Andre_lina ne-a zis de aseara.

Va pup si mai intru...cand mai fac si cate ceva.

33+

Hi-hi, eu am primit hainute de gravi desi tot insist ca nu mai are rost avand in vedere ca mai am mai putin de doua luni, la nevoie ma duc la munca in pantaloni de trenning

Si, lucrul cel mai important, foarte multa dragoste de la cei din jurul meu .

Iar maine imi fac singura un cadou, ma duc la o ecografie sa il vad pe bebe si sa verific arterele uterine

Ratusca 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

sa ne mai distingem putin...www.youtube.com/watch?v=L8q3UJDL_74&feature=related" target="_blank">bebelina somnoroasa

28+s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Vai ce dulce e asta mica, cum se trezeste imediat ce scapa piciorusele alea grasune din manute
Si fi-miu la ecografii numai asa il gasim, cu capul in jos si cu picioarele in cap, deci mare minune daca nu-mi face si el faze din astea

Ratusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Burticilor,

Stiu ca nu e un moment prea bun acuma, ca suntem toate cu sufletul la gura, asteptand vesti de la Andrelina, dar vreau sa le intreb si eu pe fetele care au card la medlife... cum ati facut? M-ar interesa si pe mine un abonament din ala de 10 euro pe luna daca ziceti ca include asemenea bunatati:) In eventualitatea in care ai vrea sa nasti la medlife ai obtine vreo reducere avand un astfel de abonament?

Alex, io am cumparat cadita de la inglesina. Vrei sa ma intrebi ceva despre ea?

30+

Mergi la inceput

Offf, innebunesc de nervi cand citesc mesajele Andrelinei... mi se pare incredibil ce se intampla, cu doctori plecati, cu bebe nemonitorizat!!! Sistemul nostru sanitar are un talent sa iti rapeasca exact clipele cele mai frumoase din toata sarcina, momentele in care se naste copilul. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de infiorator o fi in sala aceea de pretravaliu, cu toate nebunele care nu-si tin gura doar doar povestesc tot felul de prostii

Andrelina, sa fii tare ca scapi tu de acolo si o sa fii prima privilegiata dintre noi care isi va tine odorul in brate!

Ratusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

pt Andre_lina sa fie totul bine. Curaj si sa stii ca suntem alaturi de tine!

Mirela 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui linioara

Burticilor,

Stiu ca nu e un moment prea bun acuma, ca suntem toate cu sufletul la gura, asteptand vesti de la Andrelina, dar vreau sa le intreb si eu pe fetele care au card la medlife... cum ati facut? M-ar interesa si pe mine un abonament din ala de 10 euro pe luna daca ziceti ca include asemenea bunatati:) In eventualitatea in care ai vrea sa nasti la medlife ai obtine vreo reducere avand un astfel de abonament?

Alex, io am cumparat cadita de la inglesina. Vrei sa ma intrebi ceva despre ea?

30+

Linioara, cred ca il poti face doar prin firma. Eu asa am facut si mi-l platesc eu. Insa atentie! abonamentul este pentru clinica, nu pentru spital. deci, tot ce tine de internarea in spital se plateste separat si nu intra in aceste abonamente, indiferent de care e. Si eu am sperat acelasi lucru, dar nu a fost sa fie

Ratusca 30+

Mergi la inceput