Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)
Raspunsuri - Pagina 18
moni_or spune:
NICOLETA, eu zic ca e ok mozzarella atata timp cat e facuta din lapte pasteurizat. In general stiu ca nu e voie din alea cu mucegai sau cele de la tarani, care sunt din lapte nepasteurizat.
Doamne, ti se rupe sufletul de copiii astia, nu-mi pot imagina cum e sa-ti doresti pasta de dinti sau sapun de Craciun
E ceva fundatie sau casa de copii sau de unde sunt copiii astia? Nu se pot face donatii direct la ei?Sau nu pot sa le trimita pachet si persoanele fizice?
Monica, mami de
Luca Andrei si
14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
r_ocsy spune:
Multumesc draguto, si voi sunteti la fel de frumosi si foarte tineri ... asa mi s-a parut . iar in cee ce priveste burtica ta ... este foarte frumoasa!
Cat despre ochii mei : avand in vedere ca eu am mostenit culoarea ochilor de la bunica( mama lui tata care la 70 de ani vedea ca in tinerete) si miopia lui tata ( de care aveam de gand sa scap chiar acum in decembrie dar mogaldeata m-a amanat
) eu sper ca bebele sa mosteneasca culoarea ochilor de la mine dar sa vada la fel de bine ca si tatal lui ( are o vedere de vultur ).
r_ocsy
15+
r_ocsy spune:
Nicoleta B : firma asta umanitara ,de care ai scris, are cumva sediu si in Brasov sau se colecteaza si de la noi in oras ?
r_ocsy
15+
NicoletaB spune:
Mira- imi cer scuze, dar cand am citi ca te doare in spate am luat-o ca si cand te-ar fi durut in fund/cot. Inteleg ca nu intotdeauna cine cerseste merita, dar acesti copii nu cersesc. Sorry, deh hormonii...
Copii sunt din Slobozia si Slobozia Noua (comune de prin Bacau). Din pacate campania se realizeaza de catre firma noastra (multinationala). Sunt vreo 500 de copii, dar nu exista copil care sa nu fie ales, la care sa nu vina mosu. Totul depinde de cat de repede dai click pe el ca sa-l "rezervi".
Daca vreti sa jutati, povestea si Sabina de o astfel de campanie.
10+
mommy_to_be spune:
Vai Nicoleta... Sa stii ca in niciun caz nu e vorba de o durere in cot. Chiar m-a impresionat ce ai scris si mi-au dat lacrimile. Am eu asa o vorba "ma strange in spate" care e similara cu "mi se ridica pielea pe mine". Anyway, no offence taken
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea
NicoletaB spune:
Asta e internetul. Nu reusesti verbal sa transmiti ce vrei, dar in scris? Mai ales cand nu-l vezi pe cel cu care corespondezi.
10+
NicoletaB spune:
uitati detalii
http://www.taraluiandrei.ro/ModBlog/post/2009/11/19/Fii-din-nou-Mos-Craciun-pentru-copiii-din-Podu-Turcului.aspx
10+
moni_or spune:
NICOLETA, eram sigura ca Petrom e compania pentru care lucrezi, ei au mereu clipuri publicitare despre responsabilitate sociala. Bravo voua, pacat ca majoritatea firmelor uita de asta si se gandesc doar la profitul actionarilor.
Monica, mami de
Luca Andrei si
14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Mira- imi cer scuze, dar cand am citi ca te doare in spate am luat-o ca si cand te-ar fi durut in fund/cot. Inteleg ca nu intotdeauna cine cerseste merita, dar acesti copii nu cersesc. Sorry, deh hormonii... Copii sunt din Slobozia si Slobozia Noua (comune de prin Bacau). Din pacate campania se realizeaza de catre firma noastra (multinationala). Sunt vreo 500 de copii, dar nu exista copil care sa nu fie ales, la care sa nu vina mosu. Totul depinde de cat de repede dai click pe el ca sa-l "rezervi". Daca vreti sa jutati, povestea si Sabina de o astfel de campanie. 10+ |
Noi nu suntem o companie, ci persoane fizice, care strangem in fiecare an fonduri si apoi alegem un judet unde ducem aceste cadouri, de Craciun si Paste. Cadourile sunt cumparate pe varste, dupa nevoile copiilor si la indicatiile coordonatorului caselor familiale, care spune ce nevoi au copiii, cum ar fi carti,jucarii, produse de igiena persoanala, haine si asa mai departe. Asa cum spuneai si tu, am fost foarte impresionata sa vad copii, care se bucurau pentru o carte, pentru un creion, o bomboana, un mos craciun, o ciocolata, o jucarie etc. Fiecare poate initia astfel de campanii. Nu sunt sume imense, o sa ramaneti surprinsi cu cativa banuti ce bucurie puteti face unor copii. Nu vreau, sa credeti acum, ca doresc, sa va implic in proiectul cu casele din Teleorman, ci va dau o sugestie, sunt sigura ca fiecare cunoastem un copil amarat, pe care il putem ajuta si caruia ii putem oferi lumina in suflet, sa il facem sa creada ca Mos Craciun exista si pentru el.

Sabina
19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei