Fibrom uterin (26)
Raspunsuri - Pagina 15
cristela spune:
Fetele, am vestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Am facut ieri dupa-amiaza doua teste de sarcina, un Barza Gold si un Minut, primul s-a pozitivat clar, al doilea foarte slab, azi dimineata am mai facut 3, unul First Response- s-a pozitivat imediat, un Barza gold, s-a pozitivat slab si un Sure Check, foarte - foarte slab pozitiv. Dar am facut si analiza de sange la Medlife, HCG-ul si a iesit valoare 93.97, trebuia sa fie mai mic ca 3 ca sa fie negativ, asa corespune la sarcina de 4 saptamani. Sunt in ziua 28, dar eu nu aveam CM-uri foarte regulate, erau intre 24-27 de zile.
Deci se pare ca sunt insarcinata! As vrea sa merg astazi si la ginecolog, macar sa discut cu el, mai ales ca am avut avortul ala spontan, data trecuta cand mi-a iesit HCG-ul pozitiv.
Fetele care isi dorec sa ramana insarcinata, va doresc sa veniti si voi curand cu vesti la fel de bune!
Eu una parca nu realizez ca e vorba de mine!
Pupici!
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristela Fetele, am vestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Am facut ieri dupa-amiaza doua teste de sarcina, un Barza Gold si un Minut, primul s-a pozitivat clar, al doilea foarte slab, azi dimineata am mai facut 3, unul First Response- s-a pozitivat imediat, un Barza gold, s-a pozitivat slab si un Sure Check, foarte - foarte slab pozitiv. Dar am facut si analiza de sange la Medlife, HCG-ul si a iesit valoare 93.97, trebuia sa fie mai mic ca 3 ca sa fie negativ, asa corespune la sarcina de 4 saptamani. Sunt in ziua 28, dar eu nu aveam CM-uri foarte regulate, erau intre 24-27 de zile. Deci se pare ca sunt insarcinata! As vrea sa merg astazi si la ginecolog, macar sa discut cu el, mai ales ca am avut avortul ala spontan, data trecuta cand mi-a iesit HCG-ul pozitiv. Fetele care isi dorec sa ramana insarcinata, va doresc sa veniti si voi curand cu vesti la fel de bune! Eu una parca nu realizez ca e vorba de mine! Pupici! “Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.” |
cristela, ,ma bucur pentru tine!sa fi sanatoasa si sa ai un bebe cuminte si sanatos si sa ste ala mami in burtica atat cat trebuie!pana te duci la dr, ia uyrogestan/duphaston,asa preventiv.Ai vazut ca ajuta acupunctura??!!
Hai,trimite barza la noi!Intai pe la Ninia si pe la celelate fete care vor repede,repede.....si dupa ce se mai odihneste ,trimite-o la mine!
cristela spune:
Lyly, multumesc! Nu stiu cat sau daca acupunctura a ajutat sa raman insacinata, cert este ca eu m-am simtit mult mai relaxata dupa cateva sedinte.
Am luwat utrogestan dimineata, acum o sa il sun pe ginecolog, mi-am facut oricum programare pentru orele 19.00 la el dar as mai fi vrut sa-l intreb ceva pana atunci.
O trimit, fara grija! Sper sa te recupereze si tu repede-repede!
Pupici!
Bluel spune:
Cristela, in sfarsit o veste pe care o asteptam de mult timp pe aici! E sigur bb, dar pana iti confirma si doctorul ca totul e bine tinem pumnii si facem galerie!
Fetelor, vedeti ca se poate? Hai, care e urmatoarea? Primavara asta ma astept sa ploua cu bb aici, unul pentru fiecare dintre voi!
Ninia81 spune:
Cristela, mi-au dat lacrimile de bucurie! Felicitari din suflet scumpa mea si o sarcina usoara si pana la termen!
Visul nostru
cristela spune:
Multumesc inca o data pentru felicitari! Tuturor!
Am fost la doctor, mi-a zis evident ca sarcina este mult prea mica ca sa se vada ceva la vreo eco (am 3 saptamani si 6 zile de la ultima menstruatie) si sa anulez programarea de la eco de maine si ca cel mai important este acum sa urmarim valoarea HCG-ului, pe care trebuie sa il repet in 48 de ore (miercuri dimineata) si daca totul e ok ar trebui sa fie dublu decat valoarea de astazi, asa o sa ne dam seama daca nu e o sarcina extrauterina (doamne fereste! ), daca e sarcina in evolutie, etc.
