Fibrom uterin (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Lyly, imi pare rau ca s-aamanat operatia si ca iar stai cateva zile in tensiune...dar curaj, va fi totul bine!!!

Ninia, progesteronul e OK si arata ca ai ovulat luna asta, altfel ar fi fost in jur de 0- 0,2 pana in 1...se pare ca prolactina e problema la tine, dar asta se rezolva...curaj si tie! Cand mergi la doctor cu analizele? Ca banuiesc ca astea sunt toate, nu? Sau mai ai?

“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cristela, mi-am facut programare la dr endocrinolog pentru data de 17 februarie. D-abia am reusit sa gasesc loc liber. Am vrut sa merg la Dr. marinescu, dar din pacate nu avea liber decat in martie si eu nu mai vreau sa pierd vremea.
Oricum sunt mai mult decat socata ca a crescut prolactina atat de mult din ziua 3 pana in ziua 22.Habar nu am ce se intampla...

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lyly iti tin pumnii pt vineri. Cred ca ai emotii si amanarea aceasta numai bine nu ti-a prins, dar va fi bine ai sa vezi.
Ninia imi pare rau ca nu au iesit toate analizele bune. Eu am pb cu tiroida si am un endocrinolog de care sunt f multumita. Daca mai vrei o parere, sa-mi zici sa-ti dau datele de contact.

Mergi la inceput

Tana, m-ai ajuta foarte mult daca mi-ai recomanda un medic endocrinolog. Chiar nu mai cunosc pe altcineva si sunt un pic in plop. Daca poti sa imi dai datele de contact, ti-as fi recunoscatoare.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Ninia medicul endocrinolog se numeste Corin Badiu este la Sp Parhon si la Biomedica Floreasca. La spital este f aglomerat, trebuie sa mergi de la 6 dimineata ca sa prinzi "rand", asa ca mai bine te duci la Biomedica. Tel la Biomedica pt programari: 0213117793, 94, 95.
Eu am avut la inceputul sarcinii mari pb cu tiroida si numai datorita lui am putut continua sarcina, pt ca alti medici endocrinologi nu-mi dadeau voie sa fac tratament in sarcina. Este mai incuiat, nu vorbeste mult decat daca-l intrebi tu, asa ca cel mai bine iti pregatesti intrebarile ca sa mergi pregatita. Am mare incredere in el.
Lyly tin pumnii pt maine.

Mergi la inceput

Tana, iti multumesc din suflet! Am sunat si m-am programat.
Doamne ajuta!

Lyly,

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Fete dragi,va multumesc din suflet!
Cum ma simt bine,intru sa va dau vesti.
si va astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Lyly, gandurile si rugaciunile noastre se indreapta catre tine! Domnul sa fie cu tine!
Ce emotii am...

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Lyly, Doamne ajuta, sper sa fie totul bine pentru tine! Te pup si te asteptam cu vesti!

“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

fete dragi,eu sunt bine.op a decurs cu bine.mi-a scos fibromul,mi-a curatat ovarele,mi-a verif trompele si dupa 6 luni ma pot apuca de bebe.va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune,si DD sa va ajute!pupici

Mergi la inceput