Fibrom uterin (26)
Raspunsuri - Pagina 14
lyly_mar spune:
Va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune.Eu sunt binisor ,maine cred ca ies din spital.Bluel,maine iti dau toate detalile.pupici la toate fetele
cristela spune:
Buna fetelor! Ma bucur sa aud ca sunteti toate bine!!!
Si eu sunt la fel, cu serviciu, cu sala, cu proiectul bebe:) Deocamdata se lasa asteptat...Bluel, eu fac acupunctura din octombrie anul trecut, o sedinta pe saptamana...e adevarat ca m-a relaxat, dar deocamdata atat...si de verificat, chiar nu stiu ce sa mai verific- sotul- spermograma&spermocultura, anticorpi, grupa de sange si RH, eu- hormonale, analize generale, analize de anticorpi, HSG pentru trompe, am facut pana si analizele de trombofilie, n- ecografii, ...am avut un HCG pozitiv in iulie si ginecologul a zis ca a fost un avort spontan, de atunci nimic...am repetat si hormonalele si tot OK sunt, la ecografii se vede la fel, ca fibroamele n-ar bloca nimic, trompele sunt permeabile, daca am avut un avort spontan sunt si functionale...
O sa mai fac si eu o ecografie la Dr. Herghelegiu luna asta sau in martie, sa mai vad ce fac fibroamele...in rest, cu Dumnezeu inainte, eu una analize/ investigatii nu stiu ce as mai putea face, relaxata sunt si de la acupunctura si asa in general, ca n-am nimic stresant/presant la serviciu sau in viata de zi cu zi...poate nu trebuie decat rabdare...si credinta...
Va pup si va astept cu vesti bune!
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
slimatei spune:
offf, Doamne de cand n-am mai dat pe aici...acum mi-e si rusine sincer...
ba nu am avut comp...ba am avut prb cu comp...si cand intram intre reprize... ba intram la scutece si la mamici de italia..in rest...
nici nustiu cum sa incep...imi cer mii de scuze pt absenta asa de lungadar sa stiti ca nu v-am uitat..
imi aduc aminte ca odata am dat sa scriu un mesaj lung dar cu comp pe jum stricat cred ca s-a sters nu m-am mai uitat daca a ajuns s-au nu ...sincer nu m-am mai actualizat cu ce s-a mai intamplat prin urma..sper sa reusesc sa-mi fac timp sa recuperez cate ceva....
mereu spre rusinea mea, imi aduc aminte de voi de cate ori ma gandesc la blestematul ala de fibrom..sincer nici nustiu ce s-a mai intamplat cu el..caci nici nu am mai reusit sa-mi fac o ecografie macar..daca nu prezinta simtome si nu deranjeaza..asta da neglijenta
..ma voi trezi intr-o buna zi cand voi vrea sa-l fac pe bb2 si ma voi trezi ca nu voi putea...
despre noi ce sa va zic..ar fi multe de impartit cu voi...timp sa am...poate voi recupera pe parcurs...incep sa fac un rezumat asa scurt:
am avut 2 ani cu bune si rele... toate au trecut ..au mai ramas sechele...dar asta e!nu le putem avea pe toate..
anul asta vad ca a inceput cat de cat mai linistit si oarecum plin de sperante...
Stefi creste s-a facut o domnisorica mare si isteaza..incapatanata dar cumincioara..macar de asta nu ma pot plange..e ascultatoare dar si nazdravana..cum altfel..n-ar fi copilas
in rest ce sa va mai zic..suntem bine..sper sa revin cat mai in forta.... intre timp va pot lasa cateva pozici noi cu poznasa?
va pup pe toate !
si promit sa recuperez si sa trec mai des
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Bluel spune:
Ce liniste pe aici, ce faceti fetelor?