Mi-a dat pentru sustinere, ca am avut avortul ala spontan in iulie anul trecut, arefam (progesteron) de luat de 2 ori pe zi si no-spa de 3 ori pe zi ca sa evit orice fel de contractii/dureri in zona care ar putea fi cauzate eventual de fibroame. Si evident sa continui cu acid folic, o pastila pe zi.
Mi-a mai dat de repetat niste anticorpi, care la analizele din iunie anul trecut iesisera negativi, iar cu restul de analize si eco o sa vorbim dupa ce am valoarea HCG-ului.
Si n-am scapat de tuseul vaginal, a zis ca uterul se prezinta bine, usor marit din cauza fibroamelor (nici astea n-au scapat nepipaite). Mi-a mai zis ca fara activitati fizice si sexuale, cel putin pentru moment, pana ne dam seama cum stau lucrurile, fara fumat (nici n-am fumat vreodata), alcool , cafea (maxim o ceasca mica pe zi, dar mai bine fara), condimente, alte medicamente in afara celor prescrise de el. Mai ales ca eu m-am chinuit un pic sa raman si am si mici probleme (respectiv fibroamele).
Cam atat. Asa ca acum astept HCG-ul de miercuri.
cristela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ninia81 Cristela, mi-au dat lacrimile de bucurie! Felicitari din suflet scumpa mea si o sarcina usoara si pana la termen! Visul nostru |
Ninia, te astept si pe tine cat de curand cu vesti la fel! Multumesc inca o data!
Ninia81 spune:
Cristela, Doamne ajuta sa fie totul bine!Ti-am zis eu ca ne vedem la o plimbare in parc cu carucioarele?
Visul nostru
Gina36 spune:
Buna fetelor!
Cristela felicitari !!!! Ma bucur pentru tine. Sa dea Dumnezeu sa fie o sarcina usoara si la termen.Ce bine imi pare ca a mai aparut o burtica pe forum. Eram destul de stinghera, Criss intra destul de rar asa ca inca o data bine ai venit in randul gravidutelor. Si mie mi-a dat la inceputul sarcinii arefam, una la 12 ore, acid folic, una pe zi si obligatoriu pe toata perioada sarcinii elevit care este recomandat de obicei de medicul de familie. Sa-ti iei neaparat! Acum iau duphaston si utrogestan pentru mentinerea sarcinii pana la saptamana 32. Vom reusi!!
Fii optimista ca pasul cel mare este facut deja.
Ninia cred ca este randul tau sa ne dai vestea cea mare!!
Lyly recuperare grabnica si asteptam vesti bune!
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc sa veniti cu vesti bune!
Gina 23 +
cryss30 spune:
Buna fetelor mii de scuze ca intru asa de rar dar nu pot sta mult pe sacaun asa ca...........asta e motivul pentru care nu am scris.
Cristela felicitari asta da veste buna,ai incredere in Dumnezeu ca El face minuni.Sa ai o sarcina usoara iar bebe sa stea in burtica pana la termen.Doamne ajuta.
Tana banuiesc ca ti-a trecut sangerarea si acum ai inceput sa-ti mai revii.La cate saptamini ai nascut fetita?Ce fel de anestezie ai facut?
Gina am vazut ca ai baietel ca si mine felicitari si sarcina usoara in continuare.
Eu sunt binisor, ma confrunt cu ceva contactii dar iau ginipral 1tb/8h,bebe a crescut bine iar joi o sa mergem la morfologia de trimestrul 3.
Pe 4 martie mergem la control iar pe 20 martie s-ar putea sa aiba loc mare intalnire.O sa incep saptamana asta sa fac dexametazona pentru dezvoltarea plamanilor lui bebe.Profesorul a zis ca tinta noastra e 20 martie.DPN meu este pe 10 aprilie deci pe 20 martie o sa am cam 37 de saptamani, sper ca totul va decurge bine si vom trece peste toate neplacerile provocate de o operatie.
O sa mai intru sa va mai spun cate ceva despre cum decurg lucrurile.
Sper sa aud numai de bine si Cristela sa fie prima dintr-un lung sir de viitoare mamici.
32+