Fibrom uterin (26)
Raspunsuri - Pagina 13
Ninia81 spune:
Lyly, Doamne ce ma bucur ca esti bine! Am avut emotii de parca ma operam eu!
Pana la sfarsitul anului sigur vei avea o minune in burtica! Sa te ajute Dumnezeu, asa cum te-a ajutat si sa treci bine peste aceasta operatie!
Visul nostru
cristela spune:
Bravo, Lyly, feicitari pentru rezultatul operatiei! Ai fost o curajoasa! Sa te auzim cu vesti bune este 6 luni, Doamne ajuta!
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
kiki_cri spune:
Offfffff, am scris un mesaj kilometric si l-am pierdut.
Sper sa reusesc sa il scriu iar.Revin
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
kiki_cri spune:
Deci,
LYLYscumpa si draga!!!Ma bucur din suflet ca ai trecut cu bine peste operatie...iti spun sincer ca am citit aici de operatie si am stat cu inima cat un purice sa vad care a fost rezultatul!Peste 6 luni asteptam vestea cea minunata.
NINIA bafta si tie mai departe la proiectul sunt sigura ca pana la urma vei reusi!
BLUELce mai face Bubu?Tu cum mai esti?Ai mai fost sa vezi de fibrom?
ARINNAtu cum esti?
GYNAati aflat ce e bebe? sau ?
Noi suntem bine, am inceput diversificarea si merge binisor.
Va citesc si sunt in continuare alaturi de voi numai bine va doresc
Tanaion spune:
Lyly am fost cu tot sufletul alaturi de tine, ma bucur enorm ca totul a decurs bine.
Kiki ce bine ca ai mai intrat. Te cred ca esti foarte ocupata si eu de cand am nascut nu stiu cum sa ma impart, dar nu ma plang, dimpotriva, sunt tare fericita.
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanaion Lyly am fost cu tot sufletul alaturi de tine, ma bucur enorm ca totul a decurs bine. Kiki ce bine ca ai mai intrat. Te cred ca esti foarte ocupata si eu de cand am nascut nu stiu cum sa ma impart, dar nu ma plang, dimpotriva, sunt tare fericita. Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
Tanaasa e, sunt f ocupata si eu, dar cum ai zis si tu fff fericita!Imi pare rau ca am citit ca si tu ai avut probleme la nastereSper ca acum esti bine!Le doresc si la fete sa simta aceasta oboseala placuta
Ninia81 spune:
Tana, multumesc din suflet pt recomandarea medicului! Am fost aseara si mi s-a parut super ok! Una peste alta...concluzia a fost ca sunt sanatoasa...am ovulatie, am tot ce trebuie...Voi lua 3 luni de zile Dostinex si apoi vedem ce si cum...Doamne ajuta!
Kiki,si gemanutii minunati!
Lyly, cum esti? Ai venit acasa?
Visul nostru
Gina36 spune:
Buna fetelor!
Lyly felicitari pentru curajul tau , bine ca operatia este un succes, acum asteptam sa te vindeci si in maxim 1 an sa ne spui ca astepti un bebe!!
Kiki inca nu am aflat ce voi avea dar maine am programare la ginec. pentru morfofetala si voi afla, am niste emotii extreme pentru ca o sa-mi spuna si care este starea de sanatate a lui bebe. Doamne ajuta sa fie bine! Pupici multi la gemanutii tai frumosi!!
Ninia eforturile tale vor fi rasplatite cu siguranta in ziua in care vei vedea doua liniute si ziua aceea se apropie, vei vedea!!!
Pup toate fetele si va astept cu vesti bune!!!!
Gina 22 +
Ninia81 spune:
Gina, Doamne ajuta sa primesti vesti bune maine!Ce repede trece timpul! Ai deja 22 de sapatamani!D-abia astept sa am si eu o semnatura frumoasa ca a ta!
Cristela, tu in ce stadiu mai esti?
Visul nostru
Bluel spune:
Hello fetelor!
Lyly, ma bucur din suflet ca ai scapat de operatie cu bine, iti doresc refacere grabnica si gata, fuga la prestat! si sa auzim cat mai curand de cele II liniute!
Sint convinsa ca nu a fost o operatie usoara, cum te-a operat, clasic sau laparo? Cat de lunga e taietura? Eu de asta am fugit de operatie, urasc cicatricile , dar tot am una de 2 cm de la operatia de apendicita si una de la cezariana, care a fost de vreo 15, acum se mai vad vreo 5 cm....(n-o mai pun la socoteala pe aia din gat, de la operatia de amigdalita, care a fost f. complicata la mine si au trebuit sa ma coasa putin)
Kiki, chiar ma gandeam la tine, cum mai esti, ce faci, cum te descurci cu piticii, mai ales acum ca ai inceput si diversificarea....Trebuie sa ai multa rabdare si sa nu te iei dupa ce fac si zic altii, ci sa iti asculti propriul instinct si bineinteles, proprii copii, eu nu mi-am facut probleme ca al meu nu vroia sa mestece bucati la 8 lun de ex., acum mesteca f. bine, nu mi-am facut probleme ca nu a mers singur decat la exact 1,3 ani de Sf. Mihail (in timp ce verisorul lui alerga de la 9 luni ), etc...fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare si bineinteles, toanele si preferintele lui....Bubu zice papa, apa, meme, tete, etc, deschide/inchide usi / sertare de mii de ori pe zi, construieste deja 8 etaje din cuburi si mai nou, deschide si frigiderul Va pupam pe toti!
Cristela, tu ce mai zici?
Tana, se vede din randurile tale cat de fericita esti!
Gina, multa bafta la eco, sa fie sanatos, asta e important pana la urma, nu ce sex are! Voi stiti ca eu mi-am dorit tare mult o fetita, nici nu concepeam sa fie baiat si uite, mi-a dat D-zeu un baiat si....mor dupa el , acum nu l-as da pentru 10 fetite!
Ninia, si eu abia astept sa vad "graviduta" la semnatura ta! Doamne ajuta!
Arinna, tu ce faci? cum te simti? Abia astept sa mai aud vesti bune si de la tine!
Apropo, fetelor, voi cele care ziceti ca, sinteti "functionale" si tot nu ramaneti insarcinate, de ce nu incercati si acupunctura? Face minuni, deblocheaza energiile, eu personal cunosc pe cineva care a ramas insarcinata imediat dupa ce a terminat prima serie de sedinte, si nici macar nu era asta scopul, adica facuse asa....ca avea timp si sa se simta mai bine, in general.
Promit ca o sa imi fac si eu programari la eco si uter si san, ca acum dupa efortul de la schi, ma cam inteapa sanul stang, eu oricum stiam ca aveam si o mastoza bilaterala...
Pup toate fetele fara exceptie si sa auzim numai de bine!