Slimatei, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi sa ne mai dai vesti despre voi, 2 ani au trecut? Nu imi vine sa cred! Adica ce ma mai mir, Bubu face si el 1,6 ani pe 19! Am vazut pozele, ai o fetita foarte reusita! frumoasa foc! Poate ti-o iau de nora! Cat despre neglijenta, join the club, pe mine m-au tras fetele de urechi, dar le raportez ca mi-am facut programare pe 23 martie la Iosup, m-a intrebat asistenta in cate luni sunt (ca de obicei gravidutele se duc la el) si i-am raspuns ''Sa vedem in cate luni sunt fibroamele! "
Lyly , ce faci? cum te simti?
Fug, ca nu ma mai lasa Bubu, trebuie sa-i acord toata atentia, altfel se supara pe mine
Va pup pe toate
Gina36 spune:
Buna fetele!
Lyly sper ca ai ajuns acasa si ai inceput recuperarea si in 6 luni sau maxim 1 an sa ne dai vestea cea mare a celor doua liniute
Bluel stiu ca si tu iti doreai fetita pana sa vina Bubu si acum nu il dai nici pe 10 fetite. Cred ca acelasi lucru il pot spune si eu, caci da o sa am un baietel. Sunt fericita chiar daca in momentul aflarii vestii am fost putin dezorientata, Am timp 3 luni d aici incolo sa ii gasesc un nume sau doua care sa ne convina la amandoi (si sotu' tre' sa-si dea cu parerea!)
Ecografia mi-a adus numai vesti bune, bebe este sanatos, are tot ce-i trebuie, acum asteptam sa ajunga la termen si sa-mi tin in brate puiul meu dorit.
In rest pup toate fetele si va astept cu vesti bune!
Gina 23 +
lyly_mar spune:
Buna dragutelor,
Eu sunt acasa de joi.Sunt biniso,.ma mai tine,ma mai doare dc stau mult in picioare, dar o sa treaca.Ma duc la control la 3sapt,la 6 sapt.Tb sa ma protejez f mult ,in sensu sa nu ridic greutati ,de loc,avand in vedere ca eu vreau sa fac pauza minima si sa incerc sa raman cat mai repede.
Blue,operatia este clasica,ca la cezariana,cam 15 cm.Nu se vede din chiloti, normali,nu chiloti de mamaie.Te asteptam sa ne spui ce ai facut la eco.
Gina,sa stii ca si eu imi doresc fetita(e),dar la cate am vazut in spital.......mai bine ca este baietel Sa fiti sanatosi si cuminti amandoi!
Cristela ,mai faci acupunctura?Ca am mai auzit in spital de persoane care au facut si dupa, au ramas gravi!?
tana ce face printesa?Tu esti bine?
Kyky sa fiti sanatosi, mancaciosi si sa cresteti mari!
Ninia bine ca esti bine!
si va astept cu vesti bune! Doamne ajuta!
Sa nu ne pierdem speranta ca or sa vina si bebeii la noi!
Va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune si ca ati fost alaturi de mine!
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyly_mar Buna dragutelor, Eu sunt acasa de joi.Sunt biniso,.ma mai tine,ma mai doare dc stau mult in picioare, dar o sa treaca.Ma duc la control la 3sapt,la 6 sapt.Tb sa ma protejez f mult ,in sensu sa nu ridic greutati ,de loc,avand in vedere ca eu vreau sa fac pauza minima si sa incerc sa raman cat mai repede. Blue,operatia este clasica,ca la cezariana,cam 15 cm.Nu se vede din chiloti, normali,nu chiloti de mamaie.Te asteptam sa ne spui ce ai facut la eco. Gina,sa stii ca si eu imi doresc fetita(e),dar la cate am vazut in spital.......mai bine ca este baietel Sa fiti sanatosi si cuminti amandoi! Cristela ,mai faci acupunctura?Ca am mai auzit in spital de persoane care au facut si dupa, au ramas gravi!? tana ce face printesa?Tu esti bine? Kyky sa fiti sanatosi, mancaciosi si sa cresteti mari! Ninia bine ca esti bine! si va astept cu vesti bune! Doamne ajuta! Sa nu ne pierdem speranta ca or sa vina si bebeii la noi! Va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune si ca ati fost alaturi de mine! |
nicooleta27 spune:
Buna fetelor,,,am revenit,,,gata cu plimbarile gata cu toate,,,munca ,,,si educatie copil.
