Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana5255 spune:
Mira fiecare ofera cat doreste produse sau bani. Pe acestea le strang eu sau Rusanu Alina cu nick name bulinutza, mamica de la Odiseea iulie-august 2006. Apoi, cine doreste se poate oferi sa ajute la cumparaturi sau la distribuit cadouri.
Sabina
19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
NicoletaB spune:
Asta imi aduce aminte de o campanie ceva de genul "Doneaza o carte, salveaza o viata" (prin acces la educatie) prin care am donat carti pt dotarea bibliotecilor din diverse scoli comunale.
10+
arturicii spune:
Hello,
intru si eu un pic sa va salut ca-s zombie rau. Unuia din baieti i-a fost rau toata noaptea si a varsat asa ca nu am dormit decat f f putin. Apoi treaba, cu baietii in zona. Ii culc acum de pranz si ma culc si eu un pic.
Dupa-amiaza avem intalnire cu invatatoarea sa ne dea carnetele de note..
O seara frumoasa,
Ioana,
~6ani,
~6ani,
18+
mommy_to_be spune:
Nicoleta, sotul meu lucreaza la Petrom si sunt foarte revoltata ca nu mi-a spus nimic de aceasta campanie
Las' ca vine el acasa din delegatie... Oare tine de departament? Sau e pentru tot petromul?
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MONEAIOANA Buna dimi...fetelor ? Va ast care doritiMadamar imi pare tare rau ca te confrunti cu starea asta tampita de rau.....asa eram si eu dar din fericire am scapat de ea...dar nu de tot...o mai simt uneori doar ca deocamdata nu mai vomit...si in acelasi timp ma bucur tare mult pt u ca ai gemeni...si eu mi-as fi dorit gemeni...dar la mine in fam slabe sanse...nu stiu pe nimeni. Asa ca fruntea sus, o sa se termine si la tine starea asta si gandeste-te ca e foarte imp sa gandesti pozitiv si sa fi tot timpul fericita...face tare bine la ![]() ...iar mai tarziu cand apat minunile ai sa vezi ca nimic nu mai conteaza si ai sa uiti![]() |
Draga mea Ioana, multumesc pentru grija dar cred ca ma confunzi... nu eu sunt cea cu gemeni! Te pup si eu, noapte buna si sa auzim de foarte bine! Greata nu ma lasa nici in seara asta!...hmmm

Mary
15+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
arturicii spune:
Hello si o zi frumoasa!
Am venit si noi de la sedinta cu invatatoarea (sedinta individuala, nu se face cu toti parintii).
Sunt bine in clasa, sunt in primii 5 (din 18 cati sunt in clasa), deci stam bine.
Sa aveti o noapte buna si o zi frumoasa.
Ioana,
~6ani,
~6ani,
18+
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Arturicii - sanatate la copchii!
Mira- depinde unde lucreaza sotul tau. Daca lucreaza in Petrom trebuie sa fi primit pe mail de la Serviciul comunicare un mail cu link la intranet unde gasea lista cu copii si detalii. mailul a sosit ieri, daca omu e in delegatie nu cred ca i-a ars de mailurile astora sau nu avut acces. Daca lucreaza in statiile Petrom (terti) nu cred ca primeste astfel de info.
O zi buna!
10+
NicoletaB spune:
Mi-am anuntat directoarea ca sunt gravi.
M-a felicitat si chiar a lacrimat (sper sa fi fost reale lacrimile)
Ne-a urat sanatate la amandoi si ca oficial nu stie ca sa pot avea ore suplimentare in ianuarie si februarie.
Sper s-o tina asa pana la sfarsit!
Am scapat de un stress.
10+

? Va ast care doriti