Fibrom uterin (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

lyly eu nu am ce cauta la acel doctor.Tocmai am dus o sarcina cu succes la capat.am copil de 3 luni.era vorba de altceva in postarile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

lyly eu nu am ce cauta la acel doctor.Tocmai am dus o sarcina cu succes la capat.am copil de 3 luni.era vorba de altceva in postarile mele.

am inteles ca ai ramas insarcinata cu fibroame cu tot si ca ai un copil.ti-am sugerat sa te duci la el,pt ca este genul de dr care iti va da ok fara probleme pt embolizare(iti tb ok unui dr ginecolog),pt ca nu toti dr ginecologi sunt adeptii acestei metode. Fiind o metoda mai noua, pe care o fac dr radiologi, nu ginecologii, multi sunt pt histero.Eu te rog,dc poti sa tu te grabesti cu histero si sa iei in calcul si acesta metoda.Sa fii sanatoasa si tu si bebeul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lyly iti tin pumnii pt 1 februarie. Sper din tot sufletul sa te simti bine dupa operatie si sa vina repede repede si bebelusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

daca cineva poarta steriletul mirena ca tratam.am rugamintea de a-mi raspunde la intrebarile legate de el la femina intim,unde am postat intrebari referitare la acest sterilet.multumesc frumos pentru intelegere si rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Lyly, m-am tot gandit la tine zilele astea si la operatia prin care vei trece, am emotii de parca as face-o eu! Sa ne anunti cand este exact, sa spunem o rugaciune pentru tine! Tin pumnii stransi!!! Multa bafta!

“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristela

Lyly, m-am tot gandit la tine zilele astea si la operatia prin care vei trece, am emotii de parca as face-o eu! Sa ne anunti cand este exact, sa spunem o rugaciune pentru tine! Tin pumnii stransi!!! Multa bafta!

“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Multumesc fetita draga Chiar ca m-au luat emotiileSi m-am pricopsit si cu o raceala(am rosu in gat),pt care iau antibiotoc si fervex.E spre vindecare si sper sa nu ma ia tusea, ca s-ar putea sa imi amane operatia dc ma vad racitaSi nu cred ca imi mai fac curaj, curandMai ales ca l meu sot imi tot zice sa o aman,dar cat sa mai aman??!!
Am fost si la endocrinolog,la dr Bajenaru(Corcau) de la Med Life.Mi-a zis ca problema cu tiroida nu este asa grava ,sa o las pe locul 2,sa rezolv fibromul mai intai. I-am zis ca am facut embolizare si mi-a zis ca prof Pelinescu (directorul medlife-lui)nu o recomanda pt ca scade rezerva ovariana.Mi-a dat analize de facut in ziua 3 a CM sa vada cum stau cu rezerva ovariana si sa fac eco la sani pt ca ma facut stimulari si este bine sa o fac.
Daca ma interneaza pe 1 feb ,sigur imi face pe 2.Oricum intru seara pe 1 feb sa va zic. Am inima cat un purice
Multumesc la toate fetele pt gandurile vostre bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Lyly, ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine! Curaj si mult optimism!

Visul nostru

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Eu am fost la spital,facut foaie de internare,dat sange pt analize,facut echografie,facut control(dr Puia si Dr Marinescu),mancat doar iaurturi(asa mai pe usor).......si ma anunta ca operatia se amana pt vineri ,ma internez joi seara din nou,pt ca au o problema la tabloul electric de la sala de operatie.Si pacientele din Bucuresti ne-a trimis acasa,sa revenim joi seara.
Asa ca,astept ziua de vineri.
Va multumesc pentru incurajari si gandurile voastre bune!Sa aveti parte numai de bucurii si realizari!
toate fetele

Mergi la inceput

Lyly, Doamne ajuta pentru vineri! Mult a fost putin a mai ramas! O sa fie bine, sunt sigura de asta! Esti pe mana a doi medici excelenti!

Visul nostru

Mergi la inceput

Buna fetele!
Azi am luat si rezultatele din ziua 21:
Estradiol-129 (interval de referinta faza luteala 21-312 pg/ml)
Prolactina-61.33(interval de referinta 1.2-29.93 ng/ml)
Progesteron- 10.2 (interval de referinta faza luteala 1.2-15.9 ng/ml)

Si am facut si INR si a iesit 1.00.

Prolactina s-a dublat fata de data trecuta cand a iesit 36.60.

Visul nostru

Mergi la inceput