Bluel,,,sunt geloasa adica preferi ingerasul lui Slimatei decat pe Ingerasul meu,,,i a vezi tu,,,eu mam abonat prima la BUBU tau. (AM GLUMIT)
SLIMATEI ai un ingeras de fata, credeam ca numai Irinei ii place sa trebaluiasca pe la bucatarie dar vad ca si altii,,,SA TI TRAIASCA SI SA TE BUCURI DE EA.
Eu am fost in Romania si mi am facut curaj sa merg la gineco, spre surprinderea mea totul este nu bine ci ffff bine, inamikul a ramas la 5 cm si oricand ma pot aapuca de al doilea bb dar mai asteptam putin.
BLUEL de ce iti faci probleme,,,fiecare copil e unicat, unii mai lenesi altii mai ageri, toate la timpul lor. Nepotelul meu face in aprilie doi ani si nu vb deloc,,,deci,,,va vb el intr o zi. Mai rau este ca de cand a prins sa mearga se batee cu Irina dar nici a mea nu l iarta,,,,pana sa ,earca la culcare isi platesc unul altuia datoriile,,,
ARINNA unde esti? Sper ca esti bine si ca ai luat toate examenele.
LYLY sanatate multa, gandeste pozitiv si totul va fi ok.
slimatei spune:
bine v-am regasit fetelor ...spre rusinea mea..tot n-am reusit sa recuperez dact cate ceva din urma...
va multumesc de complimente
sunteti dulci.. asa ce ma ung la suflet...
vad ca sunt si fete noi
..nu ma bucur scuzati..ca asta nu e de bucurat
va doresc tuturor sa puteti sa va indepliniti visul si sa aveti bb-ii mult doriti..sa va vedeti visul cu ochii..
sa va bucurati de bb-ii care ii aveti si multa,multa fericire!
ma scuzati ca generalizez nu vreau sa fac gafe....pah..pana ma mai pun un pic la curent...
pana una alta va promit ca nu mai fac pauze asa mari ..si sa trec mai des pe la voi...
va las sa vizionati si prima zapada a lui stefi
si mersul pe bicicleta
asa e am fata mare... si ma mir eu de cat a crescut...
ma uimeste si imi umple sufletul in fiecare zi...
DD ajuta sa aud si despre voi ..sa va vedti visele implinite si sa va laudati puii...
numai bine va doresc si un Sf Valentin frumos si cu succes! stiti voi la ce ma refer...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
cristela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyly_mar Buna dragutelor, Eu sunt acasa de joi.Sunt biniso,.ma mai tine,ma mai doare dc stau mult in picioare, dar o sa treaca.Ma duc la control la 3sapt,la 6 sapt.Tb sa ma protejez f mult ,in sensu sa nu ridic greutati ,de loc,avand in vedere ca eu vreau sa fac pauza minima si sa incerc sa raman cat mai repede. Blue,operatia este clasica,ca la cezariana,cam 15 cm.Nu se vede din chiloti, normali,nu chiloti de mamaie.Te asteptam sa ne spui ce ai facut la eco. Gina,sa stii ca si eu imi doresc fetita(e),dar la cate am vazut in spital.......mai bine ca este baietel Sa fiti sanatosi si cuminti amandoi! Cristela ,mai faci acupunctura?Ca am mai auzit in spital de persoane care au facut si dupa, au ramas gravi!? tana ce face printesa?Tu esti bine? Kyky sa fiti sanatosi, mancaciosi si sa cresteti mari! Ninia bine ca esti bine! si va astept cu vesti bune! Doamne ajuta! Sa nu ne pierdem speranta ca or sa vina si bebeii la noi! Va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune si ca ati fost alaturi de mine! |
Lyly, recuperare usoara si grabnica!
Acupunctura eu fac din octombrie continuu, o data pe saptamana, deocamdata nu am ramas insarcinata...deci...mai asteptam:) Sper macar sa se mai fi redus fibroamele, merg luna asta sau viitoarea la o eco, sa vad ce mao fac.
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”