Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)
Raspunsuri - Pagina 20
alinettero spune:
Buna dimineata fetelor,
am vazut ca vorbeati de greutate si eu am pus 3,5kg si burtica a crescut mult in ultimele 2 saptamani.
Imi faceam griji ca nu am mai simtit bebelul de ceva timp si dimineata cand m-am trezit l-am simtit, cred ca s-a intors pe partea cealalta![]()
va pup si va doresc o zi frumoasa!
18+
Reallaura spune:
Neata fetele
Arturicii sanatate puiului! Sper sa nu ia nici fratiorul, nici mamica!
r ocsy acum imi dai voie sa te laud, da? si sa spun ca esti f frumoasa!
NicoletaB pe la 4 luni incepe bb sa-si tina caputul singurel. Felicitari pentru sefa ca te sustine si a primit asa frumos vestea!
mai rar.
Ce ati spus aici despre copilasi care cer pasta de dinti sau sapun de la Mos
ti se rupe sufletul. Mirci nici nu se mai uita la jucarii deja...ooof! Ia sa vb cu sotul sa ne implicam si noi int-ro actiune d-asta de donare, vb diseara cu el.
Si CSR-ul de la firma noastra facea campanii d-astea dar la scara mult redusa, nr copiilor era undeva la 20..cam asa. acum nu stiu daca mai face, cu criza asta a taiat si suma care se dadea copiilor de Mos, suma care ramasese 65 ron de cativa ani incoace.
Ah, chiar voiam sa va anunt ca Ilincutza mea a inceput deja cu sughitul. acum 2 zile a avut o repriza clara
Imi era dor de asta.
Hai ca fug la mancarurile mele, sunt pe foc.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB De la cate saptamani/luni isi tine bb singur capul? 10+ |
Mihaita a inceput prima oara la 6 saptamani sa isi ridice capsorul, cand il tineam la mine pe piept.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
16+ cu
NicoletaB spune:
Daca copilul isi tine capul de pe la 4 luni, stie popa sa-i tina capul la botez, in cazul in care e mai mic copilu' de 4 luni?
adica nu-i zboara copilului capu in stanga-dreapta?
10+
M&M spune:
Neata!!...
Daca va uitati la subiectele umanitare sunt si acolo cateva cazuri unde puteti ajuta. Se strang bani si pentru o casa de batrani.
La discutii generale se strang bani , jucarii , dulciuri pentru copii defavorizati.
Arturicii, sanatate multa puiului. Felicitari pt rezultatele la invatatura.
Nicoleta, stie preotul cum sa il tina la botez pe bebe...
are grija sa ii tina si capsorul..
Cristina,mami de
16+ cu
M&M spune:
...eu am lipsit motivat..am avut un deces in familie...
Cristina,mami de
16+ cu
NicoletaB spune:
Condoleante!
Si noi am avut-o pe bunica sotului luna trecuta. Gata nu mai are nici un bunic/a in viata!
10+
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andradap Salutare, Madamar, o usoara crestere a pulsului in timpul sarcinii este normala. Gandeste-te ca in acelasi timp (tot 24 de ore are o zi si pt. o femeie gravida) inima trebuie sa pompeze cu pana la 50% mai mult sange. Important este sa te hidratezi sufficient (ca si de-aici ar putea fi, nu doar din “cauza“ sarcinii). Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
Multumesc ANdrada, parerea ta conteaza mult pentru linistea mea si iti multumesc! Voi incerca sa ma hidratez mai mult dimineata, la serviciu... nu prea am timp sa merg la toaleta mereu si nu prea beam insa de-acum imi voi impune: bebe si cu mine suntem mai importanti decit munca!
Iar despre burtica ta de 17 sapt... e aproape la fel de lipita de sale ca si inainte de sarcina 2! Esti o norocoasa si ai un suflet minunat intr-un coooorp de invidiat! NU toate am fost la fel de inzestrate, insa iubim la fel de mult!:)

Mary
15+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
mommy_to_be spune:
Buna dimineata burtici fericite!![]()
Sunt fercita, ca azi se intoarce consortul din delegatie si nu mai dorm singura... Seara dupa ce ajung de la servici mi-e atat de urat si parca nici nu am chef de nimic
.
arturici, sper ca nazdravanul tau se simte mai bine
. Felicitari pentru rezultatele baietilor tai! Se cunoaste ca te ocupi mult de ei si ca esti si tu o mamica de nota 10
Nicoleta, imi pare tare bine pentru ca ai avut parte de o reactie pozitiva din partea sefei tale
Nu ti-ar fi trebuit un stres in plus... Si... am vb aseara cu al meu sot si mi-a zis ca intr-adevar a primit si el mail-ul cu (,) campania ieri, insa dupa cum spuneai si tu, fiind pe drumuri, nu a reusit sa vada exact care e faza. Astazi insa, o sa alegem impreuna un copil
Ce probleme iti faci tu la 10 saptamani de sarcina...

Laurita, mi se pare incredibil ce spui tu... faptl ca poti sa simti pana si sughiturile puiului din burtica
abia astept sa simt si eu.
Cristina, condoleante. Imi pare rau pentru pierderea suferita!
Va pup burtici!!! Vine weeeeekend-ul

![]()
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea
NicoletaB spune:
Stati sa vedeti ce problema am acu':
La cate luni ati botezat bebicu?
Ma gandesc ca voi naste pe la jumatatea lui iunie si ma gandeam sa botezam copilul pana in 15 august (cam 2 luni) in postul de Sf. Marie ca sa prindem un loc la un restaurant ceva. Acasa la curte nu ma incumat la pregatit sau sa o pun iar pe mama caci ne-a ajuns experienta cu ciorba de potroace de la nunta (era saraca mama intinsa la fata si nedeormita de ziceai ca fusese la priveghi)
